Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

PUG presents: THE DAY X

  Kirjoittanut: Moruganna (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti
  • • Muokkasi: Moruganna
  • Lähetetty: 03.04.2008 15:54
  lauantai 12.4.2008, 20 - 03, K18, 10€ @ Kuusisaari / OULU

  RX [Finrg], Texas Faggott [Exogenic Records], Miazu [People Of The Butterflies, Exogenic Records], Macio [Innowation], Peak [Age of Love], 5thSaint [Hki], Psydog [PUG], MZA [PUG], TrancePunk [PUG], Tapp [PUG]
  freeform, hard house, hard trance, house, progressive, psy, tekno, trance, jotain

  THE DAY X HAS ARRIVED!
  PUG presents to you a hard electronic music event
  with two energetic dance floors.

  Main stage and Underground stage.

  Decorations by: PUG
  Fireshow: murrinalle

  Who needs a magic carpet when you can fly like this!
  With us!

  Venue: Kuusisaari, Oulu
  Date: 12.04.2008
  Time: 2000 - 0300
  Price: 10e + service (Cash, Bank cards and Visa Electron)
  Age: K18


  DJ RX
  DJ Rx eli Ville Sorsa on vuonna 1997 musiikillisen uransa aloittanut tunnettu suomalainen hard dance-, hard nrg- ja freeform-musiikkiin keskittynyt tiskijukka/tuottaja. Hän on tuottanut musiikkia mm. Electrolysis Recordsille sekä vuonna 2003 perustetulle FINRG Recordingsille, jonka hän omistaa yhdessä Carbon Basedin jäsenten kanssa. DJ Rx kuuluu yhdessä Carbon Basedin, Re-formin, Epilimin, Pain on Creationin ja Alek Száhalan kanssa suomalaisen rankan konemusiikin avainjäseniin ja kehittäjiin.

  DJ Rx - Frozen Flame

  FINRG  TEXAS FAGGOTT
  Texas Faggott on suomalainen suomisaundia tuottava kaksikko, jotka tunnetaan taiteilijanimillä Tim Thick ja Pentti Slayer. Yhtye on yksi tunnetuimmista suomisaundi-tyylisen psykedeelisen trancen tuottajista. Se julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa australialaisella Psy-Harmonics -levy-yhtiöllä vuonna 1999. Yhtye julkaisee musiikkia ja esiintyy myös nimellä Mandalavandalz. Tim Thick on lisäksi toinen jäsen Shiwa 2000 -kokoonpanossa. PUG tarjoaa teille yhtyen päähahmon eli Tim Thickin Ouluun.

  Texas Faggott - Back To Mad  MIAZU
  Dj Miazun haave soittaa levyjä alkoi varhain ja hän pääsi toteuttamaan näitä unelmia vuonna 2003. Siitä asti jokainen tapahtuma on vahvistanut hänen tuntemuksiaan mitä musiikin pitää olla ja kuinka se voi vaikuttaa ihmismieleen. Psykedeeliset vibat ja sen tuoma energinen tunnelma on parasta mitä hän voi ajatellakkaan tanssilattialla. Musiikki antaa todella voiman sekä ilon elämään. Hän on tällä hetkellä Exogenic records labelin DJ sekä järjestää tapahtumia People of the Butterflies nimen alla . Myös yhteistyö muualle eurooppaan on tuttua ja sieltä iskee väkisinkin uudet tuulet ja visiot. Rakkaus musiikkiin ja ihmisiin välittyy ja tässä kaikessa DJ on itse se kanava, mikä saa maailman räjähtämään palasiksi.

  People of the Butterflies Part 1

  People of the Butterflies Part 2

  ...sekä muita pohjoisessa jo tunnettuja soittajia.


  More info:
  http://www.dj-rx.com/
  http://www.myspace.com/texasfaggott
  http://www.myspace.com/miazu
  http://www.djpsydog.net

  Official The DAY X Pre-party:
  Warp Gate

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit