Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #211
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.03.2009 11:36
Katsoin vasta eilen Lötköjen yö ( Night of the creeps ) leffan nauhalta kun oli aikaa ja tilaisuus. Ennakkoluuloja sen leffan kanssa oli ja paljon, mutta yllätyin siitä miten hauska leffa oli kyseessä, sillä odotin jotain perinjuurin perinteistä tylsä teinikauhuilua, mutta jollain tapaa sen onnistui nousta hieman siltä tasolta viihdyttäväksi elokuvaksi.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #212
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.03.2009 12:28

Lainaus: Modnar

Sin City

Eikös tuo ole hirmu pitkä leffa?
Mä kävin kattomassa ton elokuvateattereissa sillon joskus kun se ilmestyi. Olihan se mustavalkosuus ihan hienon näköstä kieltämättä, mut leffaa katellessani muistan miettineeni kokoajan että "millon tää loppuu...." No, enpä mä muutenkaan kyseiseen elokuvaan oikeen sisään päässyt, ymmärrys ei riittänyt niin pitkälle, ehkä sekin vaikutti siihen että tuntu niin pitkältä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.03.2009 12:35
Sin CIty on kahden tunnin mittainen, että eipä se nyt mitenkään erityisen pitkä pläjäys ole ellei sitten ole tottunut katsomaan vain ja ainoastaan max. puolentoista tunnin äksjönfilkkoja ja piirrettyjä.

Sin City on kyllä parhautta...
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #214
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.03.2009 12:43

Lainaus: Piiskansiima

Sin City on kyllä parhautta...

Luin sitten että perheleffa, ja tuli että mitäs helvettiä?

Ja sitten aiheeseen.. Bad Boys 2
Kaksi huumepoliisia jatkavat pään aukomista ja tuhon kylvämistä takaa-ajoissa ja muutenkin. Oikein viihdyttävä lauantaileffa. Ei kannata katsoa vakavissaan, kuten ei edeltäjäänsäkään.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.03.2009 13:05

Lainaus: Dark Eyes

Luin sitten että perheleffa, ja tuli että mitäs helvettiä?


No onhan se periaatteessa... tosin on ehkä suositeltavaa että perheen pienimmät kasvavat ensin tarpeeksi kieroon ennen kuin alkavat Sin Cityä tuijottelemaan!
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #216
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.03.2009 13:34
Kikin Lähettipalvelu [Majo no takkyûbin]
Katsottiin kaverin kanssa vanhalta jenkki-VHSsältä dubbina. Olin yllättynyt jenkkidubbauksen hyvästä tasosta, ja Kristen Dunst Kikinä oli itseasiassa hyvä!
Tästä elokuvasta tuli hyvä mieli n__n

Watchmen
En ole odottanut varmaan mitään elokuvaa näin paljon sitten Star Wars III:n [jolloin olin mitä, 11-vuotias?]. Ja minun odotukseni olivat korkealla. Sarjakuvan suurena fanina odotin jo hieman tulevani pettymään... Odotin hieman testosteroni-täytteistä trikoopullistelua jossa unohdettaisiin koko sarjakuvan sanoma ja hienot juonirakenteet... olihan ohjaajan edellinen sarjakuvatulkinta 300 sentään aika... eeppinen.

No en pettynyt.
Elokuva oli hyvin uskollinen sarjakuvalle, joka on tietenkin plussaa. Tappelukohtauksia oli tietenkin korostettu mikä on elokuvalle ihan ymmärrettävää, ja joitain osia muokattu ja järjestystä vaihdettu, mutta muuten uskoisi Alan Mooren olevan tyytyväinen.

Hahmot oli tehty erittäin hyvin. Henk. koht. lempparini Rorschach oli upea [jos nyt pilkkua nussitaan niin poplari oli hieman liian tumma]. Maskin täplien muutokset olivat upeasti tehdyt, ja kävelytyylikin natsasi täydellisesti.
Muutkin hahmot toimivat erittäin hyvin ja olivat kuin sarjakuvan hahmot. Siitä voisi tosin huomauttaa, että Adrian Veight eli Ozymandias oli nuorempi elokuvassa, ja Dr. Manhattanin lerssi onnistui häiritsemään minua melken yhtäpaljon kuin Batman & Robinin asujen kuminännit. Silk Spectren hahmo [sekä Sr. ja Jr.] on aina ollut ärsyttävä.

Visuaalisesti elokuva oli upea, etenkin valkokankaalta. Kaikki räjähtykset, lasin rikkoutumiset, tulipalot ja muut olivat erittäin näyttäviä. Värimaailma oli upea, siitä pidin erityisesti.
Graafinen väkivalta elokuvassa oli hienosti toteutettu. Nyt en tarkoita mätkimis kohtauksia, vaan sitä että elokuvassa näytettiin kun Rorschach hakkaa lihaveitsellä miestä suoraan keskelle päätä, vangin kädet leikataan rälläkällä irti, raajat katkeilevat ja ihmiset räjähtävät kappaleiksi.

Joo, mutta ylistys sikseen, menkää katsomaan Watchmen!
Ainoa miinus tulee elokuvateatterille: äänet olivat taas aivan helvetin lujaa. Tärykalvot puhkeaa vähemmästäkin, kiitos.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.03.2009 15:25
Äsken katsoimme Jonepeikon kanssa Blackratilta ja Piiskansiimalta lainatun kung fu -elokuvan The Forbidden Kingdom, jota voin lämpimästi suositella kaikille itämaisen eksotiikan, erikoistehosteiden, kauniiden maisemien, taistelulajien + Jackie Chanin ynnä Jet Lin ystäville. Monkey king oli ehkä paras ikinä, ja lisäksi pääosan esittäjä oli aivan kuin ilmetty VESKI nuorempana versiona:
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #218
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.03.2009 15:27
Kiss Kiss Bang Bang

Pääosissa Robert Downey Jr. (joka on yksi lempinäyttelijöistäni) ja Val Kilmer. Robert esittää Harrya, joka joutuu vasten tahtoaan ratkaisemaan lapsuudenystävänsä siskon murhaa. Val Kilmer esittää Homo Perryä, joka tekee töitä elokuva-alalla mutta joutuu Harryn kanssa ratkomaan myös edellämainittua murhaa. Leffassa oli mainio sekoitus komediaa ja salapoliisimeininkiä. Val Kilmeriä en yleensä voi sietää, mutta tässä elokuvassa hän oli mahtava! Suosittelen vahvasti kaikille. 8/10.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #219
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.03.2009 20:36
Charlie & the Chocolate Factory
Tuli telkusta jo viime maanantaina [?], mutta ehdin vasta tänään katsoa. Katsoin tämän leffan viimeksi kun se ilmestyi, ja sitä ennen olen lukenut Roal Dahlin kirjan joskus ala-aste ikäisenä.
Ihan kiva satu, tulin hyvälle mielelle. Harmi etten muista kirjasta enää oikein mitään, niin en voi sanoa paljonko Burton on heitellyt omiaan väliin.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.03.2009 11:27
Eilen katsoimme sekä "Nuori Hannibal" -elokuvan että "Red Dragonin". Jälkimmäisen olin nähnyt jo pari, kolme kertaa, mutta Jone ei - ja ne ovat kivasti kronologisesti tavallaan toistensa jälkeen. Voisi katsella pitkästä aikaa seuraavaksi Uhrilampaat, alkaisi niin herkullisesti suoraan RD:n jälkeen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit