Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Munkkiniemen nuorisotalon puolesta...

  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 15.10.2008 14:09
  Save Nuta "Rock'n'Roll High School" ilmestyy pian.

  Perustietoja http://www.myspace.com/savenuta

  Sitä ei koskaan tiedä, koska ääntä ja kuvaa ilmestyy sivuille, joten seuraa tilannetta tarkkana!

  "SAVE NUTA -projekti käynnistyi vauhdilla, kun munkkiniemiläistynyt Ville Valo kuuli nuorisotalon sulku-uhasta. Valo kokosi vanhat kaverinsa kokoon ja levytti MD-Studiossa version Ramonesin Rock'N'Roll High School -kappaleesta yhdessä iltapäivässä."

  "Me tehdään sitä mitä me osataan. Olisi kaikkein siisteintä, että me annettaisiin tämä biisi Stadille lahjaksi ja homma jatkuisi", Valo kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa.

  Muista allekirjoittaa adressit ja levitä tietoa.

  Munkan NuTan säilyttämiseksi:

  http://www.adressit.com/munkkiniemennuorisotaloaei saalakkauttaa

  Allekirjoita vetoomus rahojen lisäämisestä nuorisotoimintaan:

  http://www.adressit.com/lisaarahaanuorisotoimeen

  Ilmoittaudu 5.11. 2008 klo 17-19.00 Senaatintorilla pidettävään "LISÄÄ RAHAA NUORISOTOIMINTAAN" ohjelmalliseen mielenilmaisutapahtumaan nuorisotoimen määrärahojen lisäämisen puolesta.
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 15.10.2008 14:19
  Allekirjoitin molemmat.
  Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 15.10.2008 15:07
  Molemmat allekirjoitettu. Paljon parempihan tuo nuokkaritoiminta kuin että väki viettäisi viikonloppunsa ja iltansa koulujen/keskustoiden luona dokailemassa ja hajottamassa paikkoja.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 15.10.2008 18:02
  Minäkin allekirjoitin molemmat jo eilen
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 15.10.2008 18:12
  Mäkin allekirjoitin molemmat, tosin vaikka nuorisotoimintaan pitääkin laittaa enemmän rahaa ei pidä unohtaa autonomisten sosiaalikeskusten tärkeyttäkään nuorisotoiminnassa, sillä nuo nuorisotalot on välillä hyvinkin paljon liian kontrolloivia. (Näin ihan offtopiccina ja että sais siältöä/jotain keskustelua)
  Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
  • Lähetetty: 16.10.2008 16:04
  Tekisivätpä aikuistentaloja nuokkareiden lisäks ! Ois kiva täysikäisenäkin päästä soittelemaan Vammasta että ku täyttää 18v niin ei voi enää harrastaa kun mistään ei saa alle monen sadan euron kuukausihinnalla paikkaa jossa soittais edes sen parituntii viikkoon.

  Ei paljoo lohduttanu nuoruudessa nuokkari, hommat alko vasta kulkee ku täytti 18 v ja ovee vaa näytettiin, tulipahan korvattua nekin pari soittotuntia viikossa dokaamisella.
  Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 16.10.2008 16:12
  Joo ja nuokkareissa mättää yleensäki se kauhee säännöstelty meno, että ei saa tehä sitä ja tätä tiettyinä päivinä tai että hommat on muutenki rajoitettuja. Tietysti rajat on oltava, mutta useissa paikoissa ne jutut menee yli..
  Kirjoittanut: Barokki (Jäsen)
  • #8
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 16.10.2008 17:17
  Allekirjoitettu molemmat

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit