Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millaista unta näit viimeyönä?

  Kirjoittanut: Menduros (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Menduros
  • Lähetetty: 14.06.2008 17:00
  Haulla ei löytynyt tällaista niin pistetäämpäs tämmönenkin tänne

  Eli millaista unta näit viimeyönä?

  (sori tää lyhyt alotusviesti)

  muoks : painajaisetkin saa laittaa
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 14.06.2008 18:17
  Unista ollaan kyllä jo puhuttu yleisesti, ja samassa aiheessa ihmiset ovat myös puhuneet viime öisistä unistaan.

  http://www.gootti.net/keskustelu/4_286_0.html

  Että näin. Jos ei kelpaa, heittäkää yksityisviestillä joko minua tai muita moderaattoreita. Etsintäkone ei ole hirveän hyvä, joten parhaiten aiheet löytää selaamalla ihan vain itse aihesivustot läpi.

  Kiitti moi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit