Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 30.03.2009 21:52
Berzerker

...nyt jäi kyllä ihan sisältö hämäräksi tekstissäsi. Koeta vähän muokata sitä helppolukuisemmaksi. O_o
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #332
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 31.03.2009 20:01
Red Dragon [Punainen Lohikäärme]
Antony Hopkins ja Edward Norton samassa leffassa... ei voi olla huono! Vieläpä perustuu lempparidekkarikirjailijani teokseen, eli siis Thomas Harrisin samannimiseen kirjaan. Tämä oli upea, piti jännityksessä ja jollain tapaa ehkä herkisti. Tekee mieli katsoa heti uudestaan!
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #333
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 31.03.2009 21:17

Lainaus: neo_shaman

Red Dragon [Punainen Lohikäärme]

Yksi lempielokuvistani Edward Norton ei koskaan tyri mitään elokuvaa missä on.

Itse katsoin juuri Species-nimisen leffan, enimmäkseen koska siinä käytettiin H.R. Gigerin keihittelemää monsteria. Olin odottanut vähän parempaa tuotantoa (näyttelijät olivat aika mekaanisia, naismonsteri ei oikein ehkä ihan vakuuttanut, special effectsejä olisi voinut hioa, dialogi oli joissain paikoissa hieman noloa) mutta ei ollut huono leffa missään nimessä. Ja ainahan pitää katsoa leffa, jossa on Michael Madsen ja Alfred Molina.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.03.2009 22:19
Hmm... Se taisi olla niitä jotai Riddick juttuja, katteltiin murun kanssa viikonloppuna...
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.03.2009 23:02

Lainaus: Vampiric_

Hmm... Se taisi olla niitä jotai Riddick juttuja, katteltiin murun kanssa viikonloppuna...

Öh?????

Vähän enemmän selitystä kiitos
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #336
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.04.2009 01:44
3:10 to Yuma eli 15:30 lähtö Yumaan.
Olen pienestä pitäen rakastanut länkkäreitä: hevosia, karskeja miehiä, aseita ja kuumaa tunnelmaa. Toinen mitä olen jo kauan rakastanut on Russell Crowe, joka näyttelee yhtä elokuvan pääosaa, lainsuojatonta Ben Wadea. Russell Crowen (joka muuten on oikeasti varsinkin tässä elokuvassa tyrmäävän kuuma parransänkineen) rinnalla näyttelijäkaartiin on valittu uusimmista Batmaneistäkin tuttu Christian Bale esittämään kipeässä rahantarpeessa Wadea vankijunaan kuljettamaan lähtenyttä Dan Evansia.

Huomasin pientä erikoislaatuiselta tuntuvaa kiinnostusta Waden (Russell Crowe) ja Evansin (Christian Bale) välillä, mutta jopa minulle, paatuneelle pervolle varsinkin homoeroottisella puolella, tuli yllätyksenä, että tämä erikoislaatuinen kiinnostus todellakin oli erikoislaatuista ja homoeroottista. Kiinnostuin elokuvasta siinä määrin, että googletin sitä ja vastaan tuli useita elokuva-arvioita ja muuta sälää, jossa mainitaan tämä.

Tämä seikkahan ei tietenkään huononna elokuvaa silmissäni mitenkään, päinvastoin! Taidan jopa hankkia omakseni.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.04.2009 09:37
DVD:ltä löytyi Kirjeitä Iwo Jimalta. Se on sellainen parin vuoden ikäinen Clint Eastwoodin ohjaama sotaelokuva, joka kertoo japanilaisten sotilaiden tehtävästä tapella loppuun asti jenkki-invaasiota vastaan. Ihan vaikuttava elokuva osittain, mutta omaan makuuni liian vähän näyttivät niitä taistelukohtauksia ja eri osapuolten joukkojen liikkumiset saarella jäivät liiankin paljon hämärän peittoon. Yksi aika iso heikkous tuossa elokuvassa on näin sohvakenraalin kannalta se, kun eivät näyttäneet juuri lainkaan Iwo Jimaa puolustaneen generalissimuksen suunnitelmia puolustaa sitä saarta. Leffan puolen välin paikkeilla vilahti joku kartta, jossa näkyi saaren topografia, mutta ei joukkojen sijoittelua tai muutakaan kiinnostavaa. Elokuvan heikoimpiin kohtiin kuului se amerikkalaisten maihinnousukohtaus, jossa tietokoneella tehdyt laivojen yksityiskohdat olivat liian blurrattuja, eivätkä maihinnousualukset aina näyttäneet liikkuvan kovin luonnollisesti.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #338
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 03.04.2009 20:37

Lainaus: AlienSexGarden

Yksi lempielokuvistani Edward Norton ei koskaan tyri mitään elokuvaa missä on.

Eipä, eipä Telkkarissa on onneksi luvassa lisääkin Nortonia seuraavan viikon sisään [the Illusionist]. Yay!

Godfather II [Kummisetä II]
Taattua Kummisetä -laatua. Jos parin ensimmäisen kohtauksen aikana tapetaan yli 5 ihmistä, sen on pakko olla italialainen mafia. And nobody expects the italian mafia!
... or was is Spanish inquisition...?
Eihän näistä voi muuta sanoa, kuin että upeasti tehtyjä!

Sin City
Kauniisti kuvattu, upea tarina, upeat näyttelijät... Katsottiin veljen ja sen kaverin kanssa, kun eivät olleet nähneet.
"A old man dies - young woman lives.
Fair trade."

Nosferatu: Phantom der Nacht [Nosferatu: the Vampyre 1979]
Lempielokuvani. Kuva selittäköön kaiken:


En toistaiseksi tiedä yhtään näyttelijää, joka on onnistunut tavoittamaan kreivi Draculassa jotain niin inhimillistä kuin Klaus Kinski. Max Schreckin tulkinta on toki klassikko, mutta hän ei ollut koskaan inhimillinen - vain karmaiseva kuten Stokerin Dracula.
Bela Lugosi... pyh sanon minä!

À bout de Suffle [Viimeiseen hengenvetoon]
Vihdoinkin oli aikaa katsoa tämä - olen nauhoittanut varmaan jo parisen viikkoa sitten... 1h 15min pituinen löysätempoinen mutta henkeäsalpaava pikkurikostarina. Tässä oli jotain Sivullista...
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #339
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.04.2009 22:58
Watchmen - melkein pelotti mennä aluksi katsomaan mitä legendaariselle sarjakuvalle on tehty. Ei tarvinnut onneksi pettyä vaan päinvastoin, tämä oli niin tasokas kääntö liikkuvaan kuvaan että DVD:kin tulee takuulla ostettua - etenkin kun sinne on tulossa vielä pidempi versio elokuvasta.
Kirjoittanut: Modnar (Jäsen)
 • #340
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.04.2009 23:25
Blue Velvet
Taattua David Lynchia. Helpompaa katsottavaa kuin henkilökohtaiset suosikkini Lost Highway sekä Mulholland Drive. Kivan synkkä fiilis ja erikoiset roolihahmot. Frank Booth on kyllä ehdottomasti hienoimpia pahiksia. Ja se Roy Orbisonin In Dreams on mahtava biisi.

In dreams I walk with you, in dreams I talk with you, in dreams you are mine... forever

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit