Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mistä mustia kynttilöitä

  Kirjoittanut: Mr_Nightmare (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 06.02.2009 22:51
  Mistä ihmeestä löytäisi noita mustia kynttilöitä joiden palaessa niiden sisältä valuva steariini on punaista? Sanottiinkohan näitä myös verikynttilöiksi vai muistanko väärin...?!
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 06.02.2009 22:55
  No voehan. Oliko pakko tehdä oma aiheensa? Muistaakseni tästä ihan samasta asiasta on puhuttu aiemminkin, ja olisihan tämän voinut pistää vaikkapa goottisisustus-aiheeseen!

  Vaikka onkin uusi, foorumin sääntöjen lukeminen olisi varsin kannattaavaa!

  Ja jottei tästä nyt tulisi enempää kysymyksiä, esim. täältä:

  http://www.punanaamio.fi/product_details.php?p=110 9
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.02.2009 22:57
  Arachillasta ainakin, puoti löytyy tuolta goottikauppalistasta.

  Tälle ketjulle heilahtaa nyt abloy sillä kysymyksen olisi aivan mainiosti voinut liittää erään toisen samoja esineitä käsittelevän aiheen jatkoksi, Se löytyy sivulta kaksi, eli ei kamalan kaukaa...

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit