Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Välillä hyviäkin uutisia (osa 3)

Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.06.2009 19:59
Pääsin kauan toivomaani opiskelupaikkaan, jonke eteen tein paljon. Olinpa lisäksi reissussa ja näin siellä mukavia ihmisiä, joita en edes odottanut näkeväni. Pitkästä aikaa. Nyt on kiva taas olla kotona.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.06.2009 21:49
Meille tupee ehkä hevonen, sh ruuna, yläpithon. Emäntä vain ilmotti että hän vois saaha Sievistä hevosen ylläpitoon mutta kö hällä ei oo hevosenkuljetusautoa niin ei oi ottaa. Pidin sitte ankaran saarnan että kyllä tosta meiän naapurin tallilta ny yhen kopin saa lainaksi että hevosen kuskaa.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #813
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 15.06.2009 09:31
Jeuh, Ruisrockiin lisättiin perjantaille vielä Viikate ja Magenta Skycode! Viikatteen oonkin nähnyt livenä viimeksi joskus 2005...
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #814
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.06.2009 10:25
Täytin pyöreitä vuosia, juuri sopivasti juhannuksen alle.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.06.2009 10:47
BronzeRain

Onnea! 20 on ihan kätevä ikä, itse en ole tosin käyttänyt ikäni suomaa etua Alkon puolella vieläkään, vaikka täytin jo maaliskuussa.

Selvisin hammaslääkäristä hengissä, eikä se ollutkaan niin kauheaa sitten kuin luulin! \o/ vaikkakin kitalakeen työnnetty puudutusneula sattui edelleen varsin paljon.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.06.2009 12:31
Olen törkeän onnellinen, leijun taas jossain pilvien päällä ja olo on kuin vastarakastuneella. Lisäksi huomasin juuri että veikeä, keltainen toukka möngertelee uteliaana villapaitani hihalla! Vienpä sen ulos nuuhkimaan kesäsadetta.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.06.2009 13:29
Sain loppuvuoden kokeet tehtyä! Ah nyt ei enään kauaa ja lukio on loppu. Yesh xD Kaksi viikkoa koulua jäljellä ja sitten Suomeeen.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.06.2009 16:05
Menen huomenna Turkuun ja pääsen shoppaamaan. Ja sain just mun kääpiössilin terraarion täysin siivottua, vaihdoin pohjalla olevat sahanpurut (Mörttiröpöt), pesin koko terran Tolulla, pesin juoksupyörän ja mökin, ostin sille uuden söpön pallon, pesin ite siilin vähän aikaa sitte, sisustin hieman terraariota uudestaan ja leikin siilini kanssa. Annoin myös ihanaa ruokaa sille ja meidän kilpikonnalle. Ihanaa on elämä ....
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #819
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.06.2009 16:46

Lainaus: BronzeRain

Täytin pyöreitä vuosia, juuri sopivasti juhannuksen alle.

Onneksi olkoon! Nyt sitten vaan railakkaat juhannuskarkelot.

Mullon karrrrkkia.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.06.2009 17:14

Lainaus: BronzeRain

Täytin pyöreitä vuosia, juuri sopivasti juhannuksen alle.

Onnea vain Sinulle minultakin! Tuon jälkeen ne vuodet kai sinullakin alkavatkin kiihtyvään tahtiin kerääntymään. Ei ole oikein mitään odotettavaakaan, paitsi hauta, kun useimmat asiat alkavat olla jo tuossa iässä tuttuja juttuja. Päivästä toiseen sitä samaa. Viikosta ja vuodesta toiseen aina vain. Eteenpäin. Alaspäin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit