Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.12.2007 23:21
Heips

Oon tällänen 17v tyttö Vaasasta.Opiskelen toista vuotta media-assistentiksi vaasan ammattiopistossa ja samalla käyn lukiota (eli kaksoistutkinto, mut saa nähä lopetanko kesken)
Harrastan valokuvausta (lähinnä digijärkkärillä), soittelen rumpuja bändissä ja yksin, piirtelen aina välillä ja katon animea. Kuuntelen metallia, industrialia, rockia, kasaripoppia ja juice leskistä eli aika paljon kaikkea. Lemmikkinä mulla on 2 kissaa Maximus ja Tytsi. Oon semivegetaristi eli en syö punaista lihaa (yritän vähentää kanan syöntiä).
Hmm.. Oon aika paljon yksinäni. En tiedä miksi. Tulee sitä kavereiden kanssa lähdettyä aika usein kuitenki jonnekin. Rakastan shoppailua, mut harvoin löydän mitään mitä oikeesti haluisin.
Rakastan kans matkustelua.. joko suomessa tai ulkomailla. Oon kiertäny todella paljon eurooppaa. Haluisin päästä japaniin, jenkkeihin, australiaan ja moikkaan kavereita saksaan. 2009 kesällä tarkoitus mennä omalla autolla tsekkiin.
Oon avoin ja tykkään keskustella tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Eli tulkaa vaan juttelemaan, jos tunnistatte mut jossain kadulla.. tai missä tahansa.

Tästä tais tulla aika pitkä sepustus, mutta toivottavasti se ei ketään häiritse
Nimeni on muuten Hanna. ( yleisimmät nickit netissä Layil, Lay-il, Dorothy, fillin )
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.12.2007 07:20
Layil

Terve tuloa "sisko". Uutta verta Tekstiä tulee ja se obn hyvä. Täällä kaivataan aina kirjoitus/keskustelu taitoisia henkilöitä
Kirjoittanut: Mononoke (Jäsen)
 • #673
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Mononoke
 • Lähetetty: 31.12.2007 20:04
Olen Turusta kotoisin oleva tyttö, enkä omista noita vuosirenkaita kuin kolmetoista kappaletta, olen siis suhteellisen nuori tänne...
Toiseksi kaikkein tärkein asia. En ole varsinaisesti gootti, en myöskään mikään hevari tai muu metalliörisijä. Luulen, ettei minua voi lokeroida mihinkään tiettyyn suuntaukseen... Olen jotain oudon hyypiön, hevarin ja gootin välillä. Olen vain mustiin pukeutuva melko erikoinen pakkaus ^___^ Rekisteröidyin tänne, koska toivon löytäväni teistä foorumilaisista sielunsisaria -ja veljiä.
Metallimusiikki on lähellä sydäntäni tällä hetkellä. Eniten tulee tapettua aikaa kuunnellen goottimetallia ja japanilaista heviä. Myös death metal, black metal, melodinen power metal ja lukemattomat muut metallin haaraumat miellyttävät korvaani. Pääasia on se, että musiikki on hyvää.
Ja sitten jotain mukavaakin tekstiä. Vietän päiväni kuunnellen musiikkia, käyden koulua ja hengaillen kavereideni kanssa. Lisäksi harrastan näyttelemistä, laskettelua ja yökävelyitä Pidän kauhuelokuvista, mangasta, animesta ja nemi-sarjakuvasta
En ole kovin yhteiskuntamyönteinen. Olen kasvissyöjä ja kuulun eläinsuojelujärjestöön. Vastustan liha ja turkisteollisuutta ja vihaan ihmisiä, jotka eivät kiinnitä lainkaan huomiota maailman suurimpiin ongelmiin.
Eiköhän tuo ole tarpeeksi tällä kertaa...

Vähän pitkäksi venyi tämä esittely. ^___-' Jos jäi jotain kysyttävää, kysykää.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #674
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 31.12.2007 20:57

Lainaus: Mononoke

Olen kasvissyöjä ja kuulun eläinsuojelujärjestöön. Vastustan liha ja turkisteollisuutta ja vihaan ihmisiä, jotka eivät kiinnitä lainkaan huomiota maailman suurimpiin ongelmiin.

Kunnioitettavaa toimintaa ! Ja terve tuloa tänne
Kirjoittanut: Even_In_Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.01.2008 22:18
Oon 15-vuotias tyttö Lahden seudulta, ainoa goottihenkinen henkilö luokallani (ja sen vuoksi en siis kovin arvossa pidetty). Vapaa-aikaani vietän enimmäkseen kirjoittamalla ja piirtämällä. Näistä kirjoittaminen on erityisen lähellä sydäntäni. Liityin tänne osittain siksi, että olisi hienoa saada uusia ystäviä. Kuuntelen paljon metallia ja j-rockia päivästä toiseen kyllästyttäen ympärilläni olevat ihmiset. Suosikkibändejäni ovat mm. Malice Mizer, Marilyn Manson ja Dimmu Borgir. Keräilen myös monia eri mangoja ja katson animea. Pidän myös paljon (enimmäkseen 80-luvulla tehdyistä) kauhuelokuvista.

Hmm, mitähän muuta? Esittelyt on aina tosi vaikeita ._. No, kysykää vaan jos haluutte tiettä jotain
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.01.2008 17:37
Hei siis ja anteeksi loppupeleissä harvoin käymiseni. Nyt alan skarppaamaan ja käymään myös täällä

Olen siis liki 20 vuotias opiskelija Turusta, joka on haaveillut mm. goottityylistä: ajattelu, vaatetus, musiikki. Kuitenkaan en ole päässyt perehtymään asiaan kunnolla hyvin tunnetun rahaongelman takia. Nyt pyörin täällä, jotta saisin enemmän tietoa ja hyviä vinkkejä
Kirjoittanut: Hypnosius (Jäsen)
 • #677
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 09.01.2008 20:26
Meikä on 31v. puuseppä pohjanmaalta. Metallistihenkinen äijän retale.
Kirjoittanut: nefritite (Jäsen)
 • #678
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 15.01.2008 23:18
Iltaa vaan kaikille!

Olen jo pidemmän aikaa kurkkinut eri goottihenkisiä sivustoja ja forumeja. Nyt kuitenkin rekkasin itseni tänne, kun tämä vaikuttaa sen verran mukavalta palstalta.

Olen enemmän metallinen, mutta pidän hurjasti goottityylistä ja siitä kauniin pimeästä maailmasta, johon se kuuluu. Musiikki mulla soi aina. Sen lisäksi tykkään taiteesta: kuvallisesta, sanallisesta ja varsinkin kuvallisen historiasta. Parin vuoden kuluttuu must pitäis tulla tuon Hypnosiuksen kollega

Nurkissa meillä pyörii pienieläin, jota myös koiraksikin kutsutaan
Kirjoittanut: Nox (Jäsen)
 • #679
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Nox
 • Lähetetty: 16.01.2008 18:11
Tervehdys!

Löysinpä tänne foorumille laitettuani googlen hakusanaksi : Ex.Order, ja päätin tulla katsomaan mistä täällä on kyse jne.

Eli olen 25-vuotias mies ja asustelen Oulussa. En koe olevani sen enempää gootti kuin minkään muunkaan alakulttuurin edustaja tai ainakaan en kategorisoi itseäni niiden mukaan. Olen kuitenkin koko pienen ikäni häärännyt sellaisen musiikin parissa, jonka voisi niputtaa vaikkapa tuon gootti-termin alle. Olen myös tässä viime aikoina yrittänyt itsekin luoda jonkinlaista "musiikkia" tai paremminkin äänimaisemia yms. Mielenkiinnon kohteitani ovat: musiikki, kirjallisuus, elokuvat ja taide / kulttuuri kaikessa monimuotoisuudessaan.

Lisäksi olen kaverini kanssa perustanut Ouluun klubi-illan "tummemman" vaihtoehtomusiikin hengessä nimeltään Chambre Noir. Asiasta kiinnostuneet tulkaa katsastamaan mistä on kyse, ja siellä minutkin voi nähdä ihan elävänä lihana.
Eiköhän tässä tullut jo jonkinlainen kuva luotua.
Kirjoittanut: Evil Kitty (Jäsen)
 • #680
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.01.2008 19:02

Lainaus: Mononoke

Olen Turusta kotoisin oleva tyttö, enkä omista noita vuosirenkaita kuin kolmetoista kappaletta, olen siis suhteellisen nuori tänne...

... Olen kasvissyöjä ja kuulun eläinsuojelujärjestöön. Vastustan liha ja turkisteollisuutta ja vihaan ihmisiä, jotka eivät kiinnitä lainkaan huomiota maailman suurimpiin ongelmiin.
Eiköhän tuo ole tarpeeksi tällä kertaa


Et ole ollenkaan sen nuorempi kuin mäkään.. Tervetuloa puoli-iloiseen joukkioomme!

Kasvissyönnistä ynnämuusta, ihailtavaa toimintaa. Vastustan itsekin eläinkokeita, turkistarhausta ja sellaista. Kasvissyöntikin on käväissyt mielessä, kanan aion ainakin jättää hyvin pian pois niiden surkeiden olosuhteiden takia. Kaikki ajallaan.

Vielä kertaalleen, tervetuloa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit