Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kaupat porissa

  Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
  • Lähetetty: 07.10.2008 21:35
  Heips, olen tässä menossa seuraavan viikon keskiviikkona poriin käymään valinnaisen musiikin voimin porissa. Siellä sattuisi olemaan tyyliin parisen tuntia vapaata aikaa, joten ajattelin että tietäisikö kukaan mitään porilaisia liikkeitä joissa myytäisiin gootti/punk/metalli-tyylisiä vaatteita,kenkiä, niittikamaa ja muuta perusmössöä ?

  Tiedetään että tuli vähän nopeella varotusajalla mutta jos löytyy tietoa niin auttaisi tovin jos saisin sitä ;___; !

  Kiitoooooos
  Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 08.10.2008 15:39
  Mitenkäs olisi tämä goottikaupat kartalla-palvelu? Löytyykö sieltä mitään porilaista kauppaa?
  Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
  • Lähetetty: 09.10.2008 20:57
  eip, taidanpa luovuttaa samantien :E
  Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 09.10.2008 21:07
  Jaa, en tiedä onko siellä mitään virallisia goottikauppoja, mutta Teljäntorilla myytiin joskus Vyömestassa kaikenmoista niittikamaa, maihareita ja sen sellaista, ja vieressä oli joku Jenkins kellari(?) joka oli kai nuorisomuotivaateliike niin sielläkin oli jotain bondagehärpäkkeitä ja ehkä joskus jotain Hell Bunnyn tai Mercyn kuteita, eniten Porissa kyllä tykkäsin hankkia tavaraa kirppareilta. En tosin ole ollut Porissa yli vuoteen, eli en voi mennä mitään vannomaan.. Teljäntori on melko keskustassa kauppakeskus Iso Karhun lähellä.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit