Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Salikon (Jäsen)
 • #721
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 27.02.2008 21:12
Tervehdys.
Olen Salikon, pieni tyttö, kauniista kylästä. Tutkiessani jotain muuta, kuin itseäni, kadotin tavallaan itseni, joten en uskalla sanoa yhtään, olenko gootti, tai jotain muuta. mutta ei sillä ole väliä.
Harrastan piirtämistä, välillä maalaamista. Kuvani, joita teen, ovat pelkkää pintaa, joka harmittaa minua jokseenkin. Väreillä leikkimistä jne. mutta väreissä on jotain, mikä voisi mahdollisesti välittää niihin jotain. Itse en vain näe sitä. eksyinpä aiheesta.. Harrastan myöskin kanteleen soittamista. Ja ratsastamista.
En osaa sanoa musiikkimaustani mitään. En osaa luokitella kuuntelemiani bändejä mihinkään luokkaa. selviäisihän se tosin netistä, mutta en ole kiinnostunut siitä, mihin luokkaan bändit laitetaan.
Olen 13 vuotias.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #722
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.02.2008 17:16
Hihi. Päätinpä ilmotella itestäni tätä kautta kun en ole gootti.nettiä käyttäny vissiinkään puoleen vuoteen. Syy tähän oli ettei miulla ollu mihinkään foorumilla käsiteltävään asiaan mitään sanottavaa ja muutenkii olin kyllästyny höpisemään tätä kautta ihmisille. Yksinkertaisesti ei vaan huvittanut. Nyt kuitenkin aion taas aktivoitua.

Mutta ihmiset(uudet etenkin), jotka eivät miuta tunne niin, olen 27v. tyttönen Lappeenrannasta. Soittelen kitaraa omaksi ilokseni, pelailen wiillä, pleikkarilla ja pc:llä. TÄllä hetkellä työtön, mutta todennäköisesti taas kesäksi töihin. Eipä tähän nyt äkkiseltään muuta keksi.
Kirjoittanut: Safrie (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.02.2008 20:47
Jaahas. Olen kaksikymmentäkolmevuotias helsinkiläinen goottimusiikin ohella monesta muusta musiikkilajista kiinnostunut tyty, joka tykkääpi käydä mm. edellämainitun musiikkigenren alaisissa tapahtumissa. Koen epämukavuutta pukeutua muuhun kuin mustaan lukuunottamatta satunnaisia hairahduksia, joten olen perinteinen synkistelevä suomalainen karuista mielenmaisemista pitävä neitonen. Nyyh. Lyhyestä virsi kaunis, joten seuraava esittelijä olkaatkoon hyvä.
Kirjoittanut: laara lobotomy (Jäsen)
 • #724
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 29.02.2008 04:24
Hei vaan hei.
Olen vuonna 84-syntynyt vaikea ihminen.
työkseni kokkaan yhdessä jyväskyläläisessä rokkibaarissa ja lisäksi myyn viinaa yhdessä toisessa samanmoisessa illemmalla.
en oikeen jaksa harrastaa yhtään mitään työn ohella, maailman upeimmalle miehelle yritän tosin löytää aikaa silloin tällöin.
luen kyllä, sarjakuviin olen koukussa(mahdollisimman verisiin tai outoihin) sekä elokuvista tykkäilen. ja alkoholista. ja tupakoinnista ja eläimistä. (elossa olevista eniten...)
musiikin puolelta innostun hirmu mustasta metallista, dödiksestä, rockista sekä häiriintyneestä pop/trance/erikoishumpasta. ja sehän oli kovin selkeeti taas kerrottu.mutta semmosta.
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.02.2008 14:21
No heei
Oon aikas uusi kakara täällä, niinkuin näkyy. Ja hirveän kakarakin, vasta 13 vuotta.
Asustelen keskellä metsää ja peltoja, elikkäs Hollolassa. Jokainen saa tuosta varmaan väännettyä sen kivemman nimen...

Vapaalla ja muutenkin kirjoitan runoja ja laulujen sanoja. Aika synkkää kamaa, vois sanoa. Rakastan lukea omia ja muidenkin kirjoituksia kauniista tuskasta ja rakkaudesta. Siinä on jotain kiehtovaa.
Mulla on myös koira, jonka kanssa kisaan sillointällöin.

Rakastan musiikkia ja laulamista. Pidän melkein kaikenlaisesta musiikista. Ainakin sellaisst jota voin laulaa. Eri asia on sitten mitä ihan voin sanoa kuuntelevani.
Eniten pidän Japanilaisesta rockista, melodisesta death- ja blackmetalista ja yllätys yllätys, Kwanista.

Vaikka oonkin uus tääl, oisi kiva tutustuu johonkin ihmiseen paremmin.
Kirjoittanut: Creepy (Jäsen)
 • #726
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.03.2008 08:50
Mie oon kanssa aikas uus ipana täällä kirjustelemassa kaikkee turhaa lässytystä.
14 vuotta näyttää ikämittari kahden viikon päästä.
Asun täällä Savon mualla ja harrastan koiran kanssa lenkkeilyä ja ratsastusta.
Musiikkia kuuntelen heavy-, power-, ja deathmetalia.

Tässä siis minä pähkinän kuoressa
Kirjoittanut: empty (Jäsen)
 • #727
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.03.2008 14:56
Hei.
Olen 15-vuotias tyttö Järvenpäästä ja ihan uusi täällä.
Pidän kovasti piirtämisestä, korseteista, kissoista, elokuvista ja musiikki on elämäni. Lisäksi harrastan myös kitaran soittoa..
Pukeudun melkein aina tummiin vaatteisiin ja joskus jopa sattuu hame ja korsettikin päälle.
Musiikki makuuni kuuluvat lähinnä jotkut goottimusiikkiin luokitellut bändit, mutta löytyy sieltä joukosta muitakin, joita ei siihen ryhmään ole luokiteltu.
Mutta en nyt keksi itsestäni mitään muuta, joten siinä se sitten oli..
Kirjoittanut: Black angel (Aktiivi)
 • #728
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.03.2008 17:39
moro oon 13 V. poika täältä Jyväskylän laitamilta.

piirrän ja maalaan paljon kotona ja koulussa.

musamakuni on heavy- ja deathmetallin puolella suurin piirtein kaikki ja teen itsekkin kappaleita.

puketuminen menee yleensä pelkkään mustaan ja niittikamoihin mutta eiköhän sitä ajan myötä saa lisää "kamaa" ...

että tämmöstä roskaa itestäni.
Kirjoittanut: Paula (Jäsen)
 • #729
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.03.2008 00:17
Hei.

Olen melkein 16-vuotias tyttö Vantaalta. Rakastan musiikkia (soitan viulua ja kitaraa, laulan ja teen omaa musiikkia) ja kirjoittamista (runoja, novelleja ja lehtijuttujakin. Suurin saavutukseni on kaksi suurehkoa artikkelia Helsingin Sanomissa) ja niiden lisäksi harrastan teatteria. Luen myös kaiken, minkä käsiini saan, eli sen voi varmasti laskea myös harrastukseksi.

Käyn koulua - yläasteella vielä muutaman kuukauden ja ensi syksynä olisi sitten suunnitelmissa musiikkilukio/ilmaisutaidon lukio/kirjoittajalukio/medialukio, riippuu tietenkin hyvin pitkälti siitä, mihin pääsen.

Jaa. Pitää varmasti kertoa myös se, että olen äärimmäisen huono kertomaan mitään itsestäni, mutta ehkä tästä joku voi saada jotain informaatiota, jos sattuu kiinnostamaan.

Rakastan goottimusiikkia ja myös tietynlainen indie/brittipop on lähellä sydäntä. Morrissey on idolini (Morrissey on jumala!), oli se sitten goottia, tai ei. Metallia tai heviä en pahemmin kuuntele, eli en ole sellainen "gootti." Pidän enemmän siitä 80-luvun goottimusiikki-osastosta, en tästä metallista, jolla en katso olevan mitään tekemistä gootin kanssa (voi olla, että olen väärässä, mutta kyllä minä pidän hevareita ja gootteja ihan eri asioina). Muutaman lempibändin mainitakseni voisin nyt sanoa sitten vaikka Siouxsie and the Bansheesin, Joy Divisionin, The Smithsin, The Curen, Suruajan, Varjon, Depeche Moden ja Mustan Paraatin.

Goottivaatteita rakastan. Sen lisäksi pidän erityisesti vintagesta (40- ja 50-luvun tyylit ovat niin mahdottoman hienoja) ja historiallisista vaatteista. Pin-up-tyyliin olen tällä hetkellä aika ihastunut ja olen sitä jotenkin yrittänyt yhdistää tähän ns. "goottityyliini." Dita Von Teese onkin varmasti yksi tyyli-ikoneistani tällä hetkellä. Tyylini on hameita, korsetteja, mustaa, violettia, kirkkaanpunaista, viininpunaista, korkokenkiä, käsilaukkuja, kirkkaanpunaisia huulia, valkoista ihoa, tummia silmämeikkejä, mustia hiuksia, tylliä, pitsiä, samettia, hopeanvärisiä koruja ym, ym...

Olen oikeassa elämässä yksinäinen ja vähän masentunutkin, mutta toivon, ettei sitä huomaa täällä ainakaan kovinkaan paljoa. Yleensä kaikki juttuni tahtovat mennä vain angstailuksi, mutta toivon, että jaksatte mua silloinkin, kun en pysty mitään muuta kuin angstaamaan, vaikka se onkin oikeasti kovin ärsyttävää.

No joo. Enpä minä osaa näköjään itsestäni kertoa, mutta toivon, että tämä avaa vähän jotakin. Kysyäkin saa, jos on vielä joku asia, joka jäi kertomatta.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 02.03.2008 20:01
Heipähei. Liityn tähän värikkääsen laumaan ja tulen piilostani. Kerrankin.

Kohta 17 vuotias likka olen, täältä pelimannien ja kansantanhuajien luvatulta paikkakunnalta Kaustiselta. Ja vaikka kovin moni luuleekin että se on Kaustisilta niin kehotan vaikka hyppäämään järveen (Joo olen ilkeä, anteeksi ) se on Kaustiselta, yksikössä, ei monikossa. (<<------ Jep, se on selvästi lukio joka aiheuttaa tämän sekopäisen selvittämisen ^___^') Kovin huono minä olen itsestäni mitään kertomaan, vaikea päättää että mistä aloittaa, mutta aloitetaan nyt jostakin, yritän pitää lyhyenä. Eli Kaustiselta tosiaan olen, yhdessä paikkakunnan kolmesta oppilaitoksesta opiskelen, raviopistossa ensimmäistä vuotta hevostenhoitajaksi lukio-opintojen kera. Raviurheiluhäröämisen ja ravitalleilla p*skan lappamisen lisäksi harrastan, niinkuin iso osa tän paikkakunnan nuorista, kansantanssia. Harrastuksiin nyt luettakoon vielä piirtäminen, erityisesti fantsuhenkiset mangahahmot ja goottityyliset hahmot.

Musiikkimakuun kuuluu goottimusiikki, ja tulee sitä kuunneltua kaikkea death-metallista progeen ja jopa kansanmusiikkiin. Goottivaatteet on lähellä sydäntä, korsetit, hameet, tylli yms. Ja tummat meikit (ei pandakajaalit ), kalpeus on lähellä sydäntä. Niin ja VAMPYYRIT on aivan ihania, tavattoman ihania. ' Multa löytyy todella outo huumorintaju, se on jotain mitä kovin moni ei ymmärrä. Rajatilapersoonallisuus todellakin.

Joo. Oli vähän pitkä vuodatus. Khih

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit