Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myydään goottityylinen "korsettipaita"

  Kirjoittanut: Breviary (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.12.2008 20:20
  Myyn taannoin hankkimani "korsettipaidan", hintapyyntö 40 euroa. Paita on musta, ja siinä on kaunis cashmere tyylinen kuviointi, hyvin myötäilevät hihat, leveät ja pitsiset hihansuut. Ei joustavaa kangasta! Jättää vatsaa ja selkää hieman paljaaksi, paras käyttää esim. pitemmän topin kanssa. Vain kolme kertaa käytetty, hyväkuntoinen ja siisti. On noin kokoa M/L. Helsinki/Espoo alueella sopimuksen mukaan sovitusmahdollisuus. Ostaja maksaa postikulut.
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 13.01.2009 13:39
  Ilmoitathan mikäli tuote on mennyt, jotta tiedän voiko aiheen lukottaa ja poistaa.
  Kirjoittanut: Breviary (Jäsen)
  • Lähetetty: 03.02.2009 14:16
  joo, eli tämän ketjun voi lukita, paita on mennyt uuteen hyvään kotiin (:
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 03.02.2009 14:34
  Luk luk!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit