Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #561
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.07.2009 18:03
Katsoin Disneyn elokuvan, Mulanin. Oi, se oli ihana. Kauniisti animoitu.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #562
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.07.2009 21:35
Itselläni tuo viimeinen elokuva on Scars of Dracula. Ei hyvä, ei huono. Christopher Lee Dracula aijajaijai
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.07.2009 22:51
Tuli katsottua Equilibrium, joka kertoo tulevaisuudenkuvasta, jossa tunteet ovat kiellettyjä. Varsin mainio ja ajatuksia herättävä. Lisäksi paljon aserunkkailua.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 19.07.2009 00:24
Phantom of the Opera tuli äsken tv:stä. Siis uudenpi versio. Gerald Butler oli edelleen erittäin nam! Pidän kyllä musikaalielokuvista, joten niitä voi katsoa tällä tavalla aika harvoin; ei näitä kyllä silti joka päivä tuijottaisi. Puvustus oli kaunis, pidin.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.07.2009 13:54
Käväsin pikkusiskoni kanssa katsomassa HP 6. Aika hyvä leffa oli, kirjan tunnelma tuli hyvin esille ja juoni oli toteutettu hyvin. Tottakai taas heille, joille kirja ei ole tuttu, elokuva ei avaudu kunnolla. Niinkuin sain selville kun siskoni kyseli koko ajan kysymyksiä. Muuten oli ihmeellisiä erikoiseffektejä, että huomaa kuinka kehittynyttä se nykyään on.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #566
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 19.07.2009 19:38
Star Wars Episode V: the Empire Strikes Back [Tähtien Sota: Episodi V - Imperiumin kosto]
Huuuuu! *O* Star Wars Ihan mieletön elokuva tämäkin, loppukliimaksi vain lähestyy. Tässä elokuvassa ehkä parasta on upeat avaruuskohtaukset ja mielikuvituksekaat maisemat, sekä useat paikanvaihdokset. Vanha Yoda-nukke on niin nostalginen kuin voi olla!

Star Wars - Episode VI: Return of the Jedi [Tähtien Sota Episodi VI: Jedin Paluu]
Star Warsin viimeinen ja paras osa. Kutosepisodi on aina ollut kaikista tärkein minulle, ehkä sen mahtipontisuuden takia - tarina tulee päätökseen! [melkein, kaikki Star Wars -kirjat lukeneena tiedän mitä elokuvan jälkeen tapahtuu...] Kutonen oli jo skidina ihan mieletön juttu! Muistan kun isoveljeni toi minulle Tennispalatsin Star Wars näyttelystä [johon en silloin päässyt mukaan :C] postikortin, jossa oli pieni ewok - lempparirotuni koko Star Warsissa, joida esiintyy kutosen lopussa...

Kylläpäs harhauduin höpöttämään.
Mutta anyways, tämä elokuva on ehkä noin kuuden tähden arvoinen viidestä, kaikki on täydellistä ja vielä vähän parempaa.

Voi että... Star Wars maratoni on nyt ohi... Seuraavaksi lähtee LOTR!

Apollo 13
Voi herranjumala tääkin on hyvä elokuva. Tuli eilen telkkarista kuukävelyyn 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Avaruusmatkailu on minusta aina ollut mielenkiintoista, ja tälläinen tositapahtumaan perustuva juttu oli todella hieno. On jotenkin vaikea uskoa, että ihminen on oikeasti käynyt jossain tuolla...
Hieno elokuva, hyvät näyttelijät ja oikein helmeä kuvausta paikoitellen.

Mystery of the Wax Museum
1933 vuoden Technicolour -värikokeiluversio, filmillä väreinä sinistä ja punaista Tarina on aivan sama kuin uusintaversiossa Wax Museumissa, mutta jotenkin tässä oli enemmän tunnelmaa. Ehkä se tuli Fay Wraysta Pidän elokuvan ideasta, ja ihmisten elävältävahaaminen on mielestäni hyvin kammottava aihe. Siisti, old-fashioned kauhuelokuva.

Batman Returns
Tiivistettynä:
Batman -> Michael Keaton -> Betelgeuse?!
Michelle Pfeiffer + lateksi =
Soundtrack: Siouxsie & the Banshees
= PARAS BATMAN-ELOKUVA

First Blood [Rambo - taistelija]
Yllättävän hyvä ollakseen Rambo. Jossain määrin jopa koskettava, ja sellainen elokuva jonka voi katsoa vaikka pari kertaa uudestaankin.

Conan the Barbarian [Conan Barbaari]
Olen löytänyt elokuvan joka on potentiaalisesti jopa Titanicia huonompi... kyseessä on Arnold Schwarzeneggerin [kirjoitinkohan nyt oikein...] tähdittämä Conan the Barbarian, joka perustuu Robert Howardin luomaan Conan-hahmoon.
En tajua miksi katsoin koko elokuvan, mutta odotin sen kai olevan edes hieman parempi. Mutta ei.
Se oli aivan surkea. Elokuvassa ei ollut mitään järkeä, enkä havainnut juonta tai näyttelemistä yhdessäkään kohdassa kahden tunnin ja kuuden minuutin aikana.

Rakastelukohtauksen aikana esihistoriallinen ilotyttö muuttuu hirviöksi, syttyy tuleen ja lentää takasta tulipallona pois...? Miten vaan. Arnoldilla on wikipedian mukaan 75 repliikkia elokuvassa, joista suurin osa on erilaisia urahduksia ja karjahtelua, mutta se tuntui paljon vähemmältä elokuvan aikana.
Superkäärmeitä, joukkokäännytystä ja turkiksia? Ei kiitos minulle. En suosittele tätä elokuvaa kuin äärimasokistelle, flagellanteille ja itsemurhaa hautoville.
Muut - älkää ikinä katsoko!
Kirjoittanut: Rowena (Jäsen)
 • #567
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.07.2009 20:09
Jotenkin kovin vähän on tullut viime aikoina katsottua elokuvia, mutta viimeisin taisi olla leffakesän pelastuksen eli Kino Kauhu -sarjan Bride of Frankenstein. Tykkäsin erittäin paljon, jotenkin enemmänkin kuin siitä "perus"Frankensteinista; päähenkilön haavoittuvuus ja rakkaudenkaipuu tulevat tässä niin hyvin esille.

Minäkö herkistelijä? Älkääs nyt viitsikö.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #568
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 19.07.2009 20:29

Lainaus: Rowena

n Bride of Frankenstein. Tykkäsin erittäin paljon, jotenkin enemmänkin kuin siitä "perus"Frankensteinista; päähenkilön haavoittuvuus ja rakkaudenkaipuu tulevat tässä niin hyvin esille.

Bride of Frankenstein on tuplasti parempi kuin edeltäjänsä, ja siitä eteenpäin Frankie-leffat ovatkin menneet ainaista alamäkeä.

/off, mutta kyllä tähän pian joku leffa muoksitaan.
Kirjoittanut: Aracnathea (Jäsen)
 • #569
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.07.2009 15:55
Katsottiin eilen siskon kanssa jälleen Queen of the Damned.
Stuart Townsendin roolisuoritusta ei voi kuin ihailla. Ihanan kieroja ilmeitä ja se ääni . Uujeah, harvinaisen kuuma mies. Myös Aaliyah onnistuu roolissaan hienosti ja elokuvan musiikit ovat herkulliset. Meikä tykkää :3
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • #570
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.07.2009 17:41

Lainaus: neo_shaman

Olen löytänyt elokuvan joka on potentiaalisesti jopa Titanicia huonompi...

Eihän, se on just hyvä! Kun et kerran tuostaka pitänyt, niin suosittelen ettet ikinä katso Arskan tähdittämää leffaa nimeltä Herculees New Yorkissa Se on niin huono, että se on hyvä

Lainaus: neo_shaman

= PARAS BATMAN-ELOKUVA

KOMPPAAN!

Eilen katsottiin Ice Age 3. Odotin leffan olevan surkea, mut tykkäsin sittenkin Jos pitää aiemmista osista, niin pitää melko varmasti myös kolmannesta. En viitsi juonta sen kummemmin selitellä, koska en halua vahingossakaan spoilata mitään : D Sanon vain, että suosittelen!
A - Excuse me... When exactly did you loose your sanity...?
B. - Hmm about 3 months ago.
Woke up married to a pineapple.
An ugly pineapple.
But I loved her

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit