Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Sopivatko nämä vaatteet hautajaisiin?

  Kirjoittanut: Nothing_Left (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 29.04.2008 15:26
  Eli olisi tuossa viikonloppuna hautajaiset ja en nyt ole ihan varma mitä laitan päälleni.
  Äitini mielestä alla olevat vaatteet eivät ole hautajaisiin sopivat, mutta mitä mieltä te olette?

  Korsettitoppi: http://verkkokauppa.planeetta.net/epages/Planeetta .sf/fi_FI/?ViewObjectID=3914148
  Alle tulisi musta kauluspaita.

  Hame:
  http://www.blackgroup.fi/cat/product_details.php?p =1382
  Hameeseen vaihtaisin valkoiset nauhat.
  Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 29.04.2008 15:53
  Sopivuus tietysti riippuu henkilöstä, jonka hautajaiset ovat kyseessä. Jos kyseessä on kaukainen sukulaisesi tai pelkästään perhetuttava, voi pukeutua mielestäni vähän vapaammin. Kuitenkin on muistettava että vainajan lähisukulaiset saattavat pitää joitain vaatteita sopimattomina ja pahastua.

  Lähisukulaisen hautajaisissa minä ainakin muistelisin vainajan omaa persoonaa ja miettisin mitä hän ajattelisi vaatetuksestani. (Tiedän, kuulostaa omituiselle, mutta näin minä tekisin.) Eli vapaamielisemmän sukulaisen ollessa kyseessä pukeutuisin hieman värikkäämpään. Tietysi miettisin myös mitä sukulaiset sanoisivat vaatetuksestani. Surun keskellä saattavat pienet asiat, kuten jonkun "sopimaton" vaatetus hautajaisissa suututtaa ja loukata hirveästi.

  Oma henkilökohtainen mielipiteeni vaatteistasi on, että ne ovat ehkä turhan räikeät hautajaisiin. Kirkkoon on vanhastaan menty kokomustissa, ja hautajaisiin tämä on varmaan aika hyvä nyrkkisääntö vielä nykyäänkin. Itselläni on isoenon hautajaiset viikonloppuna ja ajattelin mennä ihan vain mustissa vaatteissa ettei suku turhaan pillastu tai pahoita mieltään.

  Off-topicina lisäisin että tuo korsettitoppi näyttää aivan ihanalle. Hautajaisiin se voi olla liika, mutta muuten se on aivan hirvittävän hyvännäköinen.
  Kirjoittanut: Swanheart (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 29.04.2008 15:58
  Minustakin toi korsetti on liian pramea hautajaisiin. Kannattaa melkein vetästä toi pelkkä kauluspaita ja hame päälle. Laita sit iloisempiin tapahtumiin toi korsetti päälle.
  Kirjoittanut: Nothing_Left (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Nothing_Left
  • Lähetetty: 29.04.2008 16:00
  Sarwen : Hmm, kyllä hän melko läheinen sukulainen oli.
  En osaa kyllä yhtään miettiä että mitä mieltä hän olisi vaatetuksestaki. Noh, pitää nyt katsoa...
  Ja kiitoksia kehuista, itsekin pidän paljon tuosta korsettitopista

  Ja Swanheart: Niin, tai sitten ihan mustat housut ja tuo kauluspaita. Kyllä noille vaatteille kuitenkin käyttöä silti löytyisi, ensi kuussa kun on veljeni yo-juhlat ja häätkin vielä
  Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 29.04.2008 16:02
  http://www.gootti.net/keskustelu/8_1148_0.html aiheesta on jo keskusteltu.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 29.04.2008 16:39
  En menisi itse noissa vaatteissa hautajaisiin, enkä myöskään päästäisi jälkikasvuani tuollaisissa kuteissa ko. tilaisuuteen. Tuon korsettitopin voisi ehkä pistää esimerkiksi jakun alle tai boleron kaveriksi ja alaosaksi tavallinen musta hame/housut, mutta tuota hametta en laittaisi missään nimessä. Vaikka nyt olenkin näyttävän pukeutumisen ystävä, niin mielestäni hautajaiset eivät vain ole oikea paikka mennä esiintymään ja erottumaan joukosta. Häihin voikin sitten sommitella ylleen enemmän rimpsuja ja hörhellystä.

  Mielestäni nuo vaatteet eivät muutenkaan sovi keskenään käytettäviksi. Toppi on kaunis, mutta hame kamala ja suht persoonaton.
  Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
  • #7
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 29.04.2008 18:23

  Lainaus: Piiskansiima

  Vaikka nyt olenkin näyttävän pukeutumisen ystävä, niin mielestäni hautajaiset eivät vain ole oikea paikka mennä esiintymään ja erottumaan joukosta. Häihin voikin sitten sommitella ylleen enemmän rimpsuja ja hörhellystä.

  Totta. Hautajaisiin kuitenkin perinteisesti tulee sitä keski-ikäistä jäykkis porukkaa joka vetää herneen nenään. Hautajaisiin mennään kunnioittamaan vainajaa.

  Ja raavittu sen sanoikin, aiheesta on jo keskustelu.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit