Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Anno 1701 peli

  Kirjoittanut: Vampira80 (Jäsen)
  • Lähetetty: 27.09.2008 13:27
  Enpäs ole aivan sata ettei kyseistä aihetta jo ole, mutta siirtäkää ihmeessä jos on.
  Joka tapauksessa onko kukaan pelannut kyseistä peliä.
  Yritin pelata sitä tuossa pari päivää, mutta kun ohjekirja on englanniksi niin meni hankalaksi puutteellisen kielitaidon vuoksi. Niin niin ota sanakirja avuksi sanois ehkä joku, mutta kun ei se sanakirjakaan tunne kaikkia pelien termejä.
  Voisiko joku ystävällinen ihminen auttaa hieman tai jos joku on ehkä suomennellut niitä ohjeita?
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 27.09.2008 14:06
  Peleistä käydään jo keskustelua otsikon "mitä pelaatte" alla, joten keskustelun aiheesta voi siirtää sinne ja tämän aiheen lukottaa.
  Kirjoittanut: Vampira80 (Jäsen)
  • Lähetetty: 27.09.2008 14:09
  saapi sit siirtää ja lukottaa

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit