Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Helsingin hurjon Halloween: Deadman circus

  Kirjoittanut: onejan (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 26.10.2006 23:16
  Deadman Circus: KokoTeatteri 3-4/11 klo 19-23

  Deadman Circus on Choruksen (ja pääkaupungin) hurjin tapahtuma ikinä ja tulee sellaisena pysymään hyvin pitkään. Lupaamme ainutkertaista ja arvaamatonta, poikkitaiteellista mauttomuutta, ennen kokematonta, ennen näkemätöntä, ennen kuulematonta ja likaisen rietasta - silkkaa kalmanlöyhkää. Tämä on vuoden lavataidespektaakkeli joka ei jätä ketään kylmäksi. SAA pukeutua!

  Groteskin karnevaalin viihdytyksestä vastaavat:
  - Rock-kabaree Mr.MoneyShow with Mariah & Veronica
  - Kuoleman lähettiläät: Maritta Kuula ja Eeva Koivusalo
  - Pekka Rättyän hengenvaarallinen runospektaakkeli
  - Janne Masalinin (Tundramatiks) ja Tuomas Skopan (Sydän, sydän) ikiroudan riivaama hanuri-tynnyriduo Miljardi
  - Haudantakaista korinaa ja tuvalaisia soittimia yhdistävä kurkkulaulu-duo Ilmo & Ilmonen
  - Maailmankuulu, henkeäsalpaavan notkea akrobaatti Henna Kaikula
  - Illan sirkustirehtöörinä häärii "Maailman heikoin mies" Vallu Walpio

  Lisäksi kohtalokas tarot-pöytä, Heinrich Wittersteinin makaaberi mykkäelokuva "The Mask of Az-Ahrab", venäläistä rulettia ja piru ties mitä.

  Aika: Perjantai ja lauantai 3.-4.11.2006 klo 19–23
  Paikka: KokoTeatteri, Unioninkatu 45, Helsinki
  Liput: 8 euroa, myynti ovella, ei varauksia

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit