Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

31.10.2008 SYN/\PSI meets Nightfall. Wäiski, Helsinki. HALLOWEEN-SPESIAALI!

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #91
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.11.2008 22:58

Lainaus: emanon

Hei, nyt jumalauta ylläpito! Jotain rajaa tuohon wordfilteriin! Nyt se näemmä piilottaa jo osia sanoista pois. Eikö tämä nyt ole jo vähän naurettavaa?

Niinpä näköjään tekee
En pysty auttamaan, en tiedä osaisiko ylläpitäjä.
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #92
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.11.2008 19:19
Just selvisin kotiin asti (lopultakin ). Suurkiitokset kaikille mahtavasta bile-seurasta, ja vielä special thanks to Ninni yöpaikan tarjoamisesta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.11.2008 19:23
DarkMessiah

Tämä tuli varmaan jo todettua, mutta tule ihmeessä toistekin ilahduttamaan meitä etelän epeleitä!
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #94
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.11.2008 21:42
Mitäs mieltä olitte illan live-esiintyjistä, eli Cryosta, Systemistä ja Telegram Frank Vollmannista?

Tuo Cryo oli ihan hyvä, sitä olen kuunnellut aiemminkin jonkin verran. System oli myös ihan hauska, vaikken sitä kauaa jaksanut kuunnella. Molemmat ehkä hieman tylsähköjä. Frank Vollmann sen sijaan oli omasta mielestäni aika random. En ollut aikaisemmin koskaan kuullutkaan tuollaisesta. Vähän tylsä sekin. Mutta eipä se menoa haitannu

Mielestäni viime vuonna oli kyllä paremmat esiintyjät. Silloin soittivat Nightfallissa Voices of Masada, joka on aika mukavaa ja pirteätä brittigoottia, ja sitten Synapsin puolella Red Cell, joka on mielestäni aivan loistava electro/industrial-pumppu.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 02.11.2008 21:52

Lainaus: UndyingDreams

Mitäs mieltä olitte illan live-esiintyjistä, eli Cryosta, Systemistä ja Telegram Frank Vollmannista?

Cryoa en ehtinyt nähä, kun tulin niin myöhässä sinne ja ne muut oli minusta tosi tylsiä Telegram Frank ihan ylipäätään ja kun toi toinen System(?) soitti olin jo siinä pisteessä että se kuulosti vaan joltain randomilta suhinalta mun korvissa. Muutenkin olin tona iltana niin erinäisten juttujen vaikutuksen alasena, että koko kokemus on näin jälkeenpäinajateltuna aika random.

Mutjoo alakerrassa oli just mahtavaaa tanssia, kun soitettiin hyvää musaa!(Se oli vaan niin kovin lujalla, että myöhemmin illasta joutu sit menee sinne yläkerran ihan peräsohville istuilee.)
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.11.2008 22:39
Näin sunnuntaimyöhäisenä; kiitokset emanonille VIP:eistä ja kaikille muille hyvästä seurasta. "Hahmoni" oli (Ninnille siis tiedoksi) PVC-Morticia Addams, ja Jonepeikko oli ihan vain oma hottis itsensä, eli SYNKKÄ NECROMANCERI D:
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.11.2008 02:07

Lainaus: DarkMessiah

special thanks to Ninni yöpaikan tarjoamisesta.

Eipä mitään kiittelyitä, tänne pääsee toistekin. Joko oot "sisustanu" sillä luurangon kädellä kumipääkallon ja mustan maton seuraks?

Lainaus: Heetteri

PVC-Morticia Addams, ja Jonepeikko oli ihan vain oma hottis itsensä, eli SYNKKÄ NECROMANCERI

Eli laitetaanko Jonelle hottis Jonepeikko vai Synkkä Necromanceri?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.11.2008 11:03

Lainaus: Ninni

Eli laitetaanko Jonelle hottis Jonepeikko vai Synkkä Necromanceri?


Laita hottis Necromanceri.
Kirjoittanut: Dead disco dancer (Jäsen)
 • #99
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.11.2008 15:32
Minkähän orkesterin versio oli jossain vaiheessa iltaa soinut Venus in furs? Ei ollut erityisen loistava versio mutta jäi mietityttämään ketkä siitä olivat vastuussa.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #100
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.11.2008 15:42

Lainaus: HepZusi

Se oli vaan niin kovin lujalla, että myöhemmin illasta joutu sit menee sinne yläkerran ihan peräsohville istuilee


I've said it before, and I'll say it again: Jos musiikki on liian kovalla siitä kannattaa tulla suoraan ja samantien mainitsemaan DJ:lle. Se äänentoisto on klubeilla rakennettu niin, että kaiuttimet osoittavat yleisöön, eikä DJ:tä päin. Näin ollen DJ ei pysty niin hyvin huomaamaan, jos volyymitaso on noussut liian korkealle. Kukaan järjissään oleva DJ ei halua soittaa musiikkia niin, että yleisön korvat kärsii

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit