Gootti.net

Electronic/Break Beat

  Kirjoittanut: Eldnaard (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 12.06.2008 02:19
  Fiilistelen tässä Amon Tobinin viime vuonna julkaisemaa Foley Room -albumia, ja tajusin etten spotannut täällä foorumeilla yhtään tätä loistavaa genreä koskevaa ketjua.

  Amon Tobin iski pääasiassa -05 julkaistun Splinter Cell Chaos Theory OSTin ansiosta. Levy on huumaava, ja kappale El Cargo kummittelee päässäni vaikken olisi kuullut sitä viikkoihin. Venetian Snaresia on tullut kuunneltua pääasiassa kaverien seurassa, koska itse en siitä erityisemmin välitä. U(Myy)Zigistä pidän hiukan enemmän, mutten ole saanut aikaiseksi kuunnella sitä itsekseni.

  Löytyykö kyseisten genrejen ystäviä täältä? Onko ehdotettavaa Amon Tobiniin hurahtaneelle?
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 16.06.2009 12:12
  Tämäkään ei oikein tunnu elävän...lukottelen.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit