Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ninnin jäähyväiskirje

Kirjoittanut: Thrillence (Jäsen)
  • #41
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 06.04.2008 22:28

Lainaus: Chrystalis

Tietää ainakin ettei palellu.

Ja musa on taatusti kaikkea muuta kuin gospelia
Kirjoittanut: Stuntgirl (Aktiivi)
  • #42
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 07.04.2008 09:42
Ensiksi uskoin.. mutta sitten kun selasin alaspäin, siellä luki että aprillia
Ja tänään ei edes ole aprillinpäivä..
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 07.04.2008 17:10

Lainaus: Stuntgirl

Ensiksi uskoin.. mutta sitten kun selasin alaspäin, siellä luki että aprillia
Ja tänään ei edes ole aprillinpäivä..

No tuo juttuhan oli kirjotettu aprillipäivänä, mut siitä tuli sen verran iso haloo kun niin monet otti sen tosissaan, et jutusta jäätiin jauhaan useeks päiväks. Mun mielestä tän aiheen vois kyl jo sulkee koska ei tosiaan enää ole 1.4. Ja niistä ens vuoden aprillijutuista kantsii jauhaa sit ku on se 1.4.2009, ei vielä nyt
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 07.04.2008 20:41
T-rex täällä heissulivei!NO huhuhuuuuu!IS`nt NInni a cracker?kyl se sit kauheita keksii,luin itse vasta läpät äsken,voi teitä poloisia kun ootte niin kiltteijä,ku autoitte ninniä hädän hetkellä siel miitiski BIG THANKS!Tulkaa sit ku meil on keikka ni kattoo!!!!!!!!!BYE!
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • Lähetetty: 08.04.2008 09:25

Lainaus: Ninni

Mun mielestä tän aiheen vois kyl jo sulkee koska ei tosiaan enää ole 1.4.

Suljen

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit