Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

No se truu gootismi...

Kirjoittanut: Nocturnia (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.12.2006 01:24
Sanoisinpa että vihdoinkin joku puhuu järkeä *kumartaa* Hyvä hyvä. Agree! Nuo kaikki true- ja wannabekäsitteet on niin epämääräisiä että niitä ei niin innolla pitäisi viljellä kuin monet tekevät.
Kirjoittanut: Metallitar (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.08.2007 19:06

Lainaus: Nocturnia

kaikki true- ja wannabekäsitteet on niin epämääräisiä että niitä ei niin innolla pitäisi viljellä kuin monet tekevät.


Totta! En ainakaan itse osaisi määritellä mikä tekee kenestäkin wannabeen ja mikä truen. Ja sanoisinpa että gootteus on jokaisen ihmisen itsensä määriteltävissä aika pitkälti. Niinhän se nykysin näkyy olevan.
Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.08.2007 01:53
Hmm... eikös tästä ole puhuttu ennenkin?
Muistaakseni lopulta päädyttiin ratkaisuun, että gooteilla ei taida olla mitään muuta yhteistä, kuin että he pitävät itseään ainakin ositain gootteina vaikkeivät välttämättä sitä julkisesti tunnustakaan, koska sekin voi olla epätruu. Hipheijaa...
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #14
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 12.08.2007 13:13

Lainaus: Anonyymi

-1. gootti tyyli on muuttunut/kehittynyt ja haarautunut paljon siitä mitä se oli 80-luvulla. Ja suhteessa vielä enemmän siitä mitä se oli 90-luvulla.
(Okei. Anntetaan pisteet niille, jotka oli gootteja jo 70-luvulla ja on pitäneet saman tyylin ja bändit siitä ajasta. Teille voi hyväksyä tru arvonimen, vaikka olettekin varmaan juuri niitä, jotka sitä eivät itselleen kipeästi kaipaa.)

-2. Kokoajan tämä kansa sikiää ja tulee uusia nuoria, jotka omaa itselleen jonkun tyylisuunnan (jos edes omaavat). Ei auta morkata nuoria siitä, että he haluavat olla gootteja. Vai onko se niin katkeraa, kun tällä hetkellä se on edes jotenkin hyväksytympää kuin omassa nuoruudessanne?


Yhdyn tähän mielipiteeseen. Nuoriso ei välttämättä tiedä juuri vanhemmista kulttuurin liittyvistä asioista, jotka on jo vanhemmille (kuten sanoit, joille voi antaa tru arvonimen vaikkeivat sitä välttämättä kaipaa) jo itsestään selvyys. Jos tyyli ei olisi muuttunut/kehittynyt esim. 70-luvulta niin silloinhan se olisi häviämässä nykynuorison mukana? Ainakin käsitääkseni he ovat elänneet juuri murtokautta, joilloin on myös varmasti ennakkoluulot iskeneet päin naamaa. Joten ovat he tässä tietäkin raivanneet ja sitten nuorempia morkataan, koska eivät ole kokeneet sitä samaa tai vastaavaa. Sitten halveksutaan ja sitä myötä ovat halventavat nimitykset kuiten wannabe, jne. alkaneet. En tiedä ketkä ne ovat saanneet ideakseen kerätän skenepointseja. Tekeekö sen katkeruus ja halveksunta? "Koska ette ole kuin me, ette tiedä"

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 8 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit