Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.02.2010 13:01
Sherlock Holmes tuli käytyä katsomassa oikein teatterissa. Vaikka Downey oli hyvä Iron Manissa, niin oli se hyvä tässäkin. Ja Jude Law oli vähintään yhtä hyvä James Watsonina.
Holmesissa oli sellaista karkeaa ja sekopäistä karismaa, mitä ei ole tullut aiemmissa Sherlockeissa vastaan (esim. baskerwillen koira:ssa). Ja ne sekunnin tuhannesosan sisällä tapahtuvat analyysit tilanteesta ja toiminnasta olivat jotain, mitä sellaiselta etsivältä odottaisikin. Lopussa oli hyvä pohjustus mahdolliselle seuraavalle elokuvalle. Jos tulee, odotan innolla
Kirjoittanut: NoiZe (Jäsen)
 • #812
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.02.2010 14:11
The Collector.
Katsomisen arvoinen elokuva ja sisälsi melkein kaiken, mitä loistava elokuva tarvitsee. Ja tietenkin alku oli mitä lupaavin, Combichristia alkutekstien aikana
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #813
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.02.2010 14:52

Lainaus: gothicknight

Sherlock Holmes

Oijoi, len kade. Tahtoisin niiiin nähdä tämän elokuvan mutta en oikeen kehtaa itekseen lähteä teatteriin kykkimään. :/
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 16.02.2010 01:08
The Wolfman

Tuli tuo miehekkeen kanssa katsottua teatterissa lauantaina. Noh, mitäköhän siitä sanoisi. Elokuvana se oli ihan OK, ei huono, muttei mikään wow experience. Idea oli jo ehkä vähän käytetty, ja ihmissudet hieman oudon näköisiä. Tuli enemmän mutantti-gorillat mieleen. Verta ja suolenpätkiä oli ihan kiitettävästi, mutta ei splattermaisesti. Anthony Hopkins oli tietty varsin mukava lisä. Juonellisesti tarina ei kuitenkaan ollut kummoinen, ja moni asia oli ennalta-arvattavissa. Kyllähän sen katsoi, mutta ei ole mikään pakko-ostos omaan DVD-hyllyyn.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #815
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.02.2010 13:23

Lainaus: gothicknight

Vaikka Downey oli hyvä Iron Manissa, niin oli se hyvä tässäkin.

Meikäkin tykkäsi kun kävin katsomassa, Downey vaan sattuu oleen lemppareita.
Mutta leffa oli mun mielestä aikalailla sellasta höttöstä löpölöötä. Ei mitenkään vakavasti otettava todellakaan. Se oli oikeestaan perusviihdettä. Sanotaan nyt vaikka että aika keskinkertainen. Olin tosi yllättynyt että se oli komedia. Mä nauroin siinä melkein joka välissä, luulin lukemani perusteella että se oisi ollut tosikompi.
Kirjoittanut: Azop (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.02.2010 02:52
Princess of Mars
Olen jostain kumman syystä innostunut viimeaikoina paskoista elokuvista;
Princess of Mars on kunnon vanhan ajan b-scifiä jossa miehet ei osaa miekkailla mutta miekkailevat silti. Tarina pohjautuu aika pitkälti Edgar Rice Burroughsin saman nimiseen tarinaan, mutta tässä tapauksessa se sijoittuu nykyaikaan eikä Mars olekkaan oikea Mars vaan joku feikkimars jossain muualla universumissa (jossa ei ole mitään pointtia koko tarinan kannalta).
Elokuva on oikeasti aika huono väkerrys, mutta pidin siitä jostain syystä kun olin juuri ennen sitä katsonut vielä huonomman The Cave elokuvan

Muutenkin nuo The Asylumin tuottamat elokuvat ovat aika "viihdettä"...
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.02.2010 23:55
Herttuatar tuli katottua tuossa ystävän päivän iltana, kun pidettiin tyttöjen kanssa saunailtaa, ja oli mukava katsoa taas pitkästä aikaa kauniita historiallisia pukuja, ja muutenkin leffa oli oikein katsottava, vaikka loppu olikin vähän tönkkö.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #818
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.02.2010 11:55
2012, odotin elokuvalta paljon enemmän. Tulipahan silti nähtyä.
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #819
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.02.2010 12:53
Eilisessä suuressa goottimiitissä (TM) katsoin Sin Cityn DeadlyNightShaden kanssa. Aiemmin olin nähnyt sen vaan osittain ja silloin se ei iskenyt yhtään, tällä kertaa sain siitä paljon enemmän irti. Visuaalisesti erilainen ja mielenkiintoinen juoni, vaikka itse sarjakuvaa en ole koskaan lukenut.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.02.2010 15:10
Eilen katsoin illalla yksikseni BBC:n Wuthering Heightsin (Humiseva harju), ja pakko sanoa että leffa pääsi yllättämään aika pahastikin! Roolisuoritukset olivat ihan kiitettäviä ja mukaan oli saatu ladattua yllättävän hyvin tunnetta mukaan, elokuva laittoi kaikessa koskettavuudessaan siis itkemään suunnilleen yhtä vuolaasti kuin Oopperan kummituksessa ja tämä jos mikä lasketaan hyväksi asiaksi. Heathcliffin tykästyin oikein kovasti.

En ole vielä ehtinyt lukemaan kirjaakaan vielä, mutta tämän elokuvan ansiosta aion sen todellakin tehdä tässä ihan jopa tämän kevään aikana. Ikävä kyllä jonossa on sitä ennen vielä miljoona muuta kirjaa....

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit