Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.06.2009 13:52

Lainaus: Piiskansiima

merkityksellistä tuijottelua

Uuu! My favourite! Pitänee tuokin katsastaa.
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #472
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.06.2009 14:21
Seitsemän

Ainoa Brad Pitt leffa, josta olen jopa pitänyt
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.06.2009 22:09
"Rakkaus ei kuole" - Bram Stokerin Dracula - Francis Ford Coppolan elokuvaversio
Käveli VHS-muotona vastaan Femmatorilla viimeviikolla. Leffa oli kiinnostava, palveli katsojaansa - paitsi lopussa. Saattaa myös johtua siitä, että pätkäsin katsonnan poikki toissailtana ja katsoin sen tänään loppuun, mutta lopussa en tuntenut mitään paitsi ajatuksen; "Okei tää loppui nyt o.o' " Kun taas Minan ja Draculan tanssiessa olin kananlihalla ja leijuin ympäri salia.
Onneksi tää leffa ei ollut mistään kohtaa pilalla, edellinen omistaja on pitänyt siitä hyvää huolta :3
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.06.2009 23:45

Lainaus: BlackLotus

Leffa oli kiinnostava, palveli katsojaansa - paitsi lopussa.


Katso ihmeessä leffa kokonaisuutena!!! Tuo on aivan ihana elokuva, siinä on imo aivan upea tulkinta jossa noudatetaan Stokerin mainiota teosta enemmän hengessä kuin sanastasanaan. Ah, mahtava. Parhautta. Pitäisi käväistä Anttilan alelaareilla taas, sieltä tätä yleensä löytää.

Ps: en yleensä koskaan ihkuta romanttisia leffoja, tämä on tasan se ainut poikkeus joka vahvistaa säännön.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.06.2009 12:04

Lainaus: Heetteri

Crank

TOIMIII
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.06.2009 20:57
Tulipahan tuossa rastoja laittaessa katsottua Iron man.. ei paha. En kyllä tiedä jaksaisinko toista kertaa kattoa ainakaan hetkeen, mut... toimii.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.06.2009 07:47
In Bruge, alkupuolella oli lähellä ettei nukahtanut kesken leffan, loppupuolella sentään tapahtuikin jotain ja kokonaisuutena leffa oli jollain tapaa ainakin erilainen. Muuta positiivista sanottavaa en keksi tästä leffasta. Melkoisen puuduttava kokemus.

Cradle of Fear, aina yhtä surkuhupaisan viihdyttävä pläjäys. Tässä leffassa ei pahemmin loisteta mahtavilla näyttelijäsuorituksilla ja kuvanlaatu heikko. Juonikin tuntuisi paremmalta mikäli olisi toteutettu hieman eri tavalla.
Mutta kuten sanottu, propsit ainakin päivän parhaista nauruista. Etenkin kun mein levyllä puhe ja kuva tulee eri aikaan leffan loppupuolella (vika siis kys. levyssä, mutta lisäsi sitä koomisuutta entisestään).
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #478
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.06.2009 10:11
Batman Returns

Kahdesta parhaasta Batman-leffasta toinen. Jäykähkö Michael Keaton toimii edelleen Batmanina, Danny DeVito honottaa herttaisena Pingviininä, Michelle Pfeifferin Kissanainen kynsii ketä milloinkin ja sokerina pohjalla Christopher Walken Max Shreckinä.

Visuaalisuus on taattua Burtonin synkistelyä. Leffassa itsessään taitaa olla päivänvaloa sen kolmen minuutin ajan, maisemat ovat juuri sellaisia, mitä Gothamilta voisikin odottaa. Ja koska kyseessä on Burtonin leffa, ei musiikkia ole voinut kukaan muu väsätä kuin Danny Elfman.

Kokonaisuutena paketti toimii erityisen hyvin. Hahmot ovat persoonallisia ja Keatonin/Pfeifferin välinen henkilökemia toimii. Seuraavaksi katsotaan sitten top2:n toinen osapuoli, eli wanha kunnon Batman.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #479
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 11.06.2009 12:05
^Batman Returns on oma lempparini kaikista Batman elokuvista

Boat Trip [Boat Trip - Kuuma sinkkuristeilu]
Kuten nimi jo kertoo, kyseessä on öhhöhöö-hauska tilannekomedia joka rastastaa alapäähuumorilla ja ihmissuhdehöpöhöpöllä. Meni ajanvietteenä, mutta ei katsomisen arvoinen.

Ed Wood
Minunkaltaiselleni elokuvafriikille oiva teos - täynnä viittauksia oikeaan historiaan, ja erityisesti kauhuelokuvan historiaan. Mustavalkoisuus tuo loistavasti tunnelmaa, ja Burtonin huumori iskee ainakin minuun. Hyvä lisäys Burton DVD-kokoelmaani.
Kirjoittanut: ForgottenOne (Jäsen)
 • #480
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.06.2009 21:18
Taisi olla jopa tuo Saw III, jonka viimeksi katselin. Eipä tule senkään tyyppisiä leffoja usein katsottua, mutta jos masentaa niin minun tapauksessa tuo on paras keino piristyä. Tulee vaan niin kovin onnellinen olo, kun tietää että saa pitää kaikki raajansa paikallaan eikä tarvitse jäätyä kuoliaaksi tai räjähtää. Ei kyllä ihan niitä parhaita teoksia mitä omistan, mutta ompahan nähty!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit