Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Xarvos (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2009 18:00
Indiana Jones and The kingdom of the Crystal Skull. Eipä tuo vanhoille indyille vertaa vetäny mut katsottava leffa tuokin on.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2009 19:27
Katsoinpa pitkästä aikaa uudestaan Hitchcockin Rebeccan. Se on vain niin ihana elokuva ja kirja sitäkin ihanampi! Sanoisin, että jopa ohjaajan parhaita töitä. Ja miespääossassa oleva Laurence Oliver on paitsi näyttelijänä huippu, myös ulkonäöltään varsin herkullinen tapaus...
Kirjoittanut: Inle (Jäsen)
 • #263
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.03.2009 14:57
Phantom of the Opera
kyllä te tiedätte...ihana. voisin katsoa tän vaikka joka päivä.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #264
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 18.03.2009 14:59

Lainaus: Inle

Phantom of the Opera
kyllä te tiedätte...ihana. voisin katsoa tän vaikka joka päivä.


Voi kyllä. Se on ihana elokuva. Mun äitikin tykkää siitä, ja.....Gerard Butlerista.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #265
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.03.2009 18:48
Eilen tuli katottua sellanen leffa ku May. Se kertoo May- nimisestä naisesta, joka lapsuuden traumojen takia ei pysty luomaan ystävyyssuhteita ikätovereidensa kanssa. Hänen paras ystävänsä onkin nukke, jolta tulee kyseltyä neuvoja ja vinkkejä. Aikuistuttuaan May joutuu pettymään nukkeen, mies johon hän on rakastunut jättää hänet ja lesborakastajatar pettää. May on epätoivoinen. Niinpä hän päättääkin tehdä itselleen uuden ystävän...

No, olihan se ihan mielenkiintonen toi leffan idea, mutta jäin odottamaan siltä paljon enemmän. Huomattavasti enemmän olisi saanut veri lentää ja sakset käydä. Blaa. Täysin tuhaan ovat laittaneet K18 leiman, ei tässä ollut oikeen mitään.

Tänään sitten tuli katottua elokuva nimeltä Salò, joka perustuu Markiisi de Saden teokseen Sodoman 120 päivää. No, kyllähän sen nyt katto, ja olihan se mukavan kierokin, mutta ei tota italialaisten huutamista kyllä kovin pitkään jaksa kuunnella.
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #266
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:43
Yli viikko sitten tuli katsottua tämä V niinkuin Verikosto (eng. V for Vendetta) kun se tuli TV:stä. Ensimmäinen vartti jäi näkemättä, koska meitin digiboxi on niin hyvä. Oli varsin hyvä televisiosta tulevaksi leffaksi, mutta se ei kuitenkaan jättänyt oikeen mitään tunnetta jälkeensä, leffan sankari jäi kyllä hyvin mieleen. Ei ole oikeen mitään kommentoitavaa, en vaan tiedä mitä sanoisin. Arvosanana leffa olisi peruskoulun asteikolla 8+.

Viime maanantaina tuli katsottua Riddickin Aikakirjat. Olin nähnyt leffan aikaisemmin, eikä se vieläkään sykähdyttänyt. Tarina on perusluokkaa, toteutus samoin. Vin Diesel sopi rooliin ihan OK, vaikken muuten välitäkkään kyseisestä näyttelijästä. Sivuhenkilö joka myöhemmin tuli mukaan leffaan, Kyra, lähinnä vain ärsytti. Tykkään röyhkeistä ja yli-itsevarmoista hahmoista jos ne on toteutettu hyvin, mutta nyt ei uponnut lainkaan. Ärsytti vain kamalasti kun hän oli niin 'ylivoimainen'. Tuntui myös kuin tämä hahmo olisi vain pistetty leffaan jotta saataisiin pakosti vähän draamaa kehiin.

Lisäksi liikaa tapahtumaa liian nopeasti ängettynä yhteen elokuvaan on melkein aina jo epäonnistuminen. Oli myös näitä perinteisiä kliseitä jotka ärsytti, kuten huppujen liika käyttö. Tykkään hupuista, mutta se tuppaa häiritsemään jos niitä käytetään vain jotta se olisi coolia, esim. kohta jossa eräs palkkiometsästäjä, päähenkilön ''tuttu'', tulee tapahtumapaikalle ja ottaa hupun pois. Arvosanana 6½.

Katsoin mokoman leffan vain inspiraation takia, ja jotta oppisin muiden virheistä.
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #267
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.03.2009 23:06
The Unborn, koko leffateatterin penkkirivistö hytkähteli muutamaankin otteeseen.
Ihmeen ok jenkkikauhua, viihdettä ainakin. Harvat leffat pistävät yhtä paljon säikkymään kuin tämä kyseinen. Tahi sitten olen vaan liian helposti peloteltavissa oleva persoona.
Juoni oli toki ennalta-arvattava, käytetty ja niin edelleen, mutta kauhuleffat nyt omasta henkilökohtaisesta näkökulmastani saavatkin olla hippasen kevytjuonisia, kunhan pelottelu on onnistunutta.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #268
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 19.03.2009 13:37
Twilight
Tulipas nyt itsekin sitten katsastettua tuo elokuva. No tuota.. Hiukan oli mielestäni laiskasti etenevä. Olisin kaivannut enemmän tapahtumia ja toimintaa. En viitsi tästä sen kummempaa esittelyä tehdä, kun siitä on täällä jo niin paljon puitu ja keskusteltu. Mutta tulipas katsottua kuitenkin. En usko, että välttämättä lähtisin katsomaan uudelleen. Odotin leffalta enemmän ja se ehkä onkin syy hienoiseen pettymykseen, jos näin voisi sanoa. Kirjaa en ole lukenut, joten en voi siihen komentoida mitään. Ja sitten en voi ymmärtää, kun todella moni on hehkuttanut sitä, kuinka hyvän näköinen ja ihana se Edwardin näyttelijä on! - "ai mistä kohdin"??
Ja tämä päänäyttelijä tyttö mikä Bella lie olikaan niin sen hahmo oli jotenkin vaisu ja tympeä. Mielestäni näyttelijä valinnat ei oikein nyt osuneet kohdalleen.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • #269
 • • Muokkasi: Sarutor
 • Lähetetty: 19.03.2009 13:53
Dawn of the Dead eikö toi oo tehty uudelleen tietääkseni Night of the living dead:istä ei oo remakea tai sitte muistan väärin.

Eilen katoin Saunan ihan hyvä suomalaiseksi leffaksi mutta sen kauhun tilalla ois voinu olla trilleri oli kyllä niin vaisu kauhun suhteen q voi olla.
Kirjoittanut: Bloody Count (Jäsen)
 • #270
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.03.2009 15:22

Lainaus: Sarutor

Dawn of the Dead eikö toi oo tehty uudelleen tietääkseni Night of the living dead:istä ei oo remakea tai sitte muistan väärin.

Kyllä siitä valitettavasti on tehty, ja juuri tuo surkea remake tuli äskettäin tv:stä.
Jos törmäätte Day Of The Dead - The Beginning nimiseen rainaan niin välttäkää kuin ruttoa. Tällä ei ole mitään tekemistä Romeron Day Of The Deadin kanssa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit