Gootti.net

kuvagalleria kateissa!

  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 06.10.2006 23:57
  Tärähtiköhän meitsin päänuppi siinä epikohtauksen aikana sen verran, etten nyt hakemallakaan löydä täältä sitä kuvagalleriaa, jonne voisin pistää ne kuvat siitä ekasta miitistä!!!! Minne, minne, apua, kertokaa! :/
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 07.10.2006 00:10
  Gallerian osoite on www.galleria.gootti.net. Siitä mainitaan tuossa sivun oikeassa laidassa noiden mainosten alapuolella. Ehkä jossain vaiheessa linkki kuvagalleriaan tulee näkyviin tuohon siniseen yläpalkkiin, kunhan saadaan sitä varten tilaa raivattua.
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 07.10.2006 00:45
  Kiitoksia! No niimpäs lukeekin...
  Laitan sinne niitä kuvia sieltä ekasta miitistä, mut ekaks täytyy tehdä yks duunijuttu. Viimestään tänä iltana niitä sit voi sieltä kattella. Ja lupaan tietty, etten laita sellasii kuvii joissa jommalla kummalla teistä (sulla tai Veronicalla) on silmät kii tai jotain heh, vai pitäskö piruuttaan laittaa vaan just ne.... No ei tietenkään, Ninnihän on itse kiltteyden perikuva! "hihittelee pirullinen ilme naamallaan"
  No ei, älkää säikähtäkö, ihan asiallisia kuvia tulee.
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #4
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 07.10.2006 19:55
  mulla on vielä vähän hukassa tää käyttö. pimeys voittaa. hulluus iskee. t: poison
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 07.10.2006 20:57
  Lainaus: Ninni Ja lupaan tietty, etten laita sellasii kuvii joissa jommalla kummalla teistä (sulla tai Veronicalla) on silmät kii tai jotain [...]


  Paree olla asiallisia, voipi muuten kuulua murinaa. Laita kuvia kunhan ehdit. Ei niillä kai kovin kiirettä ole, mutta olisi tosiaan mukava saada näkyviin noita ikimuistoisia hetkiä.

  Toivottavasti saadaan vastaisuudessakin (esim. Jäke-miitistä) lisää kuvia galleriaan!
  Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
  • #6
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 09.10.2006 05:35
  Mielenkiintoista, joillain on näyttänyt olleen hauskaa.
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 09.10.2006 14:21
  Lainaus: kuopassa Toivottavasti saadaan vastaisuudessakin (esim. Jäke-miitistä) lisää kuvia galleriaan!

  No ootkos sit tulossa sinne jäkemiittiin? Tietty otan sen kameraluurin sinne, kyl sillä ihan hyvii kuvii saa, kaikki kuvat mitä oon tänne galleriaan, profiiliin tai tonne irc-galleriaan pistäny, on otettu sillä luurikameralla. Haluisin muuten vaihtaa profiilikuvani uudeksi, kun nyt näytän vähän erilaiselta. Siinä vaan oli viimeks sellanen ongelma, et ne mun kuvat koneella oli liian suuria, ja sä sit teit niille jotain. Joten kerrothan Pete kiltti kun sul ois aikaa, niin lähetän vaik sun mailiin kuvan pienennettäväksi!!! (Ninnuska ruinaa)
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 09.10.2006 15:24
  En tiedä jaksanko lähteä silloin 12. päivä (joka taitaa olla torstai) reissuun Järvenpään suuntaan, kun on jonkin verran keikkahommia hoidettavana.

  Profiilikuvan kutistaminen on todella pieni toimenpide, sen saa hoidettua alle minuutissa. Laita haluamasi kuva tulemaan niin rutistan sen sopivan kokoiseksi. Ja muutkin: jos teillä iso valokuva, jonka haluatte sovittaa profiilisivullenne, niin laittakaapa minulle kuva ja kutistan sen puolestanne!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit