Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Latenight Worship Service herätetään henkiin. 2.10.@Inferno, Tampere

  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 03.10.2008 15:30
  Joo tästä on ollu kai jo jonkun aikaa puhettakin ja nyt paikkakin varmistui. Latenight Worship Service (LWS) herätetään henkiin lähes viiden vuoden tauon jälkeen. Klubin linja on sama kuin ennenkin. Eli keskitytään vain ja ainoastaan perinteiseen goottiin, deathrockiin, post-punkkiin ja vastaavaan. LWS vs. Wastefield Ohessa tietoa tapahtumasta Schattenin puolella. 4€(Sis. narikka) klo 21-4(pilkku 3.30)

  Joo meikäläinenkin on pitkään jo ajatellut Tampereen skeneen tutustumista, kun en ole kuin kerran edes vieraillut koko kaupungissa ja tässä välissä, kun on syysloma ja tapahtuma houkuttelee niin mikäpä siinä. Im in!
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 03.10.2008 15:38
  Mites nyt on kaksi hyvin samanlaista aihetta eri päivämäärillä?
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 03.10.2008 20:04

  Lainaus: Iiriva

  Mites nyt on kaksi hyvin samanlaista aihetta eri päivämäärillä?

  Joo katos toi toinen topic ilmesty 7min tän jälkeen. En tosiaan tiedä mikä toi 2.10. typo on tää on siis just toi 17.10! (Sorry. Tän aiheen voi vaikka poistaa, kun itse klubikin näytti tehneen accon.)

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit