Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #871
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.08.2008 00:23
Onn 25v "täti-ihminen" Etelä-Suomesta, pienestä kaupungin tapaisesta.
Harrastan lukemista, piirtämistä/maalailua, musiikin kuuntelua, eläimiä (3 kissaa, koira ja kohta akvaario), ompelua, nukkekoti näpertelyä, haaveilua, ystävien tapaamista, netti-nördeämistä...
Asun avoliitossa, olen perustamassa omaa yritystä ja hmmm...
No eipä tule nyt muuta mieleen, mutta olihan siinäkin..
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.08.2008 16:19
Heipä hei, kaikki otukset! Nyt päätin minäkin uskaltautua tänne rekisteröitymään, noin vuoden jatkuneen tarkkailun jälkeen.

Olen kohta 20-vuotias nainen, tällä hetkellä vietän välivuotta lukion ja seuraavan opiskelupaikan välillä. Harrasteita ovat lukeminen (intohimoina vampyyrit, Jane Austen ja Brontën sisarukset), elokuvat (minulla ja miehelläni on n. 500 dvd:tä käsittävä, koko ajan kasvava kokoelma), nukkekotinäpertelyt, kuntosali, kauhuromantiikka, kissat ja koirat yms.

Tyyliltäni olen kuulemma gootti, vaikken itse ole niinkään luokittelemassa itseäni. Lähinnä pukeudun mustaan, mutta jonkin verran löytyy myös punaista, violettia, sinistä... (mikä yllätys ) Hiukset ovat olleet aina suurimpia ylpeydenaiheitani, ne kun ovat hyvin pitkät ja paksut. Tällä hetkellä ne ovat mustat/violetit. Musiikkimakuni ei ole järin "gootti", lempibändejäni/artistejani ovat olleet jo kauan Nightwish, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Dark Sanctuary ja Kate Bush.

No niin, siinä jotain perusasioita minusta. Nyt vaikenen ainakin hetkeksi ihmisiä kiusaamasta.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #873
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.08.2008 21:08

Lainaus: TaruinenAave

minulla ja miehelläni on n. 500 dvd:tä käsittävä, koko ajan kasvava kokoelma

Linnottaudun teille, teen elokuvistanne linnakkeen ja katselen siellä piilossa elokuvia seuraavan vuoden ajan
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #874
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.08.2008 13:44
Mulla on vain n. 200 dvd:tä ;_; Mutta karsinut hieman divareihin jotta kokelma pysyisi hyvänä eikä leffoja olisi pelkkänä kokoelman täytteenä (ja toistaiseksi pienen dvd-hyllyn tilan viejänä).
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #875
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.08.2008 23:57
No päivää, tai iltaa tässä vaiheessa , tämän nimimerkin takaa löytyy tällainen einiinpaljasjalkainen stadilainen, mittarista löytyy 20 vuotta. Kirjoitin ylioppilaaksi -07, ja pidän tässä toista välivuotta, kun en saanut koulun ovia vielä aukaistua. Kulutan vapaa-aikani ja rahani baareissa, leffoissa, keikoilla ja yleisesti vain hengaillen joko yksin tai seurassa, ja omistan vanhan ja paksun labradorinnoutajan. Inhoan asiakaspalvelutyötä ja suolakurkkuja.
Kirjoittanut: TheRiddler (Jäsen)
 • #876
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: TheRiddler
 • Lähetetty: 17.08.2008 03:01
Moiks! Olen vasta 15-vuotias tyttö Salon seudulta. Totta puhuakseni asun aivan keskellä ei mitään, mutta ehkä opiskelujen perässä pääsisi täältä jonnekin kauemmas. Toivottavasti. Rakastan musiikkia ylikaiken. Ilman sitä ei vaan ole elämää. Tai ainakin tältä miusta tuntuu. Kuuntelen metallimusiikkia, oikeastaan aika laidasta laitaan. Ja jos lempparibändi pitäisi mainita, niin kyllä se olisi ehdottomasti Children of Bodom.
Tällähetkellä harrastuksiini kuuluu Nyrkkeily, kirjoittaminen (Rakastan ylikaiken fanficcejä. Niitä on aivan ihana lukea, ja kirjoittaakin. En vaan ole saanut aikaiseksi julkaista yhtäkään ficciä minnekään, eivät ne ainakaan omasta mielestä ole julkaisukelpoisia. Ehkä ajanmyötä, kun niitä saisi vielä paranneltua yms.), Dataaminen, lukeminen, elokuvat ja valokuvaus. Tyyliltäni ihmiset luokittelevat miut Gootiksi/hevariksi, mutta en sitten tiedä. Oikeastaan en edes pidä ihmisten luokittelusta ollenkaan, joten en viitsisi sitä tässäkään tehdä. Mutta jotain tuonsuuntaista se sitten varmasti on.
Olen kyllä jo jonkinaikaa keskustelujanne seurannut, mutta vasta nyt ''uskaltauduin'' rekisteröitymään tänne. Katsotaan mitä tästä sitten seuraa. :W Ja ties vaikka ajanmyötä raahautuisin täältä metikön keskeltä miittiinkin, mutta katsellaan. :>
Kirjoittanut: Fear of Cabbage (Jäsen)
 • #877
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.08.2008 20:40
Moro... Oon tällänen nuorempi mies/poika Etelä-Suomesta... En osaa tai haluu enempää kertoa...
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #878
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.08.2008 20:20
Öitä kaikille

Päätinpäs rekisteröityä tänne vihdoin, monta kertaa se on pitänyt tehdä mutta aina olen jäänyt vakoilijaksi. Nyt päädyin vihdoinkin painamaan rekisteröidy-nappia, joten jos purette niin otan sen sitten vastaan

Minä olen tyttö täältä jostain päin Länsi-Suomea, 16 vuotta ja lukiota käyn parhaillani. Harrastan tällä hetkellä "kunnolla" vain pianon soitto, mutta enemmän tai vähemmän säännöllisesti (yleensä enemmän) kirjoitan. Rakastan kirjoittamista. Toivottavasti voin jonakin päivänä kutsua itseäni kirjailijaksi, sillä kuluneen kolmen vuoden aikana olen kirjoittanut ensimmäisen kirjani.

Kuuntelen myös paljon musiikkia. Tällä hetkellä musiikkimakuni on ehkä enemmän metallimpi kuin gootimpi, mutta kaikista eniten rakastan latinankielellä laulettuja kuoro-osuuksia, jylhiä, synkkiä orkesterisekasortoja ja elokuvamusiikkia. Lempibändejäni ovat Within Temptation, Epica, The Birthday Massacre, Sirenia ja Elis, jos mainitsisin vain muutamia.

Olen hieman sekoitus kaikkea mahdollista, sillä rakastan myös fantasiaa (tosin EN perinteistä miekka ja magia-fantasiaa, vaan enemmänkin myyttisiä ja selittämättömiä asioita). Pidän kuusta, sumusta, sateesta, syksystä, linnoista (ja niiden raunioista), joutsenista, koruista, soista, lohikäärmeistä (hah, vähän olen ristiriitainen, kun äsken ilmoitin etten pidä perinteisestä fantasiasta o.O), kynttilöistä ja vampyyreistä. Siinä jotain tajunnanvirrasta listattuna. Asioita, joista en pidä en taida listata, muuta kuin esittelytekstien kirjoittamisen .

Nyt voisin lopettaa, saisin tästä toki vielä hieman sekavammankin. Täytyy nyt yrittää tänne kirjoitella aktiivisesti . Ainiin, täytyy vielä sanoa että rakastan jo nyt tämän foorumin hymiöitä!
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #879
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 24.08.2008 20:42

Lainaus: tuulikello

. Ainiin, täytyy vielä sanoa että rakastan jo nyt tämän foorumin hymiöitä!

Ne ovat kyllä mukavia, ja niitä löytyy paljon tuolta "hymiöt" napin takaa
Kirjoittanut: Sir J the Ambivalent (Jäsen)
 • #880
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Sir J the Ambivalent
 • Lähetetty: 26.08.2008 12:33
Kaipa minäkin voisin esittäytyä täällä kun kerran jo ehdin miittiinkin tulla ennen
ensimmäistä viestiä tällä nimimerkillä .

Pyörin tällä foorumilla joskus pari vuotta sitten, sitten muutin ulkomaille opiskelemaan ja
jäivät nämä kotimaan piirit vähemmälle huomiolle. Tämän kesän alussa tutustuin Heetteriin
Ropeconin musikaaliproggiksen kautta ja pian huomasin että meitä yhdistää huonon
huumorintajun ja sosiaalisen ADHD-taudin lisäksi myös kiinnostus samankaltaiseen musiikkiin ja koottialakulttuuriin. Sitten bongasin Lintsi-miitin ja loppu onkin historiaa,
legendaarinen kolmetuntinen vodkaputouksineen ja kot-kotteineen!

Vanhat tunnukseni olin unohtanut ja varmaan ne oli jo poistettukin epäaktiivisuuden
seurauksena, joten loin uudet. Valitsin nimimerkikseni Sir J the Ambivalent, koska se kuvaa
minua hyvin. Sir J eeppistä taiteilijaminääni (heh heh) ja Ambivalent ristiriitaisuuttani. Olen iloinen ja elämänmyönteinen persoona suurimman osan ajasta, mutta kaiken tuon alla jylläävät ajoittain hyvinkin synkät tunteet ja ajatukset. Toisaalta tällainen jatkuva päänsisäinen myllerrys tekee elämästä mielenkiintoista, tuntee ainakin olevansa elossa!

Goottikulttuuriin tuli tutustuttua hevipiirien kautta. Ensin iski gootahtavampi metalli (Tristania/Sirenia/Silentium jne), sitten mielenkiinto laajeni myös konepuolelle (Diary of Dreams/Crematory/EBM/synapsi-kama sun muut). Myös goottihenkinen pukeutuminen, taide ja yleisesti elon synkempiä puolia pohdiskeleva ajatusmaailma kiinnostavat tässä alakulttuurissa.

Nuorempana olin ahdasmielinen synkistelijäpessimisti. Onneksi tajusin jossain vaiheessa että elämästä nauttii paljon enemmän olemalla avoimin mielin liikkeellä, ennakkoluuloton ja optimistinen. Tekee mitä itse haluaa välittämättä muiden tuomitsevista mielipiteistä, eikä antaa muiden päättää mistä saa tai kuuluu pitää ja olla kiinnostunut. Innostunkin helposti uusista asioista ja ihmisistä. Haluan kokea elämäni aikana paljon jotta vanhana ei tarvitse voivotella tuhlanneensa elämänsä tavismiin.

Ikuisuusprojekteihini kuuluu luoda bändi, joka yhdistelisi pohdiskelevat lyriikat, näyttävän lavashown ja pukeutumisen monipuolisiin musiikkivaikutteisiin. Dramatiikkaa, tunnelman vaihdoksia, tarinankerrontaa, unien ja mielikuvituksen maailmaa. Muutenkin kirjoittaminen, näytteleminen, taiteilu jne. itseilmaisu kuuluvat paheisiini.

Tykkään....ei, minulla on pakkomielle pohdiskella ja analysoida asioita. Ihmetellä maailman
menoa, asioiden ja ilmiöiden merkityksiä, olemassaoloa, ihmisten käytöstä, ihmismielen
syövereitä. Niinpä onkin aika loogista, että minusta tulee sitten joskus isona psykologi.
Mutta ennen sitä valtaan maailman bändini kanssa, muah!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit