Gootti.net

Jyrock 11.12.4

  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 10.04.2008 02:36
  http://www.jyrock.fi/
  Info
  * Missä: Ravintola Ilokivessä, Keskussairaalantie 2
  * Milloin: 11.4.-12.4.2008 klo 19.30-03
  * Ikäraja: K-18
  * Järjestää: Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta www.jyy.fi

  "Suomen mielenkiintoisin indie-musiikin festivaali järjestetään tuttuun tapaan huhtikuussa. Jyrock tunnetaan ennakkoluulottomasta asenteestaan valtavirran ulkopuolista sekä uutta musiikkia kohtaan. Vuodesta 1985 järjestetty Jyrock on saavuttanut arvostetun kulttimaineen suomalaisen ja ulkomaisen indie-musiikin esiintuojana."

  Onkos ketään menossa tuonne? Mä olen mahdollisesti lauantaina, bändeistä kiinnostais nähdä oikeastaan vain Viola ja I Walk The Line, useita kertoja nähty mutta hyviä noi on aina. Huonompi ohjelma vaan kuin viime vuonna.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.04.2008 20:38
  Hee... Esiintyjäkaartin mukaan luvassa on eksoottinen sekoitus kaikenlaista meteliä hip und hopista aina teknojumppaan.

  Onko Jyväskylässä edullista hotellia?
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 13.04.2008 20:50
  Meni jo. Toi on kuopassa sisäfestari. Ei sitten tullut mentyä kun laiskotti.
  Jyväskylässä on Omenahotelli, erinomaisella paikalla. Lienee halvin.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.04.2008 20:54
  Ai se oli tässä kuussa. No hahaa. Olen taas ollut tarkkana kuin porkkana. Luulin toukokuuksi.

  Muokataan: Taidan omakätisen selkäsaunan sijaan painua telkkarin eteen kuolaamaan ja keinuttamaan itseäni sikiöasennossa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit