Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottiprinsessa -skaba

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.07.2008 16:50
Mä en näe mitään hyvää siinä, että vain virheellisiä asioita goottiskenestä tulee julkisuuteen, kuten niin monen jutun kohdalla on ollut. Päin vastoin siitä sellaisesta julkisuudesta on vain haittaa.
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.07.2008 17:59
Deadboy, olet jälleen oikeassa. Tuo väärä julkisuus pystyy pahimmillaan kasvattamaan skeneen kohdistuvia ennakkoluuloja melko dramaattisesti, plus sitten haittaamaan muuten, niinkuin tuossa jo mainitsit.

Myös yleistävät kuulopuheet (jotka voidaan lukea tuohon väärään julkisuuteen) ovat mielestäni yksi "uhka" skenelle. Kuinka monta kertaa olen kuullut, että gootit, tai yleisesti tummiin pukeutuvat (jotka nykyään kaikki niputetaan gooteiksi ilman sen parempaa tietämystä) ovat tehneet sitä ja tätä, käyttäytyvät omituisesti, varastelevat, palvovat ties mitä paholaisia ym.

Blah, offasin taas.
Kirjoittanut: DarkCometh (Jäsen)
 • #53
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.07.2008 00:39
Ja mitähän negatiivista goottiprinsessassa on? Onko normi missikisat negatiivista mainosta niille tavis pissaliisoille
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #54
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.07.2008 00:45
tässä varmaan tarkoitetaan sitä, kun sellaiset gooteilta näyttävät metallistit osallistuvat ja antavat omia lausuntojaan "gootteina", jolloin valtaväestölle syntyy väärä kuva goottiudesta.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #55
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 11.07.2008 01:04

Lainaus: DarkCometh

Onko normi missikisat negatiivista mainosta niille tavis pissaliisoille


eikö normi missikisat oo negatiivista mainosta mille tahansa?

Valtaväestöä varmasti edes liikuttanut kyseinen homma, mutta koska kuva g00teista on jo valmiiksi sellainen "no, eikös gootin ole ihan hyvä kannattaa Teräsbetonia Euroviisuihin?"-meno niin onhan siinä vähän eri meno.

Eäää joo. Musta on törkeän outoa sekin, että metallia kuuntelevat, mustiinpukeutuvat (useimmiten muijat) haluavat väkisinkin lukea itsensä goth-genreen kuuluviksi. Onko se jotenkin hienompaa kuin olla metallisti joka kuuntelee metallia? Se on trendi, ei sitä kyl voi kieltää.

Tulee mieleen jonkun urpon sanat vuosien takaa, "pojat on metallisteja, tytöt on gootteja"-erittely.

Cata pysyy taas tapansa mukaan aiheessa.
Kirjoittanut: Emirien (Jäsen)
 • #56
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.07.2008 08:37

Lainaus: groomeri

tässä varmaan tarkoitetaan sitä, kun sellaiset gooteilta näyttävät metallistit osallistuvat ja antavat omia lausuntojaan "gootteina", jolloin valtaväestölle syntyy väärä kuva goottiudesta.


Juurikin tästä syystä en ikinä kehtaisi osallistua tuommosiin kilpailuihin. En oo riittävän troo, mutten onneksi luulekkaan olevani
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.07.2008 09:11
Täällä foorumillakin on sadoittain sellaisia henkilöitä, jotka käyvät vähän joka viikko poseeraamassa kameran edessä uudet goottivetimet yllään. Goottihommeleissa ulkoinen puoli on mielestäni nykyaikana huomattavasti tärkeämmässä osassa koko alakulttuuria kuin musiikki. En näe goottilaisuudessa muita osatekijöitä, kun eipä ole kysymys mistään aatesuuntauksesta tai vakaumuksesta, vaan ensisijaisesti pukeutumisesta ja musiikista.

Tässä Suomen goottien ulkonäkökilpailussa oli kyse parhaalla goottipitoisella ulkonäöllä varustetun henkilön valitsemisesta. Se mitä kilpailun voittanut henkilö sanoo, ei ole loppujen lopuksi merkityksellistä, koska henkisiä kykyjähän ei lähdetty palkitsemaan, vaan sitä pintapuolta. Sillä sivuseikalla, aiheuttaako plinsessan sanomiset jotain sekaannuksia, ei ole mielestäni yhtään mitään väliä kun asiat tässä maailmassa menevät muutenkin aika haipakkaa päin Helvettiä.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.07.2008 11:59
Se siinä tökkiikin että tuo pintapuoli on nykyään aika ylikorostunut. Juttu näyttää koko ajan luisuvan siihen suuntaan missä tuo musiikkipuoli jää taka-alalle ja tuo goottityyli irtautuu tuosta kulttuurillisesta puolesta. Elikkä ns. vesittyy kun tuo musiikkipuoli on kuitenkin ollut se jonkinlainen "sielu" goottikulttuurissa. Voi kuulostaa ylevältä jaskalta mutta hankala tuota on oikein muutenkaan kuvata. Juuri noissa lieveilmiöissä missä markkinavoimat hyväksikäyttävät tuota "gootti-ilmiötä" sen statuksen ansiosta, on tyypillistä että siitä otetaan vain se pinta, sisältö (se kulttuuripuoli) jätetään pois. Ei siitä oikeastaan olla edes kiinnostuneita, tai kun ei olla mistään perillä eikä jakseta yhtään perehtyäkään liitetään siihen sitten jotain vain sinne päin olevaa sisältöä.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 11.07.2008 15:03

Lainaus: Deadboy

liitetään siihen sitten jotain vain sinne päin olevaa sisältöä.

Niin niinkuin Ilta-lehti liitti kasarihevin ja samalla valaisi minua tiedolla, että koko Goottihomma lähti siitä liikkeelle. Noh, onneksi ainakin minulla on oma näkemykseni asiasta, joka eroaa tuosta aika suuresti.

Lainaus: Cata

Tulee mieleen jonkun urpon sanat vuosien takaa, "pojat on metallisteja, tytöt on gootteja"-erittely.

Joo ei tätä, mäkin olen kuullut joskus jonkun selittävän vastaavanlaista potaskaa.
Kirjoittanut: PolyUnsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #60
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.07.2008 20:51

Lainaus: Cata

Onko se jotenkin hienompaa kuin olla metallisti joka kuuntelee metallia?

Amen!

Btw. Jos ketään enää jaksaa kiinnostaa (niinkun minäkään en enää jaksa itkeä tätä aihetta) Iltalehden artikkelia on muutettu niin, että viittaukset kasariheviin on poistettu.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit