Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuntavaalit 2008

Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Dark Eyes
 • Lähetetty: 11.10.2008 19:57
Ikää on, mutta sen verran kyyninen olen politiikan suhteen, etten usko minkään vaikuttavan juuri mihinkään ennenkuin kaikki pistetään eduskunnasta ja hallituksesta pihalle, ja laitetaan tilalle kokonaan uudet ihmiset. Päästäisiin eroon näistä poliitikoista, jotka käyttävät uusia valtuutettuja yms sätkynukkeinaan. Lähtisivätpä samalla myös poliitikoilta paineet äänestää puolueen linjan eikä oman päänsä mukaan.

Olipas vuodatusta taasen.
Kirjoittanut: Mika-Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.10.2008 21:11
Olen vielä puoli vuotta liian nuori, joten en valitettavasti pääse äänestämään... Pahus. Haluaisin toki. Olen kiinnostunut politiikasta ja tykkäisin osallistua. Mutta kun ollaan liian nuoria
Kaverini on ehdokkaana Turussa ja aionpa seurata, miten hänelle käy
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.10.2008 17:26
Löysin sittenkin sopivan ehdokkaan! On mieheni ystävä ja varmasti luotettava ihminen, meidänkin perhettä auttanut monet kerrat. En vaan aiemmin tiennyt että hän on ehdokkaana, kun on sitoutumaton.
Kirjoittanut: Minni (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.10.2008 17:27
Minä jopa lupauduin ehdokkaaksi. Vaalityötä en ole tehnyt.
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.10.2008 11:11

Lainaus: pikkumyy

Hiukan offia, mutta koskas tuosta voisi sitä adressia odottaa?


Tässä on adressi Munkkiniemen nuopparin puolesta:

http://www.adressit.com/munkkiniemennuorisotaloaei saalakkauttaa

Tässä on adressi, jolla vaaditaan lisää rahaa nuorisotoimeen eli myös nuorisotilojen ylläpitoon:

http://www.adressit.com/lisaarahaanuorisotoimeen
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.10.2008 11:28

Lainaus: BronzeRain

Aion äänestää, tosin äänestyslipukkeeni ei ole tullut postissa, ja en tiedä kenelle pitäisi suunnata vihaiset puheluni. Kaupungin nettisivuilta ei herunut mitään tietoa ja puhelinluettelosta vieläkin vähemmän.


Jos äänestyslipuketta ei ole postissa vielä tullut, kannattaa ärähtää paikalliselle vaalilautakunnalle ja sen virkamiehille. Helsingissä annettiin seuraava yhteystieto: Vaaliasiat, Hallintokeskus, oikeuspalvelut. Tiedustelut vaaleista Puh. (09) 310 1641
Kuntavaaleissa saa äänestää siellä, missä on kirjoilla. Tuntuu, että monella opiskelijalla on epätietoisuutta, missä kunnassa on kirjoilla, opiskelun myötä kun ei kotipaikka aina välttämättä muutu...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.10.2008 11:29
Eipä varsinaisesti liity juuri kunnallisvaaleihin, mutta kaikenlaisia riemuidiootteja sitä on eduskuntaan äänestetty. Nyt joku valopää haluaa aikaistaa valomerkkiä baareissa, ja toinen valopää komppaa siihen että Irlannissa oli niin ihkua kun vielä kansallislaulukin luikautettiin ennen asiakkaiden uloskantoa.

Lama on mahdollisesti ehkä tulossa, mutta siellä sitä vaan askarrellaanpaskarrellaan täysin toissijaisten asioiden parissa.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.10.2008 11:50

Lainaus: Piiskansiima

Lama on mahdollisesti ehkä tulossa, mutta siellä sitä vaan askarrellaanpaskarrellaan täysin toissijaisten asioiden parissa.


Eikös se touhu niin kunnan, kuin valtionkin tasolla ole aina ollut juuri näin? Ne tärkeimmät asiat kun ovat niin pelottavia ottaa kantaa, että parasta on laittaa pää puskaan ja odottaa jotain ratkaisevaa tapahtuvaksi. Meidän pitäisi saada sellaisia kuin Sofi Oksanen (käykää katsomassa esim High Heels Society -esitys ; siinä vasta kannanotto taas 'vaihteeksi' häneltä) tai tämä ihastuttava Isä Mitro päättäjiin. Sitten voisi tuota äänestääkkin mielellään .. .Vaan ehkäpä he ovat liian fiksuja edes pyrkimään tuonne hullujen joukkoon?

Itse tuskailen, että äänestä pitäisi, mutta kun ei yhtään hyvää ehdokasta - eikä oikein puoluettakaan - löydy vaikka etsisi suurennuslasin kanssa *sniff*
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #29
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.10.2008 12:06
Tiedättekö mitä tapahtuu jos kuntavaalien äänestysprosentti jäisi vaikkapa alle 2%:n, uusintakierroksellakin?

Mitä tapahtuisi jos sama toistuisi eduskuntavaaleissa?

Toinen kysymys, miksi poliitikot ovat huolissaan kansalaisten äänestämättömyydestä?
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #30
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 14.10.2008 00:00
Olen huono äänestämään, koska en juuri ikinä ole löytänyt yhtäkään riittävän järjellistä ehdokasta. Niinpä olen joskus käynyt antamassa "miinusääniä", eli heittämässä paperille sellaisen uunon numeron, joka ei missään nimessä tule pääsemään läpi. Koska äänet lasketaan prosentuaalisina osuuksina, syö jokainen "hukkaan" heitetty ääni hieman osuutta niiltä hemmetin julkisuuden uiveloilta, jotka sinne (kunnanvaltuustoon eduskuntaan minnevaan) puskevat ilman mitään todellisia ansioita. En ole ehkä fiksu, mutta enpä ole niin väittänytkään. Kiusankappale sen sijaan olen, sen myönnän.

Lainaus: Sanctus Sanctorum

Toinen kysymys, miksi poliitikot ovat huolissaan kansalaisten äänestämättömyydestä?


Eivät ne oikeasti tuosta ole huolissaan. Pointtihan on se, että mitä enemmän on nukkujia, sitä paremmin valta pysyy niillä, joilla sitä jo on. Nukkuvissa ei nimittäin suuremmin ole hyvävaraisia valtapuolueiden edustajia, vaan juuri niitä, jotka eivät heitä varmasti äänestäisi. Todellisuudessa esimerkiksi jokainen Kokoomuksen kaveri hymyilee sisimmässään, kun äänestysprosentti on alhainen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit