Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Huuto.net:in goottivaatteet.

Kirjoittanut: nefertiti (Jäsen)
 • #21
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.08.2006 23:27
Lainaus: Ziggy Stardustolen itsekin jäänyt vähän huuto.netin koukkuun, se on jotenkin niin kätevä.


Todellakin on! En tykkää yhtään kaupoissa ravaamisesta. Aina soi joku helvetin nrj taustalla ja lissuja pöllähtää joka vaatetangon takaa (paitsi ehkä morticiassa). On kiva saada istua rauhassa miettimässä vaatetta, vaikkei sitä pääsekään sovittamaan.
Huuto.netissä on myös paljon myyjien itsetekemiä vaatteita ja itse tulen hyvälle tuulelle kun tiedän rahojen menevän yksityishenkilölle eikä millekään jättiyhtiölle.
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.10.2006 22:58
Onhan tuolta huuto.netistä tullut hankittua kaikenlaista... Viimeksi ostin underground- maiharit ja korsetin.

Lainaus: nefertiti
Todellakin on! En tykkää yhtään kaupoissa ravaamisesta. Aina soi joku helvetin nrj taustalla ja lissuja pöllähtää joka vaatetangon takaa (paitsi ehkä morticiassa). On kiva saada istua rauhassa miettimässä vaatetta, vaikkei sitä pääsekään sovittamaan.


Juuri niin. Ja lisäksi hinnat on useimmiten huomattavasti halvempia, kuin ne kaupassa olisivat.
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.11.2006 00:16
Levyjä ja kenkiä olen ostanut ja 99 % hyvää kokemusta. ja oon saanut itsekin myytyä kaikennäköistä pois.

Huuto netin hyvät puolet :
+Milloin vain - ei ole aukioloaikoja kuten kaupoissa, sopii siis yöihmisille
+Löytää edullisesti ja monipuolisesti mitä tarvii (ehkä)
+Voi löytää kaikkea erikoisempaa mitä ei muualta saa, eikä tule joka tyyppillä vastaan
+Voi itse myydä roinat pois ja saada rahaa
+Kierrätys , ekologista

Ja huonot:
-Tavaraa ei voi palauttaa
-Sen kuntoa ei voi tarkistaa tai livenä ei voi nähdä ennen ostamista kuntoa, ja onko se sellainen kun kuvassa vaikuttaa, eikä kaikissa edes ole kuvia
-Myyjä voi olla kauhea petkuttaja ja koijata siun rahat pois =p (ottakaa postiennakko jos jotain kallista ostatte)
-Postikulut nostavat hintaa

Siinä tarkka arvio, joka toivottavasti ei mene mainostuksen puolelle. En ainakaan yrittänyt mainostaa, ja mitäpä sellasesta edes hyötyisin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.11.2006 18:37
Tänään kusti polki postiluukusta todella tyrmäävän lateksisen kaulakorun jonka huusin Huutonetistä. Eipä taida samanlaista kävellä vastaan kovinkaan montaa, ja lähti vielä halvalla! Tarinan opetus: Huutonetti on kaveri.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.11.2006 16:35
kerran sieltä oon koristevyötärökorsetin tilannut. kamala oli loppujen lopuksi, nyt se on varaosiksi hajotettuna ompelulaatikossa tilaisin kyllä, jos faija maksaisi. Koko ajanhan siellä on vaikka mitä kivaa, mutta kokoni on edelleen ongelma.
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: mayfair
 • Lähetetty: 19.12.2006 12:54
Lainaus: nefertiti
Pakko sanoa, että olen hyvin hyvin riippuvainen huuto.netistäheh, sama vika. ><img src="http://www.gootti.net/keskustelu/img/smilies/ grin.gif" alt="" /> joka kerta kun olen netissä, käyn katsastamassa tilanteen. muutaman ostoksen olen tehnyt, ja kaupat ovat sujuneet.

monesti jää harmittamaan kun jokin ihana myynnissä oleva vaatekappale on väärää kokoa.. on ollut tarkoitus laitaa tavaraa myyntiinkin, mutten vielä ole saanut aikaiseksi.
Kirjoittanut: Ziggy Stardust (Jäsen)
 • #27
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.12.2006 21:47
Iiriva: Mitä kokoa sitten olet? Mietin että jos olet todella pientä kokoa niin mulla on kokemusta korseteista ja voin sopivaan hintaan tehdä sinulle sellaisen.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 20.12.2006 22:14
No se on yksi aika iso ongelma, ettei hienoja vaatteita oikein löydy kokoa XS :/ S on liian iso ja roikkuu rumasti. Olen pieni, vaikken silti mikään luuviulu, vaikka pituuttakin on lähemmäs 170 cm. olen outo.
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.12.2006 22:16
minun ei olisi koskaan pitänyt keksiäkään sellaista paikkaa kuin huuto.net ... välillä tulee ajankuluksi katseltua mitä siellä on tarjolla, ja sitten löytääkin mitä "tarpeellisempia" huudettavia. Tälläkin hetkellä odottelen pariakin tavaraa, onneksi (tähän mennessä ainakin) ihmiset ovat lähettäneet kaikki ihan ok. Varsinkin pari vanhaa Kalevakorua ovat löytäneet luotani uuden kodin ja aika halvalla vielä olen ne ostanut.
Kirjoittanut: Ziggy Stardust (Jäsen)
 • #30
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.12.2006 22:47
Itse oon kokoa S, ja mulla kaikki korsetitkin sen kokoisia, helposti saisin pienennettyä kaavat XS-kokoon. Oli pakko opetella tekemään itse kun en huuto.netistä löytänyt oikeankokoisia. Mutta jos jollakin on tarvetta korsuille, M,S,XS kokoa niin miulle voi laittaa viestiä. Välillä jää koululta aikaa ompeluun.

Huudan Huuto.netistä yleensä toppeja,pelejä,meikkejä ja koruja. Oon tosi tyytyväinen ollut, joskus tosin on jotain vaatetta pitänyt pienentää saumurilla.

Chastel: tosiaan se on kiva kun yöllä pääsee kauppaan. Ja hyvä puoli on että voi miettiä useamman päivän huutaako jonkun kohteen, kun taas kirpparilla pitää ostaa heti jos ostaa, muuten se on jo seuraavana päivänä viety.

Kuutar:Mulla just sama,ei ois ikinä pitäny löytääkkään sitä sivustoa. Tulee osteltua paljon sieltä,siitä lähtien kun sen löysin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit