Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #741
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.12.2009 22:55
Baader-Meinhoff Komplex
http://www.youtube.com/watch?v=6IVKAAsqcrI

Oletin tämän tekevän minusta vähän enemmän puna/anarkia-mielisen, mutta tämä näytti vain kuinka järjettömän typeriä nuo ihmiset olivat. En tiennyt RAF:sta muuta kuin jäsenien itsemurhat, sen että olivat punaisia terroristeja, sen että SPK taisi yhdistyä siihen jollain tavalla ja sen että SIG lauloi Ulrike Meinhoffista Beethoven kappaleessaan.
http://www.youtube.com/watch?v=EhOQmThGOo8

SpK-bändin dokumenteista olin lukenut, että taino siteerataan:

''TORTURKAMMER

Following the apperance of the Baader-Meinhof group, the Germans developed long-term solitary confinement units known as Tot Trakt (Silent Floor) in which all walls and furniture were painted harsh white, the lights were permanently on, and the windows were dark and extremely difficult to see through. This system led to Holger Meinz starving himself to death and to Meinhof's suicide by hanging in May 1976.''

Tätä ei erityisemmin ilmentynyt elokuvassa.
Loppujen lopuksi voi todeta että puna-anarkistit ovat vitun tyhmiä ja väkivaltaisia ja niille pitäisi iskeä käteen kirjat Vuonna 1984 ja Uljas Uusi Maailma.
Nyky puna-anarkistit (saksassa, ruotsissa & tanskassa erityisesti) vain ihannoivat RAF:n tuottamaa tuhoa ''oikeuden'' nimissä ja sopivan paikan tullen ovat aina halukkaita rikkomaan toisten omaisuutta liittyi se sitten asiaan tai ei ja oli sitten asia sen arvosita tai ei.
Vastustavat sitten fasismia... Jos ei salli toisen ajattelumaailmaksi fasismia, ei tiedä mitä se on ja on itse sellainen (fasismi = [varsinkin mielipiteiden suhteen] vaihtoehtojen rajoittamista/puutetta).
Kirjoittanut: menthal (Jäsen)
 • #742
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.12.2009 00:28
Avatar leffan kävin katsomassa Tennispalatsissa nyt viikonloppuna
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #743
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.12.2009 18:59
Pandorum. Toiseen kertaan. Ollaan avaruudessa ja asioita tapahtuu. Suosittelen.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #744
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 26.12.2009 21:19
Blowup [Blow-Up - erään suudelman jälkeen]
Nyt-liitteen elokuva-arvostelussa sanottiin Blowupin sijoittuvan svengaavaan Lontooseen, mutta svengaavuus oli aika vähissä kun elokuvassa ei ollut minkäänlaista soundtrackia. Ehkä tämä on trivialiteetti, mutta jotenkin se jäi kaivertamaan. Kuitenkin ihan kiva ja jännittävä, epätavallinen murhamysteeri.

How the Grinch Stole the Christmas [the Grinch]
Juu, joulunaikaan pitää aina katsoa "lastenelokuvia". Ja mielestäni Jim Carrey on hilpeä tyyppi. Tämä ei ollut kyllä parhaita/hauskimpia/ääliömäisimpiä Carreyn leffoja joita olen nähnyt, mutta ihan mukava viihdepaketti silti. Samaistuin Grinchiin.

the Incredibles [Ihmeperhe]
En ole nähnyt varmaan yhtäkään Disney Pixaria sitten Bug's Lifen, ikävä kyllä. Pixarin animaatio on hyvää ja tarinatkin ihan hauskoja. Incredibles sijoittuu minulle rakkaaseen sarjakuvasupersankarien maailmaan, ja se oli mukavan hauska parodiointi. Niin, ja suomidub oli hyvätasoinen. *peukku*

東京ゴッドファーザーズ [Tokyo Godfathers]
Pidän Satoshi Konista. Sekä hänen elokuvistaan että sarjoistaan, eikä Tokyo Godfathers ole poikkeus. Loistava tarina, kaunis animaatio ja kekseliäs toteutus. Ihmettelen vain, miksi leffa esitettiin keskellä päivää ikään kuin lastenelokuvana - sitä leffa ei todellakaan ole. Vaikka onkin piirretty.

Brother Bear [Karhuveljeni Koda]
Olin joskus katsomassa tämän elokuvateatterissa. Se oli ihan hauska silloin. Nyt elokuvassa hupia herättivät enää turunmurteella puhuvat hirvet [ja lunastuskuntoinen mammutti], eikä juuri muu. Phil Collinsin musiikki tai tietokone-efektit eivät tee elokuvasta hyvää.

the Pink Panther [Vaaleanpunainen pantteri]
2006-vuoden versio, jonka nimi pitäisi oikeasti olla the Pink Panther 10. Paras Vaaleanpunaisen pantterin henkiin herätys sitten Peter Sellersin. Steve Martin onnistuu aksentillaan loistavasti, vaikkei leffa kestäkään montaa katselukertaa [kolmas kerta kuin näin ko. leffan, eikä toimi enää samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla].
Kirjoittanut: RedBat (Jäsen)
 • #745
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.12.2009 16:35
narnia toinen
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 29.12.2009 21:26

Lainaus: RedBat

narnia toinen


Vältäthän tylsien one-linerien eli parin sanan lauseiden postausta, kiitos!
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 29.12.2009 23:12
Good luck Chuck, ihan perushauska romanttinen komedia jonka vuokrasin siks, että Jessica Alba esiintyy siinä. Muutama ihan hyväkin läppä leffassa vaikka en tosta genrestä perusta sitten yhtään. Kohtaus mikä nauratti oli kun päähenkilö elokuvan alussa on pieni joku 13-14v ja joku goottityttö yrittää raiskata sen 7minuuttia taivaassa pelissä ja taustalla soi Bauhausin Bela lugosi's Dead

Elien tsiigasin myös alienin ja tänään aion kattoo loppuun(aamulla päästiin naisen kanssa puoleenväliin, ku mun piti kiitää treeneihin) alien versus predatorin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.12.2009 23:18
El Orfanato

Muistaakseni tätä elokuvaa mainostettiin pari vuotta sitten, mutta en silloin kiinnostunut siitä. Se kuitenkin tuli Canalilta, joten jäin katsomaan. Loppujen lopuksi elokuva olikin melko viihdyttävä, vaikka varsinainen kauhu jäi vähäpätöiseksi. Tai sitten olen vain nähnyt niin paljon kauhuelokuvia, että vähän kaikki on jo cliché ja ei-pelottavaa. Elokuvassa oli kuitenkin mukava tunnelma, ja espanjankielisyys oli pelkkää plussaa, maailmassa kun suositaan ihan liikaa amerikkalaisia rainoja. Verta ja suolenpätkiä ei näe, mutta jokin siinä pienessä aavemaailmassa viehätti, ja tapahtumatalo oli upea. Minulle jäin jotenkin rauhallinen ja hyvä olo elokuvan loputtua, vaikkei se mikään elämää suurempi teos ollutkaan.

El Orfanato
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.12.2009 23:49

Lainaus: Iiriva

Loppujen lopuksi elokuva olikin melko viihdyttävä, vaikka varsinainen kauhu jäi vähäpätöiseksi.

Itsekin pidin kyseisestä elokuvasta, vaikkakin ehkä odotin hieman kauhistuttavampia kohtauksia, mutta kuitenkin. Loppu oli mielenkiintoinen Mielestäni Pan's Labyrinth vei kuitenkin voiton, vaikka ei sekään pelottava ollut. Verta siinä näkyi jonkin verran
Orpokodissa vähän ennen loppua voisi kuvitella sen surulliseksi lopuksi, mutta ihan loppuun päästyä, ainakin itse olen sitä mieltä, että elokuvassa oli onnellinen loppu

Talvisota tuli myös katsastettua puoliksi tässä joku päivä. Vaikutti ihan hyvältä vaikka en sotaleffoista oikeastaan ole kovin kiinnostunut. Kaikkea muuta on myös tullut katsottua, mutta niitä en jaksa listailla. Ei ole mitään erityisen säväyttävää näkynyt hetkeen. Uusin Potter:kaan ei ole niin hyvä kuin edeltäjät. Melkeinpä jopa tylsä. Toivottavasti viimeinen tai ne kaksi seiskasta tulevaa elokuvaa olisivat paremmat.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.01.2010 00:00
Underworld

Tuollainen tekele tuli katsastettua kerran telkkarista nyt tuli, olenhan tuotakin jo seitsemisen vuotta onnistunut välttelemään. Odotusten mukaisesti leffa oli kohtalaisen tylsä, kliseinen ja ennalta-arvattava. Vampyyrit olivat perinteisen goottilaisen synkkixii, ihmissudet erikoistehostemättöä, juoni heppoisen köyhä eikä siirappisilta romansseiltakaan vältytty. Teinivampyyrielokuva kaikille teinivampyyreille, eipä tuosta mihinkään pääse.

Olisi pitänyt sittenkin katsoa Pearl Harbor ksiljoonanteen kertaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit