Gootti.net

USA:n presidentinvaalit ja Obaman aika.

Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 09.11.2008 11:21
Kun Obama voitti olin todella iloisesti yllättynyt. Toivoin sitä, mutta en uskonut voittoon. Ja nyt voimme jännittää saako Obama mitään aikaiseksi vai puhuiko mies vain puuta heinää voittaakseen. Ja toisekseen voimme jännittää myös koska hänet murhataan. Pessimistinä en jaksa konservatiivien amerikkalaisten kovin kauaa jaksaa katsella tummaihoista presidenttiä. Toivon sydämestäni, että olen väärässä...
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.11.2008 12:07
Enpä kyllä yhtään tiedä kuinka tuonkaan vieraanvaltion presidentin vaalien olisi pitänyt jaksaa liikuttaa sen enempää kuin kärpäsen laskeutuminen naapuri tontille. Loppupelissä aikalailla sama, mutta nythän voikin kuulostella päästäänkö tässä saman vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä todistamaan toista nostalgista tapahtumaa.
Ensin teloitettiin diktaattori, ammutaanko seuraavaksi presidentti, jännäksi vetää
Kirjoittanut: Jonepeikko (Mister Halloween 2006)
 • #23
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.11.2008 12:44
Tosiaankin toivon että Obama saa jotain aikaiseksi, ennenkuin napsahtaa. Jenkkilä kun nyt vaan on sellainen salaliittoteorioiden luvattu maa. :'D
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.12.2008 16:27

Lainaus: MrLuckarin

Enpä kyllä yhtään tiedä kuinka tuonkaan vieraanvaltion presidentin vaalien olisi pitänyt jaksaa liikuttaa sen enempää kuin kärpäsen laskeutuminen naapuri tontille.

Jos kyseessä olisi vaikka joku Latvia, niin ei varmaan olisikaan kamalasti kiinnostanut, mutta USA on kuitenkin ikävä kyllä sen verran "johtavassa" asemassa tällä pallolla, että kaikki siellä tehdyt päätökset vaikuttavat enemmän tai vähemmän koko maailmaan. Otetaanpa vaikka talouskriisi, josta nyt niin kovasti toitotetaan, eikös sekin saanut alkunsa siitä, että jenkit olivat viisaudessaan myöntäneet talolainoja ihmisille, joilla ei ollut mitään toivoa maksaa niitä takaisin, ja hupsis, kupla puhkesi, kun siihen tökittiin neulalla tarpeeksi pitkään.
Minä henk.koht. toivon ja odotan muutosta etenkin ulkopolitiikkaan, sekä suurta asennemuutosta Kioton sopimusta kohtaan. Onhan Yhdysvaltojen sisäiset asiatkin aika mielenkiintoisesti saatu täysin kuralle (mm. sosiaaliturva ja talous nyt yleensäkin), mutta se nyt ei välttämättä minun napaani hirveästi kutita. Jos kaivat kuopan väärään paikkaan, niin joko täytät sen tai istahdat sen pohjalle sievästi.
Pelottaa vaan se, että Obaman hartioille on ladattu enemmän odotuksia ja toiveita, kuin ne kestävät. Jenkeissäkin aletaan ilmeisesti olla aika kyrpiintyneitä nykymenoon ja Puskan aikakauteen, ja Obamaa pidetään jonkinlaisena uutena messiaana, joka heilauttaa taikasauvaansa ja saa ongelmat kuntoon, kun tosiasiassa kaiken ratkaiseminen vie vuosia ja vuosia, toivottavasti äänestäjät ymmärtävät sen, eivätkä jää odottamaan jotain pikaratkaisua, ja käännä kelkkaansa täysin, kun vuoden kuluttua on vielä selvittämättömiä asioita.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.02.2009 13:36
Onkos kukaan muuten pannut merkille Obaman hiljattaisia virkaannimityksiä? Siellä on todella mielenkiintoisia valintoja, mm. vihreisiin arvoihin suuntautuneita lakinaisia, Al Gorea, Hillary Clintonia jne...
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #26
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.03.2009 09:45
Ha-ha... Al gore on ''vihreä''.. Ei ole itse tehnyt muuta kuin dokumentin ympäristön hyväksi.. Oma asunto kulutti monen muun asunnon verran sähköä päivässä.
Al gore on rahan perään.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.03.2009 09:51
Berzerker

Taas sä liikut mutu-tuntumalla. Olisipa kiva jos joskus esittäisit faktoja etkä provoja.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.03.2009 10:18
Hmmm, jos jotain lähdettä haluat... Niin en voi antaa, en muista
Mutta siis... Penn & Tellerissä (ei kyllä aina ole varteen otettavaa faktaa) kerrotaan herran omasta ''vihreästä parantamisesta''... Ja sitten isketäänkin salaliittoa.. Tai teoriaa että ilmastonlämpeneminen on luonnollinen geologinen piirre...(hetkonen... Ironiaa... )
Jos kaivatte pintaa syvemmälle, niin tiedemiehet eivät ole aivan sujut ilmastonlämpenemisen kanssa... Mutta koska Vihreä-menettely on in (eikö ole) niin sen tuoman näkemykset tulevat vahvemmin esille...
Ei voi tietää varmalla... Muuta kuin sitä että ilmastolämpenee (sytiä ei varmuudella), mutta sen tietää että ilmaston lämpeneminen on mm. skandinavialle positiivista (ainakin muutaman vuoden) maanviljelylle.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.08.2009 22:23
[url=http://www.huffingtonpost.com/2009/04/29/obam as-first-100-days-10_n_192603.html][/url]

\o/ Mutta silti Jenkit valittavat ettei Obama heiluttanut jotain taikasauvaa, jolloin karkkia ja rahaa sataa taivaasta.

Edit: Jahas, no linkin korjaaminen ei nyt jostain syystä onnistu. Kopsatkaa urli ja tsekatkaa; interesting stuff!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit