Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Mr_Nightmare (Jäsen)
 • #81
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.01.2009 00:41
Hotellihuoneen vuoteella loikoillen rakastamani nainen kainalossa katselin Rottatouille'a. Hellyydenpuuskat vain välillä sekoittivat juonta kun jäi pitkiä pätkiä näkemättä...
Onneksi esitys pyöri kerta toisensa jälkeen joten tuli se lopulta pätkinä katsottua...
Ihan hyvä elokuva vaikken ihan "murkku" enää olekaan...
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #82
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.01.2009 14:56
RockanRolla

Guy Ritchien leffa, semmonen toiminta/kuiva huumori tyyppinen "gangsteri"-leffa. Minä pidin kovasti ja vissiin siitä tulee kakkososakin, ainaki loppu vihjas niin. Jupni lyhyesti kerrottuna kertoo varastetusta maalauksesta ja sen takasin saamisesta. Ja matkallahan sattuu ja tapahtuu ja on keikkoja ja on "keikkoja".

Jos oot nähny Lock, stock and two smoking barrels ja Snatchin ja tykkäsit, niin ehdottomasti uppoaa tämäki.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #83
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.01.2009 16:42

Lainaus: Piiskansiima

Kannattaako?


Ei kannata. Se leffa on ihan järkyttävän _huono_! Näyttelijät ovat tönkköjä eivätkä pienet yksityiskohdat joista kirjaversion pieni satumaisuus koostuu ole leffassa ollenkaan. Ja ite jos en ois kirjaa lukenu en varmaan edes ymmärtäisi koko juttua, kaksikon suhde etenee vähä turhan nopeasti ja jää muutenkin turhan pintapuoliseksi raapasuksi. Kakka mikä kakka, eikä Pattison edes vastaa henkilökohtaisia mielikuviani Edwardista ollenkaan. Ainoa onnistunut näyttelijävalinta oli miun mielestä Carlisle Cullen.
Ja Jasper oli söpö vaikkei sen "näkönen" ko kirjassa...

Niiinn piti tulla kommentoimaa mitä kattelin viimeksi.
Äksön kattelin tuon Roman Polanskin Pianistin, ja täytyypä todeta että vihdoin ymmärrän Adrien Brodyn ja tuon tuulenhalkojan merkityksen
Leffa itsessään oli ihana ja joopa uskottavasti toteutettu ottaen huomioon ajan jota se kuvaa. Mutta toisaalta taas ihmiset ja niiden järkyttävät, kylmäveriset teot veivät osan tuosta leffakokemuksesta. Ja tuo oli tosiaan vain k-15?
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.01.2009 18:51
Bubba Ho-tep ei hitto elvis ja jfk mäikyttää zombia aika kuiva leffa huumoria piisas mutta siihen se sitte jäikin.

Das experiment hyvä "Draama", Trilleri. "Saksaiselokuva perustuu läyhästi tositarinaan, jossa kokeilaille maksetaan 4000 saksanmarkkaa, jos he jaksavat viettää kaksi viikkoa vankilassa. Osa joukosta jaetaan vartijoihin, osa vankeihin. Kolmihenkinen tutkimusryhmä selvittää ihmisen stressinsietokykyä erilaisissa tilanteissa, joissa mitä erilaisimmat ihmiset joutuvat napit vastakkain."
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #85
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 26.01.2009 18:53

Lainaus: Piiskansiima

eikä vaikutelmaa vähennä yhtään se, että Paramore näkyy tehneen leffan tunnarin.

Muttakun siinä soi baseball -kohtauksessa MUSE! IhQ!
/offaan
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.01.2009 19:09
Piiskansiima

Hehe, eipä ne vampyyrit mitään gootteja olleet twilightissa, Kävin itsekin sen katsomassa... Oon lukenu kaikki kirjat siitä sarjasta, ja voin todeta että Elokuva oli omalla tavallaan ihan hyvä, mutta kusi aika pahasti kirjaan verrattuna. Että sanonpa että kirja mieluummin kuin elokuva.

Mutta niin, viimeksi näin Pulse -elokuvan, oli se kai ihan ok, välil tosiaan säikähdin minäkin melko mukavasti.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.01.2009 19:27
Tulipa katsottua Madagascar 1 ja 2, ja vaikka eivät mitään huippuja olleetkaan, niin varsin hyväntuulisia kuitenkin. Pingviinit olivat ehdottomasti kovin posse koko elokuvaduossa.
Kirjoittanut: Endelin (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.01.2009 19:35
Twilight tuli katottua seittemäntoista kertaa peräkkäin 16 tietsikan kautta ja kerran koulun maksusta elokuvateatterissa :P
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #89
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 27.01.2009 16:05
Darkened Room ja Rabbits - eli nämä David Lynchin vuoden 2002 lyhärit. Mitä näistäkin nyt voi sanoa? Darkened Roomista löytyy selviä yhtymäkohtia neljä vuotta myöhemmin ilmestyneeseen Inland Empireen, ja Rabbitshan taitaa löytyä melkein kokonaan Inland Empiresta. Herra on tummien tunnelmien luoja, mutta se todellinen mestarillisuus jäi tällä kertaa puuttumaan.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #90
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.01.2009 16:53

Lainaus: Heetteri

Pingviinit olivat ehdottomasti kovin posse

Täysin samaa mieltä! Ansaitsisivat sivuosa Oscarit koko jengi, aivan hulvattomia

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit