Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuvia kotinne kauniista/hienoista/omaperäisistä ym sisustuksista/sisustuselementeistä! (KILPAILU)

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.11.2008 22:37
Rakastan yli kaiken yhtä seinää ja varsinkin kolmea lepakkoa siinä seinässä
Kuva seinästä
sekä sänky
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 23.11.2008 23:38
ihanaa et tänne tulee koko aja uusia kuvia!
SilverGhost; Onko noi valkoset tossa viininpunaisella seinällä kynttelikköjä? Harmi ettei siitä peilipöydästä saanut selvää (kuvat kelpaa kyllä hyvin tuollaisenaan)
neo_Shaman; Samanlainen koruteline näkyy sullakin olevan, mä yhteen aikaan keräsin noita, nyt niitä on enää 3, just toi pieni turkoosi ja pari isompaa, kultainen ja musta Ja oi että tota radioo, muistan ku meillä oli tollanen ku olin pieni ja sellanen vanha gramofonikin, mut faija ne heitti lavalle ennen ku ymmärsin niiden todellisen arvon
Layil; Ai ne lepakot yhdessä kuvassas onkin tosta seinältä! Luulin et olit lisännyt ne kuvaas jälkikäteen, wau!
Kirjoittanut: SilverGhost (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.11.2008 16:30
Ninni: itse asiassa "ne" on lamppu...heh...ostin ellokselta "lampun" joka näytti kuvassa hienolta kynttelikkökattolampulta, no se tuli ja huomasin että se onkin koottova 2-osainen muovihökötys. Meinasin heivata sen pois kun kekkasin, että irrotetaan osat ja laitetaan seinälle, tuli ihan kätsät. Lisäksi laitoin niiden keskelle kynttilälampetit ja avot, ihan kiva tuli.
Kampauspöytä on leijonatassupöytä, jonka maalasin valkeaksi, ja päälle ostin kirppikseltä piianpeilin, musta pitsiliina on itseasiassa valmisverho...
pöytä on niin täynnä koruja yms meikkejä että lähikuvaa en viittiny ottaa...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 24.11.2008 16:55

Lainaus: SilverGhost

Ninni: itse asiassa "ne" on lamppu...heh...ostin ellokselta "lampun" joka näytti kuvassa hienolta kynttelikkökattolampulta, no se tuli ja huomasin että se onkin koottova 2-osainen muovihökötys. Meinasin heivata sen pois kun kekkasin, että irrotetaan osat ja laitetaan seinälle, tuli ihan kätsät. Lisäksi laitoin niiden keskelle kynttilälampetit ja avot, ihan kiva tuli.

No niin mä jotain ton suuntaista ajattelinkin kun kattelin kuvaa tarkemmin
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 19:58
Tässäpä minun ja Funerealin osallistuminen.
CD-telineet koristeineen
Telineiden yläpuolella lymyävä kirves
Tämä vahtii meidän kärmestä ja taulua
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.11.2008 20:01

Lainaus: Layil

sekä sänky

Kivasti näkyy tuo houkutus kirja pöydällä...

Ainiin ja muuten tässä pari kuvaa..
Valtaistuin
Tuossa mun lempipaikkani, eli huoneen nurkassa oleva tuoli, joka on kiri-pennun valloittama tuossa.
Kattokristalli
Edellisen huoneeni kattokruunu.
Kuva
ja tuossa joku ihme blaablaa hömpelö
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 26.11.2008 21:42
Odotan kovasti Sanctos Sactorumin (kirjoitinkohan oikein?) osallistumista Hänellä taisi olla itsetehty "goottihuone" (seinät ja ikkunat muokattu goottityylisiksi)...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.11.2008 11:46
Mää ottasin kuvia kyllä, mutta mulla ei ole digikameraa. Ei tava tikitaalivehettä tahi kännykässä olevaa kameraa. Elän siis kivikaudella, hah! Se on hauskaa. Mää oon niitä ihimisiä jotka omaksuu nykyajan vipstaakit ja hilavitkuttimet aivan viimeisten joukossa tai sitten en ollenkaan, heh!
Niin asiaan, mulla on kotosalla kaiuttimen päällä semmonen hauska pieni soutuvene (tuotu Norjasta), jossa on 4 pitkäkarvasta peikkoa lähteny pienelle souturetkellä ja yks on tippunu yli laidan ja sitä kiskotaan hännästä takasi ruuheen Se ois hauska saaha tänne näytille
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 27.11.2008 22:12
Loistavia kuvia!

Lainaus: MustaHukka

Odotan kovasti Sanctos Sactorumin (kirjoitinkohan oikein?) osallistumista Hänellä taisi olla itsetehty "goottihuone" (seinät ja ikkunat muokattu goottityylisiksi

Joo mä muistan myös ne kuvat, muistaakseni uusgoottilainen ikkuna oli duunattu ja mitähän muuta siellä oli, hän kyllä mielellään saisi osallistua!!!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.11.2008 22:53
Äh pläh, kuvauskohde on jo valittu (ja siistitty kuvauskelpoiseksi) mutta itse kuvan ottaminen on hankalaa. Pitänee koittaa päivännäöllä ja paremmalla valaistuksella...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit