Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.05.2010 13:17

Lainaus: Sarutor

Pitkästä aikaa Veren Vangit ja kyllähän se edelleen toimiva elokuva oli.

Olen aivan samaa mieltä! Tänää pitäis just kämppiksen kanssa mennä lainaamaan kans Veren Vangit vaihteeksi. En taida koskaan kyllästyä tuohon ko. elokuvaan. Ja vampyyreiksi maskeerattuina Pitt ja Cruise ovat todellista silmänruokaa nam!
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #932
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.05.2010 10:13
Haarautuvan rakkauden talo
Suomalainen komedia pariskunnasta jotka eroaa mutta jatkaa elämistä yhteisessä kodissaan kuitenkin. Perustuu ilmeisesti kirjaan?
Juoni ja muutenkin ihan hyvä leffa, näyttelijäsuoritukset aidon tuntuisia. Ei mitään erityistä valittamista, mutta siihen saatiin ympättyä vähän tällasta prostituutiotakin ja aktionia ku oli aseita ja pelottavia miehiä, että siinä mielessä meni vähän amerikkalaiseksi hömpäksi.
Oli sopiva hauskuuttaja sunnuntaiseen kesäiltaan. Oli välillä tosi hauskoja kohtia.

Pelham 123
Denzel Washington ja John Travolta.
Travolta on paha setä, joka kaappaa junan New Yorkissa ja sitten Washington on tällainen junakeskuksessa töissä oleva tyyppi, joka neuvoo niitä kuskeja aina jos on vikoja tms raiteilla. No Travolta sit vaatii miljoonia tai tappaa kaikki matkustajat junassa ja sillä on joku fiksaatio Washingtoniin et se suostuu jutteleen vaan sen kans.
Leffa oli ihan höpönhöpöä mun mielestä. Ei ollu mitään sellasia yllättäviä käänteitä ja jotenkin ihme höpötystä oli välillä kun se Travolta halus jutella sen Washingtonin kans. Ei iskenyt eikä napannut. Sitten Washingtonin tyyppi onkin lopussa, tottakai, se kaupungin hero ja mitenniin muka kysyn vaan, ihan tavallinen kaveri se oli joka olis oikeasti ollu kakat housus jos tollanen olis tapahtunut oikeesti.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.05.2010 11:26
Eilen kävimme katsomassa uuden Robin Hood -elokuvan, jonka pääosassa oli Russel Crowe. Kovasti skeptisinä menimme sisään saliin, ja varsin yllättyneinä tulimme ulos. Sehän oli pirulauta hyvä elokuva - juuri sopivasti faktaa, seikkailua ja huumoria. Suosittelen.
Kirjoittanut: Valkyrie (Jäsen)
 • #934
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 20.05.2010 18:15
Viimeksi katsoin Die Hardin, on kyllä aivan paras elokuva Mikäköhän numero se nyt oli, kakkonen? Kuitenkin, Bruce Willis on hyvä ja Alan Rickman aivan ihana, muutenkin oli loistavat näyttelijät. Koska tahansa voisin katsoo uudestaan! Jollakin on ollut nerokas huumorintaju sitä tehdessä. Kerta kaikkiaan koukuttava Juoni oli ehkä hiukan sekava, saattaa johtua siitä kun jäi alusta muutama minuutti katsomatta, mutta suosittelen kaikille lämpimästi!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.05.2010 19:43

Lainaus: Valkyrie

Mikäköhän numero se nyt oli, kakkonen? Kuitenkin, Bruce Willis on hyvä ja Alan Rickman aivan ihana


Argh, tuohan lähentelee jo pyhäinhäväistystä ettei tiedä katsotun elokuvan olevan ensimmäinen Die Hard!
Kirjoittanut: Demonita (Jäsen)
 • #936
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.05.2010 20:43
Katsoin Avatarin. Paljon kehuttu, eikä turhaan. Visuaalisesti todella upea.
Tykkäsin tosi paljon!
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.05.2010 13:33
Toissa päivänä tuli käytyä katsomassa Prince of Persia - The Sands of Time ja oli kyllä aivan mahtava elokuva! Muutamista pakko-olla-joka-elokuvassa kliseistä huolimatta elokuva oli kuitenkin melko erilainen loppujen lopuksi, parkourstuntkohtaukset toivat kivan piristyksen elokuvaan.
Juoni ei ihan kulkenut samaa lankaa pitkin kuin samainen peli mutta se taisi oikeastaan olla ihan hyvä asia.

Näyttelijät oli valittu myöskin täysin nappiin. Sen verran hyvä elokuva on että maanantaina leffaan uudestaan.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #938
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: Roudatar
 • Lähetetty: 22.05.2010 15:54

Lainaus: Malys_

Toissa päivänä tuli käytyä katsomassa Prince of Persia - The Sands of Time ja oli kyllä aivan mahtava elokuva!

Lainaus: Heetteri

Eilen kävimme katsomassa uuden Robin Hood -elokuvan, jonka pääosassa oli Russel Crowe.

Äääh... Ite haluisin kans nähdä nuo, mutta kuten kaikille muillekin leffoille jotka haluan nähdä, käy noillekin todennäköisesti niin, että nään ne vasta sitten kun ne näytetään telkkarissa... En vaan ilmeisesti osaa lähteä käymään ulkona vaikka haluaisinkin.
Eikös muuten tuo Prince of Persia perustu peliin? Jotenkin mulla on semmonen mielikuva että oon kuullu ton nimisestä pelistä (enkä kuollaksenikaan osaa sanoa mille konsolille...)

Eilen Kill Bill 2 (ja viime viikon perjantaina Kill Bill 1). Jostakin syystä niitä jaksaa katsoa kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #939
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.05.2010 16:18

Lainaus: Roudatar

Eilen Kill Bill 2 (ja viime viikon perjantaina Kill Bill 1). Jostakin syystä niitä jaksaa katsoa kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan.

Näin on, mullakin on ne digiboxille tallennettuina, ja aina välillä tulee katsottua
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.05.2010 16:51

Lainaus: Malys_

Näyttelijät oli valittu myöskin täysin nappiin


Minusta kyllä Dastanin näyttelijäksi olisi tarvittu ehkä vähän ronskimpi mies, koska Jake Gyllenhaal on vähän sellainen... noh, kaunis poika. Ei tarpeeksi miehekäs. Pelin hahmo kun on aika äijä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit