Gootti.net

Miitti: Synkkää hurvittelua @ Linnanmäki to 24.7. 18.00-22.00!

Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.07.2008 23:57
Kiitokset kaikille minultakin. Nyt kärsin hemmetinmoista päänsärkyä niin että pää räjähtää mut ei se mitää. Huomen töihin. \,,/
Oli silti oikein muksaa vaikka huomenna varmaan oon kipee ku märissä vaatteissa poljin kotio >.<

Ens kesänä uusiks. KOKO PÄIVÄKS! (:
Kirjoittanut: Morningstar_ (Aktiivi)
 • #152
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.07.2008 00:12
hey mutta kiitos kaikille! täydellinen tapa viettää aikaa, sir J on kyllä läpänheiton mestari ja läppää tulikin heitettyä.
repesin totaalisesti kun muistin ton "VARO PYLVÄS!" huudahduksen vatsaan sattuu XD
paras miitti ikinä
kiitos viel kerran. oonki jo aivan puhki. taidan kömpiä nukkumaan. öitä ja kiitos vielä kolmannen kerran
Kirjoittanut: azazel (Jäsen)
 • #153
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.07.2008 00:24
Joo siis kivaa oli .. vaikka tuttuun tapaan hiljaa olinkin.. Joten kyllä viihdyin seurassanne.. Aluks vähän jännitti, mutt ihan kivastihan se sitten kuitenkin meni. Joo kiitos viellä kerran kaikille ja etenkin iinekselle joka järkkäs tän miitin..
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #154
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 25.07.2008 00:32

Lainaus: azazel

vaikka tuttuun tapaan hiljaa olinkin..


Ihan mukavasti sitä juttua sedältä tuli! (heh, sorry about that)

Ja minäkin lurjus kun tulin myöhässä paikalle, niin en kerennyt näkemään niin montaa uutta.. 'saatanan saatana' Hauskahkoa oli, ja kaiken kukkuraksi aiheutettiin Jonen kera traumoja pikkulapsille.. :P Vai eikös se olekaan jokapäiväistä kun kaksi ukkoa pomppii pusupolkua ja pysähtyy jokaisen tolpan kohdalla pussaamaan ? ;D

...And THEN i lol'd :'''D
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #155
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.07.2008 00:37

Lainaus: Chrystalis

Vai eikös se olekaan jokapäiväistä kun kaksi ukkoa pomppii pusupolkua ja pysähtyy jokaisen tolpan kohdalla pussaamaan ? ;D

Voi luoja! Tämän kaikenko missasin? Perhanan perhana.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #156
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 25.07.2008 00:39

Lainaus: neo_shaman

Voi luoja! Tämän kaikenko missasin? Perhanan perhana.


Jep, sen missasit kun läksit liian aikaisin... :''D Tai noh, tiedä häntä... Saatoit pelastuakin traumalta! Who knows, lol.
Kirjoittanut: snowwiewolf (Jäsen)
 • #157
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: snowwiewolf
 • Lähetetty: 25.07.2008 07:39
Kiitos hauskasta illasta,
harmittaa kun jäi lyhyeksi ja ujostutti niin etten saanut sanottua oikein mitään :P pikkuveli(puoli) tosin ilmoitti ettei enää tule miitteihin, enkä enää sovi laulutuntia samalle päivälle, varsinkaan tuntia ennen kun joutuu keskustasta tukka putkella juoksemaan paikalle.
Sääli kun ei ollut varaa rannekkeeseen, oli ääni niin hyvin auki laulutunnin jälkeen että olisin voinut kirkaista korkean C:n vuoristoradassa ja rikkoa jonkun korvat :P

Lainaus: Chrystalis

Vai eikös se olekaan jokapäiväistä kun kaksi ukkoa pomppii pusupolkua ja pysähtyy jokaisen tolpan kohdalla pussaamaan ? ;D


Mitä? Onneksi vein pikkuveljeni ajoissa kotiin tai hän olisi saanut traumoja O_O
Näh, pikkuveli 'trumatisoitui' jo siitä kun kuuli tytön pussanneen isosiskoa :P niin pahasti että toipuakseen hän vaati isosiskoa pusssaamaan tyttöä niin että hän näkee miltä se näyttää...
On jopa yrittänyt työntää minua lähemmäs ystävääni ja hokenut "pussatkaa nyt!", utelias ja vähän väliä ärsyttä kersa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.07.2008 09:36
Voe voe jössesmaaria kun oli hauskaa! Olin aivan hypenä koko automatkan, ja uni tuli aika tehokkaasti simmuun illalla. Ootte te vaan ihan parhaita. Edelleen naurattaa se Hurjakuru -reissu...ei suinkaan huomaa että gootteja kyseessä kun ainoa laite mikä saa kiljumaan on se missä voi KASTUA. :'D Tämä oli paras Lintsireissu ikinä, todellakin otetaan ensi vuonna uudelleen. Dracul ja Morningstar-Vohveli olivat taas syötävän herttaisia! Oli kiva nähdä Aditua, Mortalea, Iirivaa, Piiskis-murua, Myytä ja muita laiteravaajia ja tietty kaikkia uusia naamoja, ja tervetulotoivotus Jonille aka SIR J MIX MASTAH; toivottavasti viihdyt foorumilla. Keräsitkin jo aika hyvin kaikki parhaat läpät.

"THE MAGICAL GIRAFFE BETWEEN MY LEGS". + Teekupit, aahh!! Ja UV-valossa hohtava tukka, ja asdfasdf. Kuten sanoin - multa rapisee välittömästi kaikki tyylikkyys ja itsekritiikki kun saan rannekkeen. Korkkarikipitys is my thing. Ja organisoitumisemme viimeisellä tunnilla oli legendaarista.

Että kiitos kaikille, raksupoksut. *mussuttaa metrilakua töissä*
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 25.07.2008 10:08
Juu, mukavaa oli, vaikkakin päätä särki, vitutti muutama asia ja tuhlasin 4€ maailman karseimpaan hodariin joka pisti pelkästään oksettamaan.

Eyeliner-kulmakarvojen leviäminen oli tietysti ihan OMFG ja iik, ja se kiljuminen (pojistakin lähti yllättävän kimeä ääni ) Hurjakurussa, goottien kauhussa (mun meigit leviiih, ja hiuslisäggeet kastuu ja ja ja... :'(((() oli ihan priceless. Videokuvaa kun olisi saanut! Mutta kesä kuivaa minkä kasteleekin.

Minua ei kyllä keikuttanut nukkumaan mennessä, eikä kyllä tullut unikaan, mutta se nyt on jo asia erikseen, monen ikävän asian summa.

Ensi vuonna uudestaan, niin voimme taas ryntäillä paikasta toiseen korkkarit kopisten ja sotilaallisesti karjuen!!!

You shall follow the all-mighty axe of Gimli, the feisty dwarf!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.07.2008 10:17

Lainaus: Iiriva

Ensi vuonna uudestaan, niin voimme taas ryntäillä paikasta toiseen korkkarit kopisten ja sotilaallisesti karjuen!!!


Kohtuullisen mahtava mielikuva. :'D Ensi vuonna voisi koettaa järkätä vaikka koko päivän mittaisen miitin, niin ehtisi "rauhassa" ryntäillä ja käydä laitteissa useampaankin otteeseen. Ja jos Rainbow'kin olisi jo siihen mennessä kunnossa, olisi tosi jees.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit