Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

7.11. Oranssi HKI: Von Auer, Buried at Last, Life Giving Waters

  Kirjoittanut: funeraldream89 (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 29.10.2008 22:12
  ORANSSI-GARAGE perjantaina 07.11:

  BURIED AT LAST
  LIFE GIVING WATERS
  VON AUER

  "Kaikki live-keikat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä, maksavat 3-5€ ja ne pyritään ajoittamaan siten, että sisään pääsee klo 18:30 alkaen ja soitot ajoittuvat välille 19-22:00."

  Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 07.11.2008 16:51
  Tämä ei sitten ketään nappaa? Tosin en mäkään oikein ehdi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit