Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Msn:ään seuraa tylsään iltaan?

  Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
  • Lähetetty: 26.09.2008 21:44
  Ihan vain jutteluseuraa siis, ja jos joltain löytyisi laguna coilia koneelta niin sitäkin voisi joku immeinen minulle sendiä? (olen muutes uusi täällä ja sori jos tämä ei ole tarkoitettu tälläiseen foorumi siis.) mutta lisätkää GothM@windowslive.com jos jaksatte vaan puhua höpötellä tai muuta vastaavanlaista aktiviiteettia.
  Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
  • Lähetetty: 26.09.2008 21:49
  eikö ketään kuka jaksaisi jauhaa ******? karusti sanottuna.
  Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 26.09.2008 22:00
  Tästä olisi voinut ilmoittaa tuolla etsitään ystävää -viestiketjussa.
  Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
  • Lähetetty: 26.09.2008 22:02
  anteeksi, olen uusi ja kokematon please madame, forgive me? (I'll promise to learn from mi mistakes ma'am
  Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 26.09.2008 22:07

  Lainaus: GothM

  anteeksi, olen uusi ja kokematon please madame, forgive me? (I'll promise to learn from mi mistakes ma'am

  Eipä tuo mitää.. sinne vain mukaan keskusteluun ja ne lukottajatyypit varmaan lukittee tämän.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit