Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

M: ihana Vero Modan vaaleanpunainen harso toppi/tunika, koko L

  Kirjoittanut: maarit (Jäsen)
  • Lähetetty: 24.01.2009 11:46
  Myydään ihana Vero Modan vaaleanpunainen harso toppi/tunika (?), koko L, naruolkaimet, toisella sivulla vetoketju (siisti piilossa) helpottamassa pukemista.
  Pituus kainalosta helmaan n. 46 cm.
  -Ei näy lävitse koska harson alla kangas.
  -Myydään pois tilaa viemästä kaapista, mitään vikaa en tästä löytänyt!
  -Katso kuva tästä:
  http://www.aijaa.com/v.php?i=3426176.jpg
  Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä, kysy lisää tai tee tarjous!
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 24.01.2009 14:54
  Jos sama henkilö myy tavaraa, olisi suotavaa että niistä tehtäisiin yksi aloitus, ei useampaa. Lukitsen tämän ketjun, voinet muokata tämän aloituksen sisällön sen toisen jatkoksi. Kiitos.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit