Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Välillä hyviäkin uutisia (osa 3)

Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.11.2008 22:22
Moiq Chrys. Täällä Jyväskylässäkin tuulee, vaikkei ihan niin paljon kun siellä Vantaalla (jos siis olet kotona). Kävinpä tossa illalla lenkillä vesisateessa, ja oli ihan kivvaa
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #32
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.11.2008 22:34
No moikkamoikka. Ja käsittääkseni tuo tuollainen myrskyrintama pyyhkäisee suurimman osan Etelä- & Keski-Suomea ? Ja täällä Vantaallahan (itseasiassa ihan vieressä missä asustan) pyyhkiytyi Bauhaus nimisestä puljusta 600 neliömetriä kattoa myrskyn mukana.

Mutta olis se oikeastaan aika tunnelmallista olla toisen ihmisen kera, kynttilänvalossa siemaillen punaviiniä ja kuunnellen ulkona pauhuavaa metakkaa. :P
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.11.2008 23:06
Me kävimme äsken ihailemassa myrskyä ihan paikan päällä. Oli mukavaa kävellä tuolla puhurissa kun oli lämpimästi päällä, lenkkarit jalassa ja tukka kiinni. Jotenkin kovin virkistävää.

Nyt vielä kodikas iltapala ja lämmintä glögiä. Enää kissa puuttuu.
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #34
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.11.2008 23:16
Minä kävin juuri parvekkeella ihailemassa ilmaa ja tuota aivan upeaa kuuta, josta piti ottaa pari kuvaakin. Kohta (voi olla kyllä taas vasta kello neljä) sänkyyn lukemaan kirjaa ja samalla voi kuunnella kun pisarat hakkaavat ikkunaa.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.11.2008 08:19
Mä oon sitten jälleen panostanut itseeni oikein urakalla. On tulossa takkia, sukkahousua, laukkua ja kenkää. Enhän minä voi missä tahansa ryysyissä talveakaa kulkea!
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.11.2008 08:46

Lainaus: Chrystalis

Mutta olis se oikeastaan aika tunnelmallista olla toisen ihmisen kera, kynttilänvalossa siemaillen punaviiniä ja kuunnellen ulkona pauhuavaa metakkaa. :P

Hiiiii, kivvvaaaa!!!!
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #37
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.11.2008 11:15
Näyttää siltä että saan poikaystävän ihmisten ilmoille vloppuna itseni kera. Lupaavaa ja jännääkin tavallaan
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.11.2008 12:39

Lainaus: Chrystalis

Ja täällä Vantaallahan (itseasiassa ihan vieressä missä asustan) pyyhkiytyi Bauhaus nimisestä puljusta 600 neliömetriä kattoa myrskyn mukana.

Vau. Täälläkin meni joskus kello 20 pintaan eilen nähtävästi koko keskustan alueella sähköt poikki. Katuvaloja myöten. Se oli levollisin varttitunti pitkään aikaan. Edes amikset eivät kaahailleet liikennevaloista liikennevaloihin. Yleensä amikset ajavat tuolla päivänpaisteessakin pitkät päällä ja sumuvalot ja muut valonheittimet auki, mutta heti kun pariksi minuutiksi katuvalaisimet sammuvat niin tulee hiljaista. Luuserit.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 11.11.2008 14:37
Aika heikkoa tekoa tuo Bauhausin katto o.O. Minua on muuten aina naurattanut tuo Bauhaus -liikkeen nimi. Melko goottiuskottava .

Olen tässä muutaman päivän ihmetellyt että mitäs ihmiset myrskyistä puhuvat ympäri Suomea, että täällä Lahdessa on ihan suhtkoht hyvä keli. Noh, tänään sitten tännekin on näköjään eksyneet nuo tummat pilvet ja rankkasade.
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.11.2008 22:25
Koeviikko on onnellisesti takana ja kokeet suoritettu. Nähtäväksi jää sitten miten hyvin kokeet meni, mutta on semmoinen perstuntuma että ne meni aikasta hyvin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit