Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat ja vinkunat (osa 6)

Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #421
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.02.2009 19:10

Lainaus: Funereal Soul

Tuo biisi oli juurikin loistava tähän naapuri tilanteeseen. Tajuaisikohan nuo venäläisetkin tuossa ylhäällä vinkin? Ja pakko sanoa, että varmaan irvistelinkin jo aika hyvin ainakin eilen tai kirosin isoon ääneen, kun sain osakseni tuijotuksia liikkellä ollessani. Nyt lenkille irvistelemään ne loputkin ihmiset kotiin omiin koloihinsa! Murr ja Ärrr!


Kuullostaa ihan sille kuin sinulla olisi häirikköjä naapurina, usein nämä ulkomaalaiset sitä ovatkin -.- (ei mitään rasisti juttuja nyt)
Mutta todellakin, jos häiritsevät sinua hiljaisuus ajan aikana, niin älä epäröi ottaa yhteyttä isännöitsijään.
Tästä meidänkin talosta on jo kaksi amispas*aa häädetty öisen piletyksen takia Ja ollaan sen jälkeen saatu nukkua
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.02.2009 20:12

Lainaus: Funereal Soul

Tajuaisikohan nuo venäläisetkin tuossa ylhäällä vinkin?


huudata mielummin suurta ja mahtavaa neuvostoliittoa venäjänkielisenä...
saattaa tulla ruskeille sanomista, tuskin kukaan sitä sinuun yhdistää.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.02.2009 20:19
Oon sitten kipeenä -.- Mentiin jollain vallan ihanalla bussilla 2.5h jyväskylään jonka raollaan olevaa kattoluukkua ei saanut kiinni ja olin sitten juuri siinä kohdassa johon se kaikki tuuli osui.l.. ennestäänkin oli jo flunssa ja kurkkukipee, ja nyt ne ovat vain pahentuneet ja kuumettakin vielä...hoohohh
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #424
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.02.2009 21:59

Lainaus: TeamHate

Miksi pitää kaikille yrittää näyttää, että MINÄ olen HYVÄ ihminen kun laitoin nimeni tähänkin listaan?

Noi eihän noilla oikeasti ole mitään sen syvällisempää merkitystä (kuten muillakaan ketjuviesteillä) että kalastellaan sähköposti-osoitteita joihin voidaan lähettää sittemmin vaikka viagra mainoksia.

Hyvänä esimerkkinä
"pistä nimesi listaan, niin Imreli 9v saa jokaista nimeä kohti 1sentin lahjoituksen syöpäsäätiöltä (imrelillä on siis syöpä)" ja eihän tuo sähköposti olekkaan kiertänyt kuin vasta 80-luvulta lähtien.. Että eiköhän se imreli ole syöpäänsä kuollut, jos sellaista on ikinä ollutkaan
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.02.2009 22:08
pitäs keksii joku koulu johon hakea ja oon ihan hukassa enkä saa mitään tehtyy muutenkaan, koht must muodostuu tän tuolin muotonen ku istun tässä päivät pitkät. Väsyttää ja ärsyttää koko ajan eikä tee mieli tehdä yhtikäs mitään eikä oikein tunnu löytyvän mitään syytäkään tehdä mitään. Kaikki on ihan turhaa
(ja kuulostan ihan angstiselta, viiltelevältä emolta)
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #426
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.02.2009 02:45
Helvetin helvetti, olenpa hukannut solmioneulan. Juuri kun ajattelin sellaisia alkaa käyttämään enempikin vaikka kuoleva luonnonvara ovatkin tätä nykyä..

Että perkele.
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #427
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.02.2009 10:32
Pitäisi värjätä hiukset, mutta hovivärjäri jäi Haapajärvelle ja monta sataa kilometriä ei viitsi matkata ihan vain hiusten takia. Itse ei omia hiuksia saa värjättyä, kampaaja on poissa laskuista rahatilanteen takia ja miehekettä ei uskalla hommiin laittaa. Eikä se kyllä edes suostuisi. Kökkö.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #428
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.02.2009 10:52

Lainaus: SyllaBoreal

Kuullostaa ihan sille kuin sinulla olisi häirikköjä naapurina, usein nämä ulkomaalaiset sitä ovatkin -.- (ei mitään rasisti juttuja nyt)

No ei kai?! Minun sisäinen rasistini ainakin on vain pahentunut noiden tai siis näiden ulkomaalaisten naapureiden myötä, kun eivät osaa elää maassa maan tavalla.

Lainaus: mlrd


huudata mielummin suurta ja mahtavaa neuvostoliittoa venäjänkielisenä...

Heiii.. *myhäilee* Toimisikohan tuo?
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.02.2009 14:07
Kaverillani vai pitäisikö sanoa entisellä kaverillani ei tunnu olevan aivoja ollenkaan.
EI edes sydäntä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.02.2009 14:27

Lainaus: Funereal Soul

Kamalan sotkun sai autokorjaamo aikaan.900 € Laskun lisäksi mulla on odottamassa korjaamolla auto, jota ne ei saanutkaan sitten kuntoon.. Ja kaikkea tapahtui tuossa välillä. Nyt ollaan sitten etsimässä (lainan) lisäksi uutta korjaamoa ja aikaa muualta. Ja odotetaan kauhulla millaisella äläkällä auton saa pois sieltä entiseltä. Aaaargh, voi ihmistä ottaa päähän. Ja arvatkaa vain auttaako naapurit ja unettomuus asioita!


Voi helevetti, ei oo kyllä ollenka kivaa. Jos yhtään lohduttaa niin tääl eletään henges mukana, ihan riittävästi vastaavia stressitilanteita meilki ollu. Mei saatiin sentää meiti auto taas tien päälle vaan nyttenpä on parkkiksella lätäkkö öljyä maassa ettäettä, tie vie takaisin telakalle hyvin äkkiä (niinku aina *huokaus*) prkl.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit