Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikaupat Jyväskylässä?

  Kirjoittanut: Gothia-chan (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.12.2008 09:20
  Niin, että mitä goottikauppoja löytyisi Jyväskylästä.Undergroundin jo tiedän, mutta onko muita?
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 28.12.2008 09:46
  Jumaleissön! Ei enää yhtään tällaista goottikaupat siellä ja täällä-tyylisiä aiheita!

  Meillä on jo goottikaupat-aihe, jossa kauppoja käsitellään yleisesti. Siellä voi kysyä, jos joku sattuisi tietämään jostakin, ihan mistä tahansa goottikaupasta. Tuolla ylhäällä, punaisessa palkissa, josta mm. foorumi löytyy, löydät myös helevetinmoisen listan Suomen goottikauppoja.

  Vaikka on uusi, kannattaa ottaa silmä käteen ja se aivotila käyttöön ennen kuin availee uusia aiheita turhaan, sillä foorumilla löytyy hakukone, jolla luotsata jo tehtyjä aiheita, samoin aiheita on sivutolkulla itse etsittäväksi!

  Suljen tämän.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit