Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Silloin tunsin itseni tyhmäksi

  Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 13.11.2008 19:06
  Toivottavasti tästä aiheesta ei vielä ole ollut keskustelua. En ainakaan löytänyt..
  Eli niinkuin otsikkokin sanoo, milloin olet tuntenut itsesi tyhmäksi? Kyse ei tarvitse olla mistään mega ääliöinnistä, vaan ihan arkisista ajatusvirheistäkin saa välillä hyvät naurut.

  Itse ärsyynnyin eräänä päivänä kun menin suihkuun, eikä sitten tullutkaan vettä. Puin vaatteet takaisin päälleni ja kirosin miehelleni vedettömyyttä ja huonoa tuuriani, koska hetken kuluttua piti lähteä kaupunkiin asioille. Sanoin miehelleni, että juodaan nyt sitten edes kahvit kun ei kerta suihkuun pääse.
  Mieheni katsoi mua hetken monttu auki ja kysyi, että mites keittää kahvia kun ei sitä vettä kerta tule...
  Silloin en tuntenut itseäni kyllä järinkään viisaaksi..
  Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 13.11.2008 21:16
  http://www.gootti.net/keskustelu/4_501_0.html Tämä sivuaa aihetta.
  Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 13.11.2008 21:32
  Jep. Kiitos. Saa pistää lukkoon ken tahtoo..

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit