Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millaisen hääpuvun sinä haluaisit?

  Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 14.08.2008 00:31
  En löytänyt vastaavaa keskustelua, joten aloitampa sellaisen.
  Eli millaisesta hääpuvusta sinä haaveilet tai millaiseen voisit kuvitella pukeutuvasi hääpäivänäsi? Tai millaisessa olet ehkä jo avioon astellut?
  Entä millaisen asukokonaisuuden haluaisit miehesi/vaimokkeesi päällä nähdä tuona kyseisenä päivänä?
  Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 14.08.2008 00:39
  Jos itse menisin naimisiin kesällä, haluaisin yläosaksi korsetin ja alaosaksi megajättisuuren tyllihameen. Talvihäihin haluaisin pitkähihaisen rokokoopuvun, jossa siis myöskin megasuuri helmaosa. Molemmissa tapauksissa puvun tulisi olla musta-violetti.
  Mieheltäni toivoisin samaa väritystä ja tyyliä. Silinteri olisi kyllä nam.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 14.08.2008 00:48
  Grrr...SEKÄ tuplapostaus ETTÄ vanhan aiheen toisintoa. Lahjakasta

  Aiheesta on jo kaksi keskustelua goottityyli-osiossa, ahkerampaa etsimistä vaan... Olisinpa mode, niin voisin kertaheitolla läjäyttää tätä aloitusta lukolla!
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 14.08.2008 00:51
  Tuosta on jo keskustelua täällä: http://www.gootti.net/keskustelu/8_159_0.html


  "This topic should be blast to ashes, even there's no bounty to redeem. Keep on writing anyway, you're no good to me dead."
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 14.08.2008 00:58
  Kaikki tarpeellinen onkin jo sanottu, joten paiskaan lukolla.

  Kiitti moi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit