Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Tammerfest 9.-12.7.2008

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tammerfest 9.-12.7.2008

  Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 30.06.2008 20:12
  Eli siis, nyt sitten keskustelua vuoden 2008 kyseisestä vestivaalista! Onko ketään tulossa tälläiseen ei niin goottimusiikkia tarjoavaan tapahtumaan? Itse ajattelin käydä perjantaina 11. pvä kuuntelemassa Mokoman Diablon ja Swallow the sunin pakkahuoneella/klubilla.
  Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 12.07.2008 12:08
  Tuolla tuli pyörähdettyä, vaikka esiintyjät eivät ihan omaan musiikkimakuun iske. Diablo veti komean keikan, swallow the sunia vain vilkaisimme, ja mokomakin soitti perin intensiivisesti, porukan heiluessa innostuneesti mukana! Hauska ilta.
  Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 12.07.2008 12:35
  Juu, niin oli vetivät yllättävän hiljaisella volyymillä O.o Mutta hauskaa oli, ukko makaa nyt krapulaisena pimeessä huoneessa, että kyllä silläkin eilen hauskaa tais olla.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit