Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat ja vinkunat (osa 6)

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.02.2009 09:50
Hampiaisen monttu sitten tulehtu, mätää tihuu ikenistä. Särky on sietämätön! Onneks sai saikkua ei tartte töissä tuskailla (saa sen sijaan kiusata kissoja itkulla ja valituksella).
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2009 10:17
Voi hlvtnprkl, tämä masiina ei suostu avaamaan joitakin ketjuja. Rasittavaa. Ihan kuin ei jo muutenkin tekisi mieli kiljua... (ei, ei sitä pahanmakuista juotavaa...)
Kirjoittanut: Nekropolis (Jäsen)
 • #603
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.02.2009 10:56
Njääh..Pitäisi opiskella tiistaina olevaan mantsan pohjois amerikan karttakokeeseen, mutta jos kartat & kirjat on kaapissa hiihtoloman ajan on vähän paha lukea...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.02.2009 10:58
Piiskansiima: Tarkoitatko tämän foorumin viestiketjuja? Jos tarkoitat niin näkyykös siinä jokin virheilmoitus, tai jääkö nettiselaimen vasempaan alakulmaan näkyviin jokin teksti (esim. Ladataan kohdetta osoitteesta gootti.net)? Täällä foorumilla osa tavaroista ladataan eri palvelimilta, joten jos johonkin palvelimeen ei saada tiettynä hetkenä heti yhteyttä, sivusta saattaa jäädä esim. alaosa latautumatta tai se voi ainakin jäädä sillä tavalla junnaamaan.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2009 11:15
Vasempaan alakulmaan jää jumittamaan teksti "odotetaan vastausta osoitteesta impfi.tradedoubler.com" tai jotain sensuuntaista.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.02.2009 11:19
Ach, joo se johtuu TradeDoublerin mainoksista. Jostain syystä siihen mainospalvelimeen ei ole saatu yhteyttä yrittäessäsi, jonka johdosta sivun lataaminen on jäänyt tarpomaan paikalleen. Tietääkseni TD:n porukoilla oli jonkinlainen päivitys palvelimellaan pari päivää sitten.
Kirjoittanut: Irodorareta (Aktiivi)
 • #607
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 20.02.2009 11:47
Ärrrrr, kurkku kipeänä, samoin huuli.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #608
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.02.2009 11:54
Ei pitäisi osallistua rasismikeskusteluun. Nyt on helvetin paha mieli omien oppilaiden vuoksi, vaikka olen vapaalla tänään. *****, miksi taistelen tuulimyllyjä vastaan?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2009 13:03
kuopassa

Homma kyllä toimii kun myllyn antaa junnata tarpeeksi kauan (n. minuutin), mutta näin kaikkimullehetinyt-aikana se on valitettavan liikaa...
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2009 13:18
Ei helevetto >:/
Taas tää alko, saksan opettaja on nyt päättänyt sitten että mulla on kaks vaihtoehtoo:
1. Pukeutua tylsiin, huppariin ja housuihin kun mennään saksaan, enkä saa lähteä omana ittenäni >:/
2. Ei lähteä ollenkaan.
Ja kaikki tämä sen takia että saksan päässä ollaan kauhuissaan ku oon vähä erinäköinen!Herranen aika, miten se vaatetus ja ulkonäkö voi olla niin tärkeää?!
Ja opettajan mukaan saksalaiset on niiiiin ihania ja suvaitsevaisia, joo paskat, heti tuomitsee ja ulkonäön perusteella.
Ja ensinnäkin ei siitä ole mitään hyötyä enään että laitan mikkä vaatteet tahansa, ne on leimannu mut jo, kyl ne erottaa meist kuka se ''hullu'' on, jos on mustat hiukset, meikit ja sit ne rönsy vaatteet..... jeejee..että voi olla sitten varsiiiiiiin ketuttavaa >:/

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit