Gootti.net

TOISEN GOOTTIMIITIN 12.10 KUVAT NYT GALLERIASSA!!! YHTEENSÄ 16 KUVAA

  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 16.10.2006 04:06
  Joten siellä ovat, ihastelkaa tai kauhistelkaa nyt omia naamojanne ja kommentoikaa jotain.
  HUOM! Kuvat käänteisessä järjestyksessä, eli miitin viiminen kuva on ekana ja eka viimisenä. Alottakaa siis sivulta 3, siitä ylärivistä. Alarivin kuvat on elokuun miitistä. (ne 2 ryhmäkuvaa joissa molemmissa 6 henkee, on ekat kuvat) Siitä sit sivulle 2 ja sit sivulle 1.
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 16.10.2006 13:06
  Nyt tää viesti tuli kahteen kertaan, (kone tai Ninnuska sekoili jotain) :/
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 16.10.2006 13:10
  En tiiä mitä hemmettiä tää kone nyt sekoilee kun kaikki tulee kahteen kertaan!!!!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit