Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Eläinrääkkäyskö taidetta?

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 12.09.2008 09:54

Lainaus: Sire

En, koska kirjoitin samaan aikaan kuin sinä. Riittävä selitys?

Riittävä.

Mutta tämän ketjun voisi muokata käsittelemään yleisiä eläineettisiä aiheita.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.09.2008 10:07
Miten niin pelkkä legenda? Jos se olisi legensa ei sitä olisi ajamassa kaikki eläisuojelujärejstöt tai muut eikä siitä olisi uutisissa ulkomailla!!
Kirjoittanut: Munahaukka (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.09.2008 10:08
Siis ideahan tossa koiranrääkkäysperformanssissa oli uuri se, että kuka tahansa katsoja olisi milloin tahansa voinut ottaa koiran pois tai viedä sille vettä/ruokaa. Tähan ei kuitenkaan kukaan ryhtynyt. Taiteilija ei kysyttäessä kertonut, oliko koiraa ruokittu, vaan jätti ratkaisun katsojille: eli katsojien sanattomasta sopimuksesta eläin siis kuoli. Performanssilla lienee tarkoitus juuri ravistella ihmisiä horroksestaan ja rohkeasti puuttua vääryyksiin sen sijaan, että vaan orpona katseltaisiin ja odotettaisiin, että joku muu tekisi jotain. Ei löytynyt taideyleisöstä sen verran munaa, että olisi päästänyt sen koiran pois.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.09.2008 12:26

Lainaus: kuopassa

Ei ole näkemysero, kun minähän olen oikeassa ja sinä väärässä. Sinulla on, katsopas hyvä ihminen, vähän vinksinvonksin nuo tärkeysjärjestykset. Yleensä ihmisillä on automaattisesti kyky laittaa asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen, mutta ei näemmä kaikilla, joten autan sinua nyt alkuun. Tässä on vähän tällainen supistettu lista, joka kannattaa printata ja pistää taskun pohjalle lunttilapuksi:

Onpa ihmeellistä puhetta YLLÄPITÄJÄLTÄ, jonka pitäisi tietää sentään asiallisen keskustelun säännöt En ole väärässä, sinä olet väärässä, kun väität että olen.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.09.2008 14:03

Lainaus: Heetteri

ihmisiäkin nääntyy nälkään päivittäin - kuinka moni teistä antaa rahaa hyväntekeväisyyteen


Nostan käteni, mutta katkaiskaa se jos haitannee...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 12.09.2008 14:10

Lainaus: SirMarylee

Nostan käteni, mutta katkaiskaa se jos haitannee...


Minä samoin. Annan rahaa vähästänikin joka kuukausi. Vähän eläimille, vähän ihmisille. It's not much, but I want to do my part.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.09.2008 14:20

Lainaus: Heetteri

Minä samoin. Annan rahaa vähästänikin joka kuukausi. Vähän eläimille, vähän ihmisille. It's not much, but I want to do my part

Ja parempi ne rahat on antaa niille, jotka niitä tarvitsee. Ite tuhalisin ne johonkin turhakkeisiin kuitenkin...
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.09.2008 14:29

Lainaus: Heetteri

kuinka moni teistä antaa rahaa hyväntekeväisyyteen?


Joka kuukausi 25 euroa kummilapsi toiminnan kautta. Lahjoittaisin paljon enemmänkin, mutta näillä tuloilla ei voi enempää antaa.

Lainaus: Sire

Suurimmalle osalle kapinen kulkukoira suurkaupungin kujalla on melko lailla evvk.


Mulle kyllä tulis itku silmään ja yrittäisin tehdä jotain, jos näkisin huonokuntoisen koiran jossain ojanpenkalla. Jos ei muu auttaisi, soittaisin varmaan hätänumeroon.

Nimim. Soitin eläinlääkärin paikalle, kun näin lokin, jolla ei ollut toista jalkaa.

Anteeksi nyt jälleen OT.
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.09.2008 18:42
Munahaukka

Pakko kysyä että mistäs olet saanut nimesi tuollaiseksi ._.'
Raumanmeren Peruskoulussa nimittäin eräs äidinkielen opettaja kulkee tuolla lempinimellä.

Asiasta banaaniin.
Kamalaa käytöstä, melkein aloin tökkää silmiäni etten kattois enempää. Päätin kuitenki sulkee ikkunan lopulta.
Kirjoittanut: Munahaukka (Jäsen)
 • #30
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Munahaukka
 • Lähetetty: 12.09.2008 19:35
Aika yleinen nimitys naisille. jotka miesten perässä juoksee. Löytyi mm. eräästä internetin humoristisesta deittailu-teoriasta, jossa naisia jaoteltiin ryhmiin vaikeuden ja kauneuden mukaan: yhtenä ryhmänä oli Munahaukat

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit