Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Viimeksi katsomasi elokuva 2 ! - Sivu 99

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.12.2008 22:49
Wall-E

En kyllä koskaan enää katso leffoja, en en en! En muista koska viimeksi olisin itkenyt näin paljoa! *sniff*
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.12.2008 23:39
Stargate Continuum. Oli kuin yksi pidempi jakso Tähtiporttia, parista junnaavasta kohdasta huolimatta juoni toimi moitteetta eli leffa oli varsin katsottavaa tavaraa tähtiporttifanille.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.01.2009 01:42
Peter Pan tuli eilen töllöstä. Sen katsoin ja oli vain ihana elokuva. Jostain syystä lastenelokuvat ovat ihania, olen ikuisesti koukussa mm. Ice Ageihin Rakastan sitä oravaa.
Kirjoittanut: Agony (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.01.2009 10:48
Mä katoin viimmeks sen joulutarinan vai mikä sen nimi on.Ku sain sen joululahjaks
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.01.2009 13:25
Kiss of the Dragon
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.01.2009 21:23
Se että laitatte tänne vain jonkun leffan nimen on btw aika turhaa. Kirjoittaisitte edes jtn sisällökkäämpää arviota aiheesta.

Räjähdyksiä. Natseja. Lapsisotilaita. Surrealistisia kauhuelementtejä. Leffa, jossa on kaikkea tätä ei voi olla huono, eikö niin? VÄÄRIN. "Straight into darkness" oli huonoin elokuva jonka olen koskaan nähnyt. Se oli kuin surkean, kuumottavan tripin ja ilman puudutusta kenttäolosuhteissa suoritetun juurihoidon yhdistelmään verrattava kokemus. En voi suositella kellekään. Missään. Ikinä.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.01.2009 22:27
Pirates of the Caribbean 3. Olen nähnyt sen viimeksi leffasa, enkä muistanutkaan, että se oli näin huono! Elokuvassa tapahtuu paljon eikä kuitenkaan mitään, koko ajan joku tulee seinästä (mieheni mielipide, kun Will Turnerin isä ilmestyy vankikopin seinästä) ja aivan turhaa erikoisefektipelleilyä koko ajan. Ja kaiken ällötyksen kruunaa Keira Knightley ja Orlando Bloom kuvottavissa mukaherkissä rakkauskohtauksissa ja täysin pökkelömäisellä näyttelemisellä. Ei paljoa liikuttanut. Hyvää leffassa oli loppujen lopuksi vain Johnny Depp. Hän osaa näytellä ja Jack Sparrowin tempaukset naurattavat aina. Ja überkomea ulkonäkökään ei haittaa ollenkaan. ;D

Ykkönen oli mainio, kakkonenkin ihan hyvää viihdettä, mutta tämän olisi voinut jättää tekemättä. Tai ainakin jättää Elizabethin ja Willin kokonaan pois. Oikeastaan, jos tarkkoja ollaan heidät olisi voinut jättää koko sarjasta pois...
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #988
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 02.01.2009 13:48
Brothers Grimm
Otinpa tämän nauhalle kun tuli televisiosta juuri potentiaaliseen katseluaikaan, ja pistin eilen pyörimään. Terry Gilliamin nimi ohjaajana sekä Heath Ledger pistivät lehdestä silmään, ja Grimmin sadut ovat muutenkin lähellä sydäntä ["...ja sitten punahilkan pää leikattiin kirveellä ja veri lensi. Paha noita söi koko kylän ja isä jatkoi murhaamista... Sen pituinen se"].
Leffa oli hyvin tehty tekniikan ja efektien osalta, vaikka välillä niiden paljous hieman ärsyttikin. Terry Gilliam oli tehnyt leffasta yhtä sekopäisen kuin parhaista Monty Python animaatoistaan ["... Dinsdale!"], ja näyttelijät vetivät hyvin yhteen. Hieman rasitti se rakkaustarinan mukaan tunkeminen, mutta olihan kyse sentään sadusta :3

Blade Runner
Tämä nyt on aina yhtä hyvä. Sain inspiksen tästä ja nyt pitää heti alkaa piirtämään! Hih hih
Kirjoittanut: Aracnathea (Jäsen)
 • #989
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.01.2009 14:14
Iki-ihana Queen of The Damned tuli eilen taas katsottua. Onhan leffassa tönkötkin kohtauksensa, mutta silti yksi suosikeistani . Saattaa olla osittain myös syötävän komean Stuart Townsendin esittämän Lestatin vika. Loistava elokuva joka tapauksessa.
Kirjoittanut: NecrotiC (Jäsen)
 • #990
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.01.2009 16:17
Pirates of The Caribbean oli pakko katsoa koska kyseessä on todella hyvä leffa, ehkä yksi parhaista. Turha sitä on alkaa esittelemään nimittäin todennäköisesti suurin osa foorumilaisista on sen nähnyt.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit