Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Black Sunset (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.11.2008 16:44
Kiitos, Irodorareta
Kirjoittanut: Aracnathea (Jäsen)
 • #972
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.11.2008 20:58
Tjaa, mitäköhän sitä voisi sanoa..

Olen 17-vuotias naispuolinen otus Helsingistä päin. Tällä hetkellä käyn toista vuotta lukiossa, kielilinjalla. Harrastuksiini kuuluu musiikin suurkuluttaminen, keikoilla/festareilla ravaaminen, satunnainen basson ja kitaran soitteleminen ja (kauhu)elokuvien kyttäily. Myös kirjoittaminen on erityisen lähellä sydäntäni, samoin lukeminen. Kotona seuranani pyöriskelee 8-vuotias Pyhä Birma rotua edustava kissaneitokainen, eli kissaihmisiä olen.

Musiikkimakuni on totaalisen random ja melkein laidasta laitaan. Lempibändejä minulla on lähemmäs toista sataa, mutta tästä joukosta voisin tiivistää suosikeiksi Marilyn Mansonin, Stonemanin, Deathstarsin, London After Midnightin, Dope Stars Inc:in, Latexxx Teensin, Wednesday 13:n, Gothministerin ja Deadstar Assemblyn. Näiden lisäksi etenkin glam-tyyliset kasaribändit ja lähes kaikenlainen rock iskevät myös.

Pukeutumiseni onkin sitten lähes yhtä kirjava kuin musiikilliset mieltymykseni. En koe edustavani mitään tiettyä tyylisuuntaa, sillä pukeudun jokaiseen päivään vähän mielialani mukaisesti. Pääsääntöisesti vaatteeni ovat tummasävyisiä, mutta erilaisten värien yhdistely niihin on myös vallan mukavaa. Vaatteet ovatkin musiikin ohella intohimoni, vaikka ompelemista sun muuta vastaavaa vihaankin. Luonteeltani olen melko sosiaalinen tapaus, mutta uudessa porukassa joskus hieman ujo. Uusiin ihmisiin on ihana tutustua, mutta aloitteen tekeminen on yllättävän haastavaa.

Tällaista tänään, itsestään on yllättävän haastava kertoa :3
Kirjoittanut: BlackBird (Jäsen)
 • #973
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: BlackBird
 • Lähetetty: 24.11.2008 00:25
Nyt yksinäisyys saa riittää ja rohkaisin itseni. Päätin tänään sitten rekisteröityä tänne. Onhan täällä käyty vakoilemassa liiankin kauan
No mutta olen tälläinen 21-vuotias sekasikiö, joka asuu Vantaalla. Vuoden vasta asunut ja hiukan hukassa vieläkin täällä "suur kaupungissa".
Teen pelkästään yötyötä, hoitoalalla.... aikaa on siis runsaasti istua koneella. Harrastan piirtelyä, musiikkia(lauleskelen lähinnä), liikuntaa.. tanssia ja sen sellasta, kotona olemista ja sitten eläimet ovat lähellä sydäntäni. Omistan kaksi todella hölmöä gerbiili urosta
Olen ujo ja arka ihminen..mutta kun estoistani pääsen niin juttua ja hölmöilyä kyllä riittää
Semmosta sitten..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 24.11.2008 11:12
Aracnathea
BlackBird
Black Sunset

Tervetuloa foorumille, kirjoitelkaa toki aktiivisesti ja viihtykää. Toivottavasti teitä näkee myös alueenne miiteissä!
Kirjoittanut: Kisse (Jäsen)
 • #975
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.11.2008 14:03
No jospa minäkin nyt sitten...

Olen Kisse, kohta 20 - vuotias tyttönen Helsingistä. Asustelen yhdessä avokkini Micken sekä Into - koiran kanssa. Olen juuri kirjoittanut ylioppilaaksi ja teen hommia marketin kassalla aina kun sopivia vuoroja löytyy (kirotut vuokrafirmat).
Luppoaikaa kulutan hevosten, taiteen (maalaan myös itse) ja musiikin parissa.
En pukeudu orjallisesti minkään genren mukaan, mutta mustia/tummia vaatteita tuolta kaapista lähinnä löytyy. Baariin ja viihteelle tälläydyn tietysti asianmukaisesti

Luonteeltani olen ennenkaikkea introvertti, en ole mitenkään hirmuisen helppo ihminen..Olen myös äärettömän herkkä ja tunteellinen, vollotan niin ilosta kuin surusta ja myös julkisesti. Tärkeimpiä asioita minulle ovat avokkini, siskoni Immu ja muu perheeni sekä hevoset
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #976
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 24.11.2008 15:27

Lainaus: Aracnathea

Deadstar Assemblyn


Oi, loistavaa! You're so far the coolest person I've met in here! \o/ Vihdoinkin löytyy (täältäkin) ihminen joka tietää kyseisen bändin.

Tärvetuloa.

Lainaus: Kisse

Olen Kisse


Tervehdys sinullekin, toivottavasti viihdyt goottinetin foorumilla! :3
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.11.2008 15:37
Kisse

Jei, lisää hevosihmisiä. Tervetuloa!
Kirjoittanut: Aracnathea (Jäsen)
 • #978
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.11.2008 23:19

Lainaus: Chrystalis

Oi, loistavaa! You're so far the coolest person I've met in here! \o/ Vihdoinkin löytyy (täältäkin) ihminen joka tietää kyseisen bändin.


Kappas, joku muukin täällä lukeutuu Deadstar Assemblyn kuulijakuntaan, really nice ;D
Kirjoittanut: Aie (Jäsen)
 • #979
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Aie
 • Lähetetty: 25.11.2008 22:00
*nostaa hattua/kohottaa helmojaan niiaten*

Olen siis turkulainen kauniimman (?) sukupuolen edustaja, hirvittävässä, ennakkoluuloja herättävässä ja kamalimmassa wannabeteinigootti-iässä eli viidentoista. Musiikkimakuni ei rajoitu vain goottiin, mutta hieman vähemmän tunnettuja artisteja ja bändejä sieltä enimmäkseen löytyy.

Suosikkejani ovat Emilie Autumn, Malice Mizer ja Nightwish (ja tiedän kyllä, ettei varsinkaan viimeinen ole goottia). Kuuntelen myös mm. Moi dix Moisia, Versaillesia ja Epicaa. Totta kai olen myös tutustunut the Cureen ym. (pelottavaa, kun täytyy kitkeä ennakkoluuloja ihan tottumuksesta.) Itse soitan pianoa ja kosketinsoitin olisi mitä suurin ilo. Paino sanalla olisi, vähäiset rahat kun tuppaavat menemään helposti vaatteisiin, levyihin sekä pikkuostoksiin.

Muutama sana saa kertoa minusta ja jokainen muodostakoon oman kuvansa, kliseet huomioon ottaen. Keijut, haltiat, sininen, meri, luonto, kuvataide, piirtäminen, klassinen musiikki, kielet, kirjallisuus, salmiakki - ne ainakin ovat kiinnostuksenkohteitani, näin tiivistettynä.

Toivoakseni tämä foorumi saa mielenkiintoni pysymään yllä eikä jää muiden varjoon
Kirjoittanut: Yöntuuli (Jäsen)
 • #980
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.11.2008 22:51
Hei, Tämmöinen 23 vuotias poikanen..kiusattu koulussa 9vuotta. Kasvanut hiljaiseksi ja syrjäänvetäytyväksi, mutta silti omista mielipiteistä aina kiin pitävä. Opiskelen avoimessa yliopistossa, vähän epävarma viel itsestäni että mikä haluaisin "isona" olla. Hiljalleen ymmärtänyt että goottien parissa on minun paikkani. Tykkään pimeästä ja erityisesti merestä. Tumma meri yötaivaan alla on kaunista katseltavaa. Hiljaisuudestani huolimatta puhun mielelläni toisten samanhenkisten kanssa ja kun nyt muutenkin otan ensi askeleitani kohti goottina olemista. Harrastuspuolelta löytyy, joskus kirjoitan jonkun runon,katselen maisemia yöllä ja joskus valokuvaan. Kesämökillä viihdyn koska siellä on aikaa rauhallisuudelle ja irtaantumiselle arjesta.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit