Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Piikkikaulapanta + laiva= ??

  Kirjoittanut: Death Angel (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 30.07.2008 13:50
  Tämä on samaa sarjaa tuon lentokenttien metallinpaljastimet jutun kanssa.

  Olen siis lähdössä pian laivalle ja olin ajatelltu laittaa tuon piikkikaulapannan kaulaani. Joten kysymys kuuluukin, että päästävätkö ne minua sinne laivaan sen kanssa?? X''D Tavallisen niittikaulapannan kanssa päästävät. Onhan tämä vähn pöljä kysymys, mutta "kun siinä on piikit niin sähän voit vaikka tappaa jonkun noilla.." jne.. Eli kokemuksia?? Uskoisin että päästävät, mutta pieni varmistus ei ole pahitteeksi..
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 30.07.2008 14:07
  No johan on taas hölmön hommaa. Kerta huomasit itsekin, että edes sivuuttaa aihetta, olisit voinut pistää kysymyksen samaan aiheeseen. Tavallisilla risteilylaivoilla ei ole samanlaisia turvatarkastuksia, eli ihan huoletta voit sen piikkihökötyksen kaulaasi pistää.

  Suljen, yksityisviestiä jos potuttaa.

  Kiitti moi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit